Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Funkita badetøj

105
Størrelse
35%
Funkita Bikini - Racerback - UV50+ - Palm A Lot Funkita Bikini - Racerback - UV50+ - Palm A Lot 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
Funkita Badedragt - Printed - UV50+ - Palm A Lot Funkita Badedragt - Printed - UV50+ - Palm A Lot 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
Funkita Badedragt - Belted Frill - UV50+ - Twinkle Toes Funkita Badedragt - Belted Frill - UV50+ - Twinkle Toes 181,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
35%
Funkita Badedragt - Printed - UV50+ - Kris Kringle Funkita Badedragt - Printed - UV50+ - Kris Kringle 162,47 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
Funkita Badebukser - Sidewinder - UV50+ - Lake Acid Funkita Badebukser - Sidewinder - UV50+ - Lake Acid 142,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
35%
Funkita Badebukser - Sidewinder - UV50+ - Destroyer Funkita Badebukser - Sidewinder - UV50+ - Destroyer 142,97 DKK
Oprindeligt:  219,95 DKK  
35%
Funkita Bikini - Swim Steady - UV50+ - Poka Palm Funkita Bikini - Swim Steady - UV50+ - Poka Palm 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
Funkita Bikini - Swim Steady - UV50+ - Poka Palm Funkita Bikini - Swim Steady - UV50+ - Poka Palm 181,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
35%
Funkita Bikini - Racerback - UV50+ - Hippy Dippy Funkita Bikini - Racerback - UV50+ - Hippy Dippy 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
Funkita Badebukser - Training - UV50+ - Destroyer Funkita Badebukser - Training - UV50+ - Destroyer 233,97 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
35%
Funkita Badeheldragt - Go - UV50+ - Beached Bro Funkita Badeheldragt - Go - UV50+ - Beached Bro 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Funkita Badebukser - Training - UV50+ - Seal Team Funkita Badebukser - Training - UV50+ - Seal Team 233,97 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  

Badetøj fra Funkita

Skal du snart på ferie eller måske tur i svømmehallen, så kig dig omkring i vores pæne sortiment af badetøj fra Funkita til børn. Vi håber på, at vores pæne udvalg af Funkita badetøj passer til jeres stil - ellers er du velkommen til at gennemse udvalget fra de andre mærker.

Badetøj fra Funkita er et must-have, når kalenderen skriver juli og august samt ture i poolen og på stranden. Badetøj fra Funkita kan bruges i flere sammenhænge, da badetøj fra Funkita også blot kan bruges som shorts på de varme dage eller på charterrejsen.

Pænt badetøj fra Funkita til børn i alle aldre

Børn holder af at lege udenfor på de dejlige sommerdage, hvor de rigtigt kan lege i vand og mærke varmen fra sandet Når sommeren endelig er over os, er det godt at have Funkita badetøjet liggende klar til brug i garderobeskabet.

Når det kommer til hvilken stil badetøjet matcher, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn vil foretrækker, at deres badetøj har flere farver, motiver eller et logo.

Hvordan passer du bedst på dit Funkita badetøj

Funkita badetøj kan holde til en del, men udsættes det for meget sol, klor og saltvand, kan det godt være være hårdt for tøjet. Slid giver en forringet levetid for badetøjet, og derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet fra Funkita med omhu.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske badetøjet fra Funkita i koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo lige efter, at det har været brugt. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det i sidste ende kan forringe badetøjets elasticitet.

Vores sidste tip til dig, som skal købe badetøj

Vores sidste tip er, at se efter noget noget badetøj med UV-beskyttelse, så du på bedst mulig vis beskytter dit barn mod solens UV-stråler.

Stort udvalg af Funkita badedragter

Lad dine børn blive professionelle svømmere med en Funkita badedragt, som er den perfekte badedragt til piger, der elsker at svømme.

De mange spraglede og prangende farver på Funkita badedragter er designet med henblik på at skabe en robust badedragt, der ikke falmer ved hyppigt brug.

En Funkita badedragt med flot firkantet udskæring, frit rygstykke, smalle stropper eller lange ærmer, er bare et lille eksempel på de mange forskellige former, som du kan finde hos vores Funkita badedragter. Der er også forskellige benudskæringer at vælge imellem til dine børns badedragt.

De unikke grafiske prints på alle Funkita badedragter er altid meget kreative, og kan eksempelvis afspejle dyrelivet i havet, flotte koraller, palmestrande eller vilde blomster. Der er et helt hav af forskellige prints at vælge imellem.

Funkita badedragter har et UV-filter på 50+, som beskytter mod solens stråler og er fuldkommen klorresistente.

Husk at vi også har et stort udvalg af badetøj til drenge. Her kan du eksempelvis finde gode badebukser i mange farver og med seje mønstre. Funkita har også designet badebluser og badeheldragter til børn, som har lange ærmer og beskytter ekstra godt mod solens ofte stærke UV-stråler.

Vidste du, at du også kan kombinere Funkita badedragten med et svømmebræt, rygsæk eller badehætte fra Funkita? Med ekstra tilbehør, kan du give børnene endnu flere sjove oplevelser i vandet.

Smarte Funkita bikinier

Gør børnene ekstra klar til strandturen på ferien med en Funkita bikini, der er særligt designet til piger. 

Funkita bikini er en smart og flot bikini, der sidder godt på barnet, som vil have fuldkommen fri bevægelighed i vandet. At kunne svømme med fri bevægelighed og stor komfort er afgørende for elitesvømmere, som netop ofte benytter Funkita, da Funkita har specialiseret sig i dette. 

Med en italiensk stofteknologi sikres alle typer Funkita bikini en enestående robusthed, som gør dem ekstra velegnet til hyppig brug.

Der er mange fine mønstre og farver at vælge imellem til din Funkita bikini, blandt andet funky neonfarver og grafiske krystaller.

Funkita bikini kan strammes ind med en snøre i trussekantens inderside, så de sidder ekstra godt fast.

Få tilbud på Funkita badedragter direkte på mail

Det er mere enkelt end nogensinde, at få besked når der er tilbud på vores Funkita badedragter - direkte på din mail. Det eneste du behøver at gøre, er bare at udfylde formularen med din mail og sende den til os. Herefter kan du blot glæde dig til, at du får de mange fordelagtige tilbud sendt direkte til din indbakke.

I vores udsalgssektion kan du i øvrigt finde endnu flere gode tilbud på Funkita badedragter. Benyt vores søgefunktion og se de mange gode tilbud på Funkita, sammen med utallige andre brands, som vi forhandler hos Kids-world.

Shop Funkita badedragter med gratis fragt

Vidste du, at du får gratis fragt på alle Funkita badedragter, så længe du bestiller dem hjem til en dansk adresse? Det behøver ikke at være din hjemmeadresse, men det kan også være til dit lokale posthus eller en pakkeshop. Så slipper du også for at være hjemme, når din Funkita badedragt bliver leveret med posten.

Tilføjet kurv