Marmar udsalg - Spar 30% på sommervarerne under udsalget Over 200 Marmar styles nedsat

Tommy Hilfiger badetøj til børn

(7) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

-30%
Tommy Hilfiger Badeshorts - Blå
Tommy Hilfiger Badeshorts - Blå 449,95 DKK     Spar 134,99 DKK   
314,96 DKK 


-30%
Tommy Hilfiger Badedragt - Navy/Rød/Hvid
Tommy Hilfiger Badedragt - Navy/Rød/Hvid 449,95 DKK     Spar 134,99 DKK   
314,96 DKK 


-30%
Tommy Hilfiger Badeshorts - Rød m. Logo
Tommy Hilfiger Badeshorts - Rød m. Logo 329,95 DKK     Spar 98,99 DKK   
230,96 DKK 


-30%
Tommy Hilfiger Badeshorts - Turkis m. Logo
Tommy Hilfiger Badeshorts - Turkis m. Logo 329,95 DKK     Spar 98,99 DKK   
230,96 DKK 


-30%
Tommy Hilfiger Badeshorts - Navy m. Logo
Tommy Hilfiger Badeshorts - Navy m. Logo 329,95 DKK     Spar 98,99 DKK   
230,96 DKK 


-30%
Tommy Hilfiger Badeshorts - Navy
Tommy Hilfiger Badeshorts - Navy 449,95 DKK     Spar 134,99 DKK   
314,96 DKK 


-30%
Tommy Hilfiger Badeshorts - Rød/Hvid/Navystribet
Tommy Hilfiger Badeshorts - Rød/Hvid/Navystribet 449,95 DKK     Spar 134,99 DKK   
314,96 DKK Tommy Hilfiger badetøj til drenge og piger

Skal i bruge noget af ferien på stranden eller i svømmehallen, finder du her vores udvalg af Tommy Hilfiger badetøj til børn. Vi håber på, at vores store sortiment af Tommy Hilfiger badetøj falder i din smag - ellers er du velkommen til at gennemse udvalget af badetøj fra andre mærker.

Badetøj er helt essentielt at have, når kalenderen skriver sommer og sol samt ture på stranden og i poolen. Tommy Hilfiger badetøj kan bruges til flere anledninger, da badetøj fra Tommy Hilfiger også blot kan bruges som shorts på de varme dage eller på charterrejsen.

Pænt og praktisk badetøj fra Tommy Hilfiger til børn

Børn elsker at lege ude på de varme sommerdage, hvor de har rig mulighed for, at lege i vand og mærke varmen fra sandet under fødderne Når sommeren endelig rammer os, er det godt at have Tommy Hilfiger badetøjet liggende klar i skabet.

Når det kommer til badetøjets look, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre børn kan godt lide, at deres badetøj har nogle flere farver og/eller særlige mønstre.

Mange synes, det er sjovt at lade børnene være med til at vælge deres eget Tommy Hilfiger badetøj her på Kids-world. Så kan ungerne få – næsten – lige det badetøj, de helst vil have

Hvordan passer du bedst på dit badetøj

Tommy Hilfiger badetøj kan holde til en del, men udsættes det for meget sol, klor og saltvand, kan det godt være være hårdt for tøjet. Slid giver en formindsket levetid for badetøjet. Derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet med omhu.

Dette gør I bedst ved at vaske Tommy Hilfiger badetøjet i noget koldt vand med en anelse håndsæbe eller shampoo så snart I har muligheden for det. Undgå for alt i verden at bruge skyllemiddel, da det kan have en negativ effekt på elasticiteten af elastikkerne i badetøjet.

Udvalget er så stort, at Der er altid flere forskellige farver, mønstre og modeller at vælge imellem, når du skal finde badetøj til børn.

Køb UV-beskyttende badetøj fra Tommy Hilfiger

Det er en god idé at se efter, om ikke I kan finde noget UV-beskyttende badetøj, så I på bedst mulig vis beskytter barnet mod solens UV-stråler.

En stor del af vores sortiment med badetøj har den vigtige UV 50-beskyttelse i sig, som beskytter dit barn mod solens farlige UV-stråler.

Tilføjet kurv