Julekalender - Spar 25% på Creamie & Kids by Friis Gælder AW-18-styles // Kun d. 11. december!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 15.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

Roxy badetøj til børn

(3) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-40%
Roxy Badedragt - Beach Days - Navy
Roxy Badedragt - Beach Days - Navy 399,95 DKK     Spar 159,98 DKK   
239,97 DKK 


-40%
Roxy Badeshorts - Beach Days - Navy
Roxy Badeshorts - Beach Days - Navy 349,95 DKK     Spar 139,98 DKK   
209,97 DKK 


-40%
Roxy Bikini - Nautical Sea - Lyseblå
Roxy Bikini - Nautical Sea - Lyseblå 349,95 DKK     Spar 139,98 DKK   
209,97 DKK Roxy badetøj til drenge og piger

Skal i bruge noget af ferien på stranden eller i svømmehallen, finder du her vores udvalg af Roxy badetøj til børn. Vi håber på, at vores store sortiment af Roxy badetøj falder i din smag - ellers er du velkommen til at gennemse udvalget af badetøj fra andre mærker.

Badetøj fra Roxy er et must-have, når kalenderen skriver sommer og sol samt ture på stranden og i poolen. Badetøj fra Roxy kan bruges i flere sammenhænge, da Roxy badetøj også er komfortabelt på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Flot badetøj fra Roxy til børn

De fleste børn elsker at lege udenfor, når vejret er til det. Om sommeren er en tur til stranden et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig rammer os, er det virkelig rart at have badetøjet fra Roxy liggende klar i skabet.

Når det kommer til hvilken stil badetøjet matcher, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre vil gerne have, at deres badetøj er mere farverigt med særlige mønstre eller måske med en af deres favorit-karakterer.

Inviter eventuelt dine børn med til at vælge deres nye sæt Roxy badetøj - på den måde sikrer du, at de med stor garanti får lov at løbe rundt i præcist dét badetøj, som de inderst inde gerne vil lege og bade i.

Hvordan passer du bedst på dit badetøj

Badetøj kan holde til en del, men en tur på stranden eller i svømmehallen er faktisk hårdt for dit Roxy badetøj. Sol, saltvand og klor slider på materialet, som badetøjet er lavet af. Slid giver badetøjet en kortere levetid. Derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet fra Roxy med omhu.

Den bedste måde at gøre det på, er ved at vaske badetøjet fra Roxy i koldt vand med et snert håndsæbe eller shampoo så snart det er muligt. Undgå at bruge skyllemiddel, da det i sidste ende kan forringe badetøjets elasticitet.

Udvalget er så stort, at du sandsynligvis kan finde alle de forskellige modeller, farver og mønstre, som du kan forestille dig.

Tilføjet kurv