Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Phelps badetøj til børn

7
Størrelse
35%
Phelps Badedragt - UV50+ - Blå m. Blomster Phelps Badedragt - UV50+ - Blå m. Blomster 243,72 DKK
Oprindeligt:  374,95 DKK  
40%
Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Turkis Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Turkis 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Lilla Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Lilla 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Neongul Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Neongul 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Hvid Phelps Badedragt - Hanoi - Sort/Hvid 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  

Phelps badetøj til drenge og piger

Kigger I efter Phelps badetøj, er I havnet det helt rigtige sted. Her i kategorien finder I vores sortiment af badetøj fra Phelps til små og store.. Vi håber på, at vores gode sortiment af badetøj fra Phelps passer til jeres stil - ellers er I velkommen til at gennemse udvalget af badetøj fra andre mærker.

Badetøj er et must-have, når kalenderen skriver juli og august samt ture i poolen og på stranden. Badetøj kan bruges i flere sammenhænge, da Phelps badetøj også kan bruges som shorts.

Smart Phelps badetøj til piger og drenge

De fleste piger og drenge holder af at lege ude på de gode sommerdage, hvor hvor de rigtigt kan lege i vandet Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have Phelps badetøjet liggende klar til brug i garderobeskabet.

I forhold til hvilken stil badetøjet matcher, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre vil foretrækker, at deres badetøj er mere farverigt med et logo, mønstre eller motiver.

Forlæng badetøjet fra Phelps's levetid

Badetøj kan holde til en del, men en tur i svømmehallen eller på stranden er faktisk hårdt for jeres Phelps badetøj. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid er ensbetydende med forringet holdbarhed for badetøjet, og derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Phelps altid vaskes med omhu.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske Phelps badetøjet i noget koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo straks efter, at det har været brugt. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Sidste tip: Køb UV-badetøj

Vores sidste tip til jer er, at kigge efter noget UV-beskyttende badetøj, så jeres barn bedst muligt er beskyttet mod solens skadelige UV-stråler.

Tilføjet kurv