Molo drop 2 release - Nye, lækre forårsstyles! - Køb de smarte styles her!
0 VARE(R) 0,00 DKK

adidas Performance badetøj til børn

(2) Skjul filter  
Størrelse
Skostørrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-35%
adidas Performance Badesko - Kurobe K - Lilla/Pink
adidas Performance Badesko - Kurobe K - Lilla/Pink 249,95 DKK     Spar 87,49 DKK   
162,46 DKK 


-35%
adidas Performance Badeshorts - Blå/Hvid
adidas Performance Badeshorts - Blå/Hvid 249,95 DKK     Spar 87,49 DKK   
162,46 DKK adidas Performance badetøj til børn

Skal i bruge noget af ferien på stranden eller i svømmehallen, finder du her vores udvalg af adidas Performance badetøj til børn. Vi håber på, at vores store sortiment af adidas Performance badetøj falder i din smag - ellers er du velkommen til at gennemse udvalget af badetøj fra andre mærker.

Badetøj er helt essentielt at have, når kalenderen skriver sommer og sol samt ture på stranden og i poolen. Badetøj fra adidas Performance kan bruges til flere anledninger, da adidas Performance badetøj også er komfortabelt på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Smart badetøj fra adidas Performance til børn

De fleste børn elsker at lege udenfor, når vejret er til det. Om sommeren er det skønt at plaske rundt i vandet i et badebassin i haven. Når sommeren endelig rammer os, er det virkelig rart at have badetøjet fra adidas Performance liggende klar til brug i garderobeskabet.

Når det kommer til hvilken stil badetøjet matcher, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre vil gerne have, at deres badetøj har flere farver og/eller motiver af den ene eller anden art.

Inviter eventuelt dine børn med til selv at vælge deres nye sæt adidas Performance badetøj - på den måde får de lov til, at løbe rundt i dét adidas Performance badetøj, som de reelt set har lyst til.

Forlæng badetøjets levetid

Badetøj kan holde til en del, men en tur på stranden eller i svømmehallen er faktisk hårdt for dit adidas Performance badetøj. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver badetøjet en kortere levetid. Derfor anbefaler vi, at adidas Performance badetøjet altid vaskes omhyggeligt.

Dette gør I bedst ved at vaske adidas Performance badetøjet i koldt vand med en smule shampoo eller håndsæbe hurtigst muligt efter det har været brugt. Undgå at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Udvalget er så stort, at Der er altid flere forskellige farver, mønstre og modeller at vælge imellem, når du skal finde badetøj til børn.

Tilføjet kurv