Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Badebassin

67
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
40%
35%
40%
Filibabba Badebassin - 80 cm - Alfie - Fall Flowers Filibabba Badebassin - 80 cm - Alfie - Fall Flowers 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Filibabba Badebassin - 150 cm - Alfie - Gold Glitter Filibabba Badebassin - 150 cm - Alfie - Gold Glitter 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Filibabba Badebassin - 150 cm - Alfie - Fall Flowers Filibabba Badebassin - 150 cm - Alfie - Fall Flowers 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Filibabba Badebassin - 150 cm - Alfie - Nordic Ocean Filibabba Badebassin - 150 cm - Alfie - Nordic Ocean 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
SunnyLife Badebassin - Ocean Treasure - Rose SunnyLife Badebassin - Ocean Treasure - Rose 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
SunnyLife Badebassin - 100x115 cm - Mima The Fairy SunnyLife Badebassin - 100x115 cm - Mima The Fairy 344,47 DKK
Oprindeligt:  529,95 DKK  
35%
Liewood Badebassin - Leonore - Papaya/Pale Tuscany Liewood Badebassin - Leonore - Papaya/Pale Tuscany 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Liewood Badebassin - Leonore - Leo/Misty Lilac Liewood Badebassin - Leonore - Leo/Misty Lilac 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
Liewood Badebassin - Savannah - Peach/Seashell Liewood Badebassin - Savannah - Peach/Seashell 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
35%
Liewood Badebassin - Savannah - All Together/Sandy Liewood Badebassin - Savannah - All Together/Sandy 357,47 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  

Badebassin til børn

Findes der noget skønnere end sommer, sol og vand? Det synes de fleste børn ikke, og et badebassin i haven vil være et stort hit hver eneste sommer. Der er intet som en kølig dukkert når solen står og bager! Der findes mange forskellige typer badebassiner i forskellige størrelser, så du kan med sikkerhed finde et der passer til haven og dine børns alder.

Oppustelige badebassiner er enormt praktiske, da de kan pustes op og stå fremme i en periode om sommeren, og let tømmes, tages ned, foldes sammen og lægges væk resten af året. Her hos Kids-world har vi et udvalg af badebassiner til børn i alle aldre - fra dit helt små op til teenagealderen.

Med et badebassin i haven kan du også hjælpe dit barn godt i gang med svømmetræningen, og så er et badebassin naturligvis også herligt for børn bare at lege i.

Badebassiner til børn i alle aldre

En babypool er perfekt til de helt små børn, som under din overvågning kan køle af og plaske i vand der her den helt perfekte dybde til dem. En lille babypool kan også med fordel medbringes på ferie eller stranden, for at sikre at din baby har et sikkert sted at køle af.

Da der ikke skal bruges en særlig stor mængde vand, kan du let fylde og tømme det lille baby/soppebassin efter behov. Et babybassin gør også de mindste børn bekendte med vand fra en helt tidlig alder af. Med lidt sjovt legetøj i bassinet bliver det kun en endnu bedre oplevelse for de mindste. 

Husk også altid at bruge masser af solcreme, og sørg for at dine børn har adgang til skygge når solen står højest på himlen i løbet af sommersæsonen.

Forskellige typer af badebassiner til børn

Der findes flere forskellige typer af badebassiner. Det klassiske oppustelige badebassin er perfekt til børn og haven, hvis det ikke bruges ret meget.

De oppustelige sider gør det meget behageligt for børn at være i, og er også prismæssigt den billigste løsning, men det er ikke lige så stabilt som et badebassin med en fast ramme. Et badebassin med ramme er en dyrere, men også mere holdbar løsning. 

Stort eller lille badebassin

Når du har fundet ud af, hvilken type badebassin du skal have, så melder det næste spørgsmål sig - nemlig, skal det være et stort eller lille badebassin.

Et stort badebassin er en rigtig god ide til de større børn, der er lidt mere vant til at lege i vandet og bedre kan begå sig. Derimod er et lille badebassin en rigtig god ide til de helt små, som lige skal have føling med det og ikke skal efterlades uden opsyn.

Se hele vores udvalg af både store badebassin. Du kan selvfølgelig også finde lige netop det lille badebassin, som kan være med til at skabe mange timers sjov denne sommer.

Badebassin til haven

Børnepools er bare noget, der hører med til en sjov sommer. Et badebassin til haven er derfor som regel et stort hit, uanset om du har små eller store børn.

Derfor fører vi et stort sortiment af badebassin til haven, så du nemt kan gøre klar til legen i vandet, når vejret gør det muligt.

Vi har mange forskellige former for badebassin til haven. Derfor finder du nemt lige netop det soppebassin, som du søger, uanset om du er på udkig efter et billigt badebassin eller et stort badebassin til haven.

Soppebassiner

Man skal soppe, før man kan svømme. Vi oplever tit, at børn elsker at lege i vand, hvor vandet kan bruges til alt fra at plaske i til at danne rammerne for legen. Vi skal dog alle begynde et sted. Derfor et soppebassinner en rigtig god løsning, når det gælder om at introducere de små for legen med og i vandet.

Vi har både soppebassinner og børnepools i en lang række former og farver. Du finder derfor nemt soppebassinner i en lang række farver, så du nemt kan finde netop den farve, der vil være et hit derhjemme.

Du kan også få både runde og firkantede soppebassinner, så du kan få et soppebassin, der passer ind de fleste steder, uanset om det skal være på altanen, på terrassen eller om det gælder badebassinner til haven.

Børnepools gør sommeren sjov

Når temperaturen for alvor ryger i vejret, solen står klar på himlen og græsset bliver tørt, så er børnepools noget, der i den grad kan være med til både at afkøle og gøre sommeren sjov hos både store og små.

Uanset hvilken børnepool du er på udkig efter, så har vi et stort udvalg af muligheder, der kan gøre sommeren sjov derhjemme.

Du finder både klassiske børnepools i små og store udgaver. Samtidig har vi også et stort udvalg af børnepools i forskellige former og med forskellige temaer.

Du finder blandt andet også børnepools med overdækninger, så du trygt kan lade de små sidde og lege i vandet, uden du skal være bekymret for, at de bliver solskollet.

Hvor ofte skal man skifte vand i et badebassin?

Det er ikke altid selvskrevet, at du når at skifte vandet i dit badebassin, hvis der er blevet leget og plasket rigtigt meget. Så er der måske mere tale om en genopfyldning af børnebadebassinet.

Det er dog alligevel en god ide, at du løbende skifter vandet i dit badebassin. Men hvad skal man holde øje med for at vide, hvornår det skal gøres?

Hvis vandet bliver uklart eller beskidt, så er det en god ide at skifte det. Det samme gælder, når du kan mærke, at bunden bliver glat.

Når bundet i badebassinnet begynder at blive glat, så skyldes det, at der er begyndt at samle sig alger i bunden. Det anbefales derfor, at du dagligt udskifter vandet i din børnepool.

Hvordan holder man et badebassin rent?

Det kan være en nærmest umulig opgave at holde et badebassin rent. Står det på for eksempel en terrasse, hvor der ofte kan ligge lidt sand eller jord på fliserne, eller hvis soppebassinerne står på græsset, så kan der nemt komme græs og jord i det lille badebassin.

Hvis man helst vil undgå, at der kommer skidt i badebassinet, så kan man altid hjælpe børnene til at vaske fødderne, inden de går i vandet.

Hvis det ikke er en mulighed, så kan du anvende net til at fjerne skidt i badebassinerne i haven. Nettet fungerer som et filter, der løbende kan bruges til at holde et badebassin rent.

Du kan hjælpe holdbarheden lidt på vej ved at overdække dit badebassin, når det ikke bruges. Derudover kan det også være en god ide at sørge for, at der løbende er bevægelse i vandet.

Hvor meget klor skal der i et badebassin?

Inden du overvejer at bruge klor i dit badebassin, er der en række ting, som du skal tænke på inden. Når du tilsætter klor som et rensemiddel i dit badebassin, så kræver det, at du har vandcirkulation i din børnepool.

Har du ikke det, så er der stor chance for, at det tilsatte klor bliver samlet og koncentreret et sted i dit badebassin. Det sker, uanset om du har et stort eller lille badebassin til haven.

Bliver det samlet, så både reduceres renseeffekten, samt det øger muligheden for, at det tilsatte klor kan ende med at blive skadeligt for de badende.

Derfor skal du kun tilsætte klor til et badebassin, hvis du har vandcirkluation i form af en pumpe.

Hvad koster det at fylde et badebassin?

Hvor meget koster det at fylde et badebassin i haven? Det kommer selvfølgelig an på, om du skal fylde et stort badebassin, et lille badebassin og om det løbende skal fyldes op.

Som udgangspunkt koster en liter vand mellem 0,05-0,06 kr.

Med den literpris koster det altså 5,30 kr. at fylde en børnepool på 100 liter.

Du skal altid tage højde for prisstigninger og andre individuelle faktorer, der kan påvirke den pris, som du betaler for vand.

De fleste badebassiner til børn rummer mellem 40-250 liter vand, mens de helt store badebassiner til haven kan rumme mellem 2.000 og 2.500 liter vand.

Badebassin tilbud

Når sommeren kommer, så hører et badebassin i haven sig til. De fleste forældre er derfor ofte på udkig efter et billigt badebassin eller nogle gode badebassin tilbud, når solen for alvor begynder at varme, og de små ønsker at lege med vand.

Du finder en lang række stærke badebassin tilbud her på siden, så der skulle være god chance for, at du kan finde et billigt badebassin, uanset om du leder efter et stort eller lille badebassin.

Vi fører en lang række forskellige børnepools, så der er noget for en hver smag, så de små nemt kan hoppe i poolen og nyde vandet på en varm sommerdag.

Hvis du altid vil være sikret at få de bedste badebassin tilbud fra Kids-world, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret på de seneste tilbud på både børnepools og en lang række andre stærke tilbud fra os.

Badebassin med gratis fragt og hjemmelevering

Bare rolig, der kommer ikke en merpris på, når du køber dit badebassin til haven hos Kids-world. Vi har nemlig gratis fragt og hjemmelevering på alle ordre i Danmark.

Du kan derfor kvit og frit vælge, om du vil have dit nye badebassin leveret gratis til enden din adresse eller til en nærliggende pakkeshop eller posthus.

Tilføjet kurv