Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bideringe og bidedyr til babyer

255
Anbefalet Alder (Legetøj)

Bideringe og bidedyr til babyer

Bideringe er perfekte til din bidelystne baby. Kemikalier og babyer/børn passer dårligt sammen - det ved vi - og derfor er det særdeles vigtigt for os hos Kids-world, at det legetøj, som vi forhandler her på siden, ikke indeholder materialer og stoffer, som er/kan være skadelige for babyer og børn.

Bideringene i vores sortiment er giftfri, sådan at du roligt kan lade din baby lege med og bide i dem.

Bideringe kommer i mange forskellige udformninger. Nogle er helt enkle i deres design, mens andre afgiver lyde, andre igen er udstyret med stof, så bideringen også fungerer som nusseklud.

Bideringe i giftfri gummi, naturgummi, polyster mv.

Vi fører bideringe i giftfri gummi, naturgummi, ahorntræ, bøgetræ, plastik, bomuld, økologisk bomuld, polyester m.m. I mange tilfælde er bideringene udstyret med den såkaldte GOTS-certificering. GOTS-certificeringen er din garanti for, at produktet er produceret socialt og miljømæssigt ansvarligt samt er fri for farlige kemikalier.

Vi har et væld af mærker, designs og udformninger at vælge imellem, så der er rig mulighed for at finde en eller flere bideringe, som falder i din smag og som naturligvis passer til din babys behov.

Bideringe i skønne farver og former

Farvemæssigt spænder bideringene her på siden også vidt. Du kan typisk finde bideringe i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød og sort. I vores sortiment finder du både bideringe i afdæmpede farver samt bideringe, der har masser af farver med spræl i.

Derudover har vi naturligvis også bideringe udformet på mange forskellige måder. Her hos Kids-world har vi både bideringe udformet som giraffer, kaniner, krokodiller, bamser, vaskebjørne, ænder, katte, mus, sommerfugle og mange flere.

Kig dig om i vores udvalg, om se om der ikke er en bidering, som passer perfekt til dit barn.

Bideringe fra mange forskellige brands

Hos Kids-world finder du bideringe fra en lang række forskellige brands. Udover brands som Bibs, Done by Deer og Liewood finder du også bideringe fra Konges Sløjd.

Køb bideringe i gaveæsker

En bidering kan også være den helt perfekte gave, til et lille barn du kender, som er ved at få tænder. Derfor kan du her på siden også finde gaveæsker med bideringe. Du kan desuden få gaveæsker med bideringe i forskellige udformninger og materialer.

Bidering til når de første tænder kommer frem

Bideringe bliver først rigtig populære i den tid, hvor babys første tænder begynder at komme frem. Vi fører et bredt udvalg af bideringe til babyer, så mon ikke at du finder et stykke bidelegetøj, som din baby bliver super glad for at lege med.

Bideringene fås i alle mulige farver, størrelser og typer. Hvis du kun er på udkig efter trælegetøj til din baby, kan du også finde bidelegetøj i træ her i kategorien. Bideringene fås også i former som dyr som eksempelvis en giraf, larve, and, sommerfugl og en minidinosaurus.

Stimuler din babys gummer med en bidering

Bideringe er med til at stimulere din babys gummer, når gummerne begynder at klø inden tænderne kommer frem.

Nussekluden, som er en del af flere bideringe, er med til at skabe tryghed for babyen, og dermed også virke beroligende.

Flere af bideringene har desuden forskellige teksturer på overfladen, som er med til at stimulere din babys følesans i fingre/hænder og naturligvis også i de ømme gummer. Andre igen har lyd, så de også fungerer som rangle.

Bideringe i forskellige materialer

Her på siden finder du bideringe i mange forskellige slags materialer. Men uanset hvilket slags materiale du vælger, så kan du være sikker på, at bideringen er sikker for dit barn.

Du kan f.eks. finde bideringe i økologisk bomuld, træ, naturgummi, BPA-frit silikone, BPA frit plast og fødevaregodkendt silikone. Hvis du er interesseret i at vide, hvad de forskellige bideringe er lavet af, så skal du bare gå ind under hvert enkelt produkt og læse mere.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores udvalg af bideringe, er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling, som sidder klar til at hjælpe.

Multifunktionelle bideringe

Er der noget bedre end multifunktionelt legetøj? Legetøj med flere forskellige funktioner giver endnu mere sjov og underholdning, og barnet kan nemt bruge lang tid på at udforske legetøjet i alle ender og kanter.

Derfor kan du selvfølgelig også finde multifunktionelle bidering i vores sortiment. Nogle af bideringene kommer med en sutteklud, som er hyggelig og giver tryghed, mens andre siger en lyd, når de rystes, så bideringen også kan bruges som rangle.

Bideringe med flere forskellige slags materialer er rigtige sjov for dit barn at gumle i og pille ved, fordi de mange slags materialer føles forskelligt, både når man rør ved dem og når man bider i dem.

Køb bideringe med gratis fragt

Husk at du får tilsendt din bidering med gratis fragt, så længe at ordren er bestilt til en adresse i Danmark. Din ordre kommer inden for 1-2 hverdag og du bestemmer helt selv om du vil have den leveret hjem til hoveddøren eller om du hellere vil afhente ordren på et posthus eller i en pakkeboks, når det passer dig bedst.

Tilføjet kurv