Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Aqua Sphere badetøj

5
Størrelse

Aqua Sphere badetøj

Skal I bruge noget badetøj til ferien ved poolen eller på stranden, finder I her vores sortiment af Aqua Sphere badetøj til børn.. Vi håber på, at vores sortiment af badetøj fra Aqua Sphere passer til jeres stil - ellers er I velkommen til at gennemse vores sortiment af badetøj fra andre mærker.

Badetøj er en nødvendighed, når kalenderen skriver juli og august samt ture i poolen og på stranden. Badetøj fra Aqua Sphere kan bruges i flere sammenhænge, da Aqua Sphere badetøj også skal på en gåtur på stranden.

Pænt og praktisk Aqua Sphere badetøj til børn i alle aldre

Børn nyder at lege ude, når vejret ellers er til det. Om sommeren er en tur til stranden et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have Aqua Sphere badetøjet liggende klar til brug i garderobeskabet.

I forhold til badetøjets udseende, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn kan godt lide, at deres badetøj har et logo, mønstre eller flere farver.

Forlæng Aqua Sphere badetøjets holdbarhed

Badetøj kan holde til en del, men en tur på stranden eller i svømmehallen er faktisk hårdt for jeres badetøj fra Aqua Sphere. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid er ensbetydende med , at holdbarheden for badetøjet bliver mindre, og derfor anbefaler vi, at badetøjet fra Aqua Sphere altid vaskes med omhu.

Dette gør I bedst ved at vaske badetøjet fra Aqua Sphere i noget koldt vand med en anelse shampoo eller håndsæbe straks efter, at det har været i brug. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Vores sidste tip til jer, som skal købe badetøj

Det kan være en god idé, at se om I kan finde noget UV-beskyttende badetøj, sådan at I kan beskytte jeres dreng eller pige mod solens UV-stråler.

Tilføjet kurv