Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

UV-badebluser og UV-bade t-shirts til babyer og børn

115
Størrelse
40%
Color Kids Badebluse - Deep Sea/Navy m. Orange Color Kids Badebluse - Deep Sea/Navy m. Orange 89,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
40%
Molo Badebluse - UV50+ - Noble - Happy Sunny Molo Badebluse - UV50+ - Noble - Happy Sunny 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Wheat Badebluse - UV40+ - Jackie - Rainbow Flowers Wheat Badebluse - UV40+ - Jackie - Rainbow Flowers 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
40%
Lil' Atelier Badebluse - NmmFondo - UV40+ - Dried Sage Lil' Atelier Badebluse - NmmFondo - UV40+ - Dried Sage 191,97 DKK
Oprindeligt:  319,95 DKK  
40%
Hummel Badebluse - UV40+ - HmlLucia - Peach Parfait Hummel Badebluse - UV40+ - HmlLucia - Peach Parfait 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

UV-badebluser og UV-bade t-shirts til baby og børn

UV-beskyttende badebluser og bade t-shirts til baby og børn er fornuftige at bruge, da de skåner babyer og børns hud mod solens direkte UV stråler.

Her hos Kids-world.dk fører vi et stort udvalg af badebluser og bade t-shirts til baby og børn fra mange store brands.

Vi har som regel badebluser og bade t-shirts til baby og børn på lager fra brands som Color Kids, Danefæ, Didriksons, Freds World, Hummel, Katvig, MarMar, Mini A Ture, Molo, Petit Crabe, Popupshop, Reima, Scubepro, Small Rags og Soft Gallery. Modellerne kommer i mange forskellige designs og farver.

I finder badebluser og bade t-shirts til både drenge og piger, uanset om præferencen er helt neutrale farver eller måske mønstre og sprælske farver. Under vores store udvalg af badebluser er der både kort- og langærmede modeller, i alverdens nydelige designs.

Udvalget af badebluser til børn er stort, og vi er derfor overbeviste om, at I nok skal finde et badebluse til jeres dreng eller pige, som han eller hun vil kunne lide.

Fordele ved badebluser

Udover at yde god beskyttelse mod UV-stråling (de fleste af vores badebluser har UV50+ beskyttelse, som er det højeste man kan få), er de også enormt behagelige for børn at have på.

Hvis i rejser sydpå til ekstra varmt sommervejr, kan børnene trygt bære dem udenfor. Børn kan bevæge sig frit i vores badebluser, som har en god pasform og et behageligt fit, både i- og udenfor vandet. De tørrer også hurtigt i varmt vejr. Badebluserne irriterer heller ikke børn med følsom hud, så du kan trygt købe en badebluse her.

Skal i ud og snorkle, surfe eller anden form for havsport, måske bare svømme længere distancer, er badebluser også super gode - dit barn bliver udsat for ekstra UV-stråling under disse former for vandsport, og kan ubekymret fokusere på sporten uden frygt for solen. 

Badebluser og bade t-shirts med UV-beskyttelse

Børn elsker at lege ude i det dejlige sommervejr, hvor de både kan plaske i vand og mærke sandet mellem tæerne.

Solens stråler kan dog være farlige for jeres børn, så derfor er det vigtigt, at badeblusen og/eller bade t-shirten er UV-beskyttende.

Med badebluser og bade t-shirts er børnenes overkrop godt beskyttet, selv efter solcremen enten er blevet vasket af i vandet eller har mistet sin virkning efter nogle timer.

Med en badebluse kan du lade dit barn lege på stranden hele dagen uden at behøve bekymre dig om solskoldning på overkroppen. 

En stor del af vores sortiment med badebluser og bade t-shirts har den vigtige UV 50-beskyttelse i sig, som beskytter babyer og børn mod solens farlige UV-stråler.

Husk altid at smøre solcreme på dit barn, de steder hvor de ikke er beskyttet af UV-badetøjet. 

Badebluser til baby og børn i mange størrelser

Vi forsøger på bedst mulig vis altid at have et stort udvalg af badebluesr og bade t-shirts i mange størrelser, sådan at I ikke går forgæves, når I skal finde en ny badebluse eller bade t-shirt. 

Vi har som regel altid badebluser og bade t-shirts i størrelserne 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170 og 176.

Få leveret badeblusen med gratis fragt

Hver gang I handler hos os, har I, så længe at ordren skal leveres i Danmark, mulighed for at vælge at få leveret jeres ordre med en ny, lækker badebluse eller bade t-shirt helt uden beregning.

Børnepengebetaling: Når I handler her på Kids-world.dk, kan du tilvælge vores gratis kreditordning, hvor I enten betaler den første i en måned, eller når børnepengene udbetales.

Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor I også kan se, hvilke kreditmuligheder I har.

Med dét sagt, håber vi på, at I finder noget lækkert i vores udvalg.

Tilføjet kurv