Popupshop & Birger et Mikkelsen - Spar 25% i dag! Gælder KUN d. 15. December!
Julegaver byttes frem til 11/1-19 | Bestil frem til 20/12 kl. 18.00 og få dine varer inden jul
0 VARE(R) 0,00 DKK

BOSS badetøj til børn

(6) Skjul filter  
Størrelse
Mærke
Farve
Køn
Type
Pris

Boss Badeshorts - Blå Boss Badeshorts - Blå  299,95 DKK 

Boss Badeshorts - Sort Boss Badeshorts - Sort  299,95 DKK 

-35%
BOSS Badeshorts - Blå/Hvid
BOSS Badeshorts - Blå/Hvid 299,95 DKK     Spar 104,99 DKK   
194,96 DKK 


-35%
BOSS Badeshorts - Blå
BOSS Badeshorts - Blå 299,95 DKK     Spar 104,99 DKK   
194,96 DKK 


-35%
BOSS Badeshorts - Sort m. Koral
BOSS Badeshorts - Sort m. Koral 299,95 DKK     Spar 104,99 DKK   
194,96 DKK 


BOSS Badeshorts - Navy m. Hvid BOSS Badeshorts - Navy m. Hvid  349,95 DKK 


BOSS badetøj

Kigger du efter BOSS badetøj, er du kommet til det helt rigtige sted. Her i kategorien finder du vores udvalg af Wheat badetøj til drenge og piger. Vi håber på, at vores udvalg af BOSS badetøj falder i din smag - ellers er du velkommen til at gennemse udvalget af badetøj fra andre mærker.

Badetøj fra BOSS er et must-have, når vi når derhen på året, hvor eftermiddagene og weekenderne står på en tur i svømmebassinet eller på stranden. Badetøj fra BOSS kan bruges i flere sammenhænge, da BOSS badetøj også er komfortabelt på ferien, eller når I blot skal gå en tur på stranden.

Flot badetøj fra BOSS til piger og drenge

De fleste børn elsker at lege udenfor, når vejret er til det. På de varme dage er en tur til vandet et oplagt udflugtsmål Når sommeren endelig er over os, er det virkelig rart at have BOSS badetøjet liggende klar i skabet.

Når det kommer til badetøjets udseende, foretrækker nogle børn en ensfarvet og enkel stil. Andre vil gerne have, at deres badetøj er mere farverigt med særlige mønstre eller måske med en af deres favorit-karakterer.

Inviter eventuelt dine børn med til selv at vælge deres nye sæt BOSS badetøj - på den måde giver du dem muligheden for, at løbe rundt i dét BOSS badetøj, som de reelt set har lyst til.

Forlæng badetøjets levetid

Når dagene bliver varme, og I beslutter jer for at bruge dagen på stranden, er det også sandsynligt, at I bruger noget tid i solen og i saltvand. Saltvand, sol og faktisk også klor slider på badetøjet. Ikke kun på BOSS badetøj, men også badetøjet fra andre mærker. Slid giver badetøjet en kortere levetid. Derfor anbefaler vi, at I altid vasker badetøjet fra BOSS omhyggeligt.

Dette gør I bedst ved at vaske BOSS badetøjet i noget koldt vand med en kende shampoo eller håndsæbe så snart I har muligheden for det. Undgå at bruge skyllemiddel, da det ultimativt kan forringe badetøjets elasticitet.

Udvalget er så stort, at du sandsynligvis kan finde alle de forskellige modeller, farver og mønstre, som du kan forestille dig.

Tilføjet kurv