Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Beco badetøj til børn

8
Størrelse

Beco badetøj

Skal i bruge noget af ferien i svømmehallen eller på stranden, finder I her vores udvalg af Beco badetøj til børn.. Vi håber på, at vores udvalg af badetøj fra Beco passer til jeres pige eller dreng - ellers er I velkommen til at gennemse sortimentet af badetøj fra andre mærker.

Badetøj fra Beco er en nødvendighed, når vi når derhen på året, hvor eftermiddagene og weekenderne står på en tur i svømmebassinet eller på stranden. Badetøj kan bruges i flere sammenhænge, da Beco badetøj også er komfortabelt på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Pænt og praktisk Beco badetøj til børn

De fleste børn nyder at lege udenfor i det dejlige sommervejr, hvor hvor de rigtigt kan lege i vandet Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have badetøjet fra Beco liggende klar i skabet.

Nogle børn kan godt lide, at deres badetøj har flere farver, striber eller særlige mønstre.

Beskyt badetøjet fra Beco

Badetøj holder til en del - men en tur på stranden eller i svømmehallen kan være hårdt for jeres Beco badetøj. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver badetøjet en kortere holdbarhed, og derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet fra Beco med omhu.

Dette gør I bedst ved at vaske Beco badetøjet i noget koldt vand med en kende håndsæbe eller shampoo hurtigst muligt efter brug. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Sidste tip: Køb Beco UV-badetøj

Sidste tip: Se om ikke I kan finde noget noget badetøj med UV-beskyttelse, så jeres børn er beskyttet mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv