Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wheat UV-badetøj til børn

43
Størrelse
40%
Wheat Badehat - UV40+ - Bluefin Grasses And Seeds Wheat Badehat - UV40+ - Bluefin Grasses And Seeds 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
40%
40%
Wheat Badehat- UV40+ - Bluefin Stripe Wheat Badehat- UV40+ - Bluefin Stripe 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Wheat Badehat - UV50+ - Blue Sealife Wheat Badehat - UV50+ - Blue Sealife 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
50%
Wheat Badebluse - UV50+ - Jackie SS - Indigo Wheat Badebluse - UV50+ - Jackie SS - Indigo 114,98 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
70%

Wheat UV-badetøj til børn

Skal du snart på badeferie eller måske i svømmehallen, så kig dig omkring i vores store udvalg af Wheat badetøj til både piger og drenge.

Badetøj er en nødvendighed, når vi når derhen på året, hvor I vil på stranden. Badetøj kan bruges i flere sammenhænge, da Wheat badetøj også kan bruges som shorts.

Lækkert Wheat badetøj til drenge og piger

Børn holder af at lege udenfor, når vejret ellers er til det. Om sommeren er det skønt at plaske rundt i det kølige vand i badebassinet. Når sommeren endelig er over os, er det godt at have Wheat badetøjet liggende klar til brug i garderobeskabet.

I forhold til hvilken stil badetøjet matcher, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn kan godt lide, at deres badetøj har et logo, motiver eller striber.

Beskyt Wheat badetøjet

Badetøj holder til en del - men en tur i svømmehallen eller på stranden er faktisk hårdt for dit badetøj fra Wheat. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver badetøjet en kortere levetid. Derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Wheat altid vaskes omhyggeligt.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske badetøjet fra Wheat i noget koldt vand med en lille smule shampoo eller håndsæbe hurtigst muligt efter brug. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det i sidste ende kan forringe badetøjets elasticitet.

Vores sidste tip til dig, som skal købe badetøj

Sidste tip: Se om ikke du kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, sådan at du på bedst mulig vis, kan beskytte din pige eller dreng mod solens UV-stråler.

Her på Kids-world.dk fører et rigtig stort sortiment af badetøj med UV 50-beskyttelse til piger og drenge.

Tilføjet kurv