Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Aktivitetstæpper & aktivitetsstativer

30
Anbefalet Alder (Legetøj)
40%
Cam Cam Aktivitetstæppe - Classic Stripes Blue Cam Cam Aktivitetstæppe - Classic Stripes Blue 419,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
40%
Kids Concept Aktivitetstæppe - Beige Kids Concept Aktivitetstæppe - Beige 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
40%
Liewood Aktivitetsstativ - Golden Caramel Multi Mix Liewood Aktivitetsstativ - Golden Caramel Multi Mix 539,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  

Aktivitetsstativ og aktivitetstæpper til babyer

Et aktivitetsstativ er generelt ret kendt for sin evne til at stimulere børnenes sanser samtidig med, at børnene er underholdt. Et aktivitetsstativ er oftest noget, som bruges over en længere periode - så vær ikke skræmt af, at stativet måske er lidt højt til at starte med, da jeres barn vokser, og inden I ser jer om, er aktivitetsstativet for småt.

Til den tid er der helt sikkert også noget andet legetøj, som er mere interessant for den lille.

Udover aktivitetsstativer, har vi også aktivitetstæpper, som er utroligt bløde, da det er vigtigt, at baby ligger behageligt. Som oftest medfølger aktivitetslegetøj, som kan ringe og bjælde.

Eksempelvis har Done By Deer aktivitetstæppet bolde, som giver en ringende lyd når de bevæges, og en krokodille der knitrer, når man rører den. Disse egenskaber er med til at optimere babys nysgerrighed og stimulere sanserne.

Gå på opdagelse i vores sortiment og se om I ikke kan finde det perfekte aktivitetstæppe til netop jeres lille pige eller dreng.

Køb gerne udskiftelige ophæng til aktivitetsstativet

Hvis du ønsker andre vedhæng, kan de let udskiftes til andre vedhæng efter behov. Det gøres blot ved at hægte dem på elastikkerne, så de placeres efter eget ønske.

Ligeledes kan stativet også let fjernes, så aktivitetstæppet kan bruges alene.

Legetæpper og aktivitetsstativer er oplagte til brug i kravlegården eller på gulvet i legerummet eller i stuen.

Sådan finder du det bedste aktivitetstæppe til dit barn

Hvad der er det bedste aktivitetstæppe til dit barn, afhænger først og fremmest af barnets alder og udviklingstrin. Øver I jer i at ligge på maven, ryggen eller række ud efter ting? Overvej hvilke materialer og egenskaber aktivitetstæppet skal have, samt form og størrelse.

Hos Kids-world finder du aktivitetstæpper med og uden stimulerende sanselegetøj - enten som vedhæng på det medfølgende aktivitetsstativ eller indbygget i tæppet.

Her vil det oftest være nok med 4-6 stykker legetøj til aktivitetsstativet for at stimulere barnets sanser, nysgerrighed og motorik.

I den forbindelse er det en fordel at vælge et aktivitetsstativ, der kan justeres i højden, så din lille guldklump selv kan tage fat, røre og kigge på de forskellige vedhæng med spejle, lyde og sjove overfladematerialer.

Derudover findes der også aktivitetstæpper med kant, så du undgår, at den lille ruller af tæppet.

Aktivitetsstativer med forskellige former, farver og figurer

Vi har mange forskellige varianter både hvad angår farver, former og figurer. Du kan vælge imellem mærker som Done By Deer, Sebra, PlanToys, Kids Concept og meget mere.

Der er også et stort udvalg i forskellige prisklasser, så er du på udkig efter et dyrt kvalitets aktivitetsstativ, kunne Loullou være et godt bud, som oftest er lavet af blødt træ. Vil du derimod hellere have noget i en lavere prisklasse, kan du let finde noget hos Done By Deer eller Krea.

Derudover har vi aktivitetsstativer i forskellige former. Der er f.eks. det klassiske aktivitetsstativ, som kommer med to ben og en pind på tværs, som står fast og godt og ikke fylder særlig meget. Du kan også vælge et aktivitetsstativ som kommer med en eller to buer, hvorfra der også kan hænges diverse ophæng.

Du kan både finde aktivitetsstativer, der kommer med og uden ophæng. Blandt dem som kommer med ophæng finder du bl.a. søde og bløde plysdyr og bamser, bolde, planeter og spejle. Du kan naturligvis altid tilkøbe andre ophæng eller f.eks. bruge ophæng fra barnevognskæden.

Aktivitetstæppe med lyd eller musik

Aktivitetstæpper er ikke bare sanselige for øjnene, mange af dem er også designet med sanselegetøj, der både kan sige lyde eller spille musik.

Hos Kids-world finder du et bredt udvalg af aktivitetstæpper med lyd eller musik i form af små rangler og klokker eller legetøj, der kan spille søde sange.

Derudover finder du også aktivitetstæpper fra bl.a. Done by Deer, der har klokker og knitrende dele integreret i selve tæppet.

Når barnet rører, trykker og klemmer på de forskellige figurer og former på tæppets overflade, eller vedhængene på aktivitetsstativet, udvikles dets høresans også. Aktivitetstæpper med lyd er derfor ikke overraskende ganske populære hos de små.

Aktivitetsstativ i træ

Er du på udkig efter et aktivitetsstativ i træ, så har vi forskellige bud på et flot og enkelt aktivitetsstativ i træ, som ikke bare ser godt ud i stuen, men som også er særdeles stabilt og holdbart til lang tids brug.

Hos Kids-world finder du aktivitetsstativer i træ fra blandt andre Liewood, Haba og PlanToys.

Ophængsdyr til enhver babys smag

Foruden aktivitetsstativer og legetæpper, er der også et stort udvalg af ophængsdyr, som fås i forskellige motiver. Der er næsten alt fra zoologisk have, lige fra pingviner og elefanter til giraffer og pandaer.

Derudover kan man også købe aktivitetsspejle, som har forskellige vedhæng og teksturer i stoffet. Aktivitetspejlene har blødt, plysset polyester i kanterne, som er hyggeligt at røre ved. Spejlene har hanke og kan placeres i barnevognen, kravlegården eller klapvognen.

Udover det, har vi også ophængningsringe, som alle de søde ophængningsdyr kan komme på. Ringene kan sættes sammen, så legetøjet kommer tættere på baby, men de kan også bruges som bideringe eller en sjov rangle.

Men hvad er et aktivitetsstativ egentlig?

Kort fortalt, er et aktivtetsstativ et solidt og robust stativ, som egner sig til, at der bliver hængt diverse ophængsdyr og ophængsbamser på, som baby og barn kan lege med og kigge på.

Når barnet ligger under aktivitetsstativet kan det kigge på alle de fine ophæng og måske endda få fat i nogle af dem og udforske dem med både hænder og gummer. Ofte kommer aktivitetsstativer og aktivitetstæpper også med ophæng, der kan sige lyde eller rasle, når man rører ved dem.

I vores sortiment finder du både aktivitetsstativer, ophæng til aktivitetsstativet samt aktivitetstæpper. Så kig dig endelig omkring i kategorien, og se hvad der passer ind hos jer. Som regel er aktivitetsstativet og aktivitetstæppet noget, som står ovre i et hjørne i lejligheden eller huset, og som nemt kan tages frem, når behovet er der. Se også udvalget af legetæpper.

Hvornår kan baby bruge et aktivitetstæppe?

I de første uger af din babys liv er det vigtigste krops- og øjenkontakt fra mor og far, men derefter kan baby begynde at bruge tæppet som et trygt og blødt underlag, hvor I kan øve jer på at ligge på maven eller ryggen.

For at undgå for mange sanseindtryk, der kan føre til overstimulering, anbefales det, at man i begyndelsen vælger et klassisk og enkelt aktivitetstæppe, der først og fremmest sikrer et højt komfortniveau og har få stykker legetøj hængende. Sidenhen kan man så ændre på det, når den lille er klar til at lege på et mere stimulerende aktivitetstæppe.

I kan med fordel vælge et tæppe, der kommer med et aktivitetsstativ, der kan fjernes og sættes på igen, når jeres lille guldklump begynder at udvikle nysgerrigheden og dens hånd-øje-koordination.

På den måde kan aktivitetstæppet vokse med barnet. I kan efterhånden tilføje flere stykker legetøj til aktivitetsstativet i forskellige farver og former.

Hvor længe kan man bruge et aktivitetstæppe?

Aktivitetstæpper er perfekte til børn fra 0-1 år. Aktivitetstæppet er designet med fokus på dit lille barns udvikling og læring.

I de første par måneder vil barnet blot ligge og kigge på legetøjet på aktivitetsstativet. Fra det er omkring 3 måneder, vil de små, nysgerrige babyfingre begynde at gribe ud efter legetøjet, i takt med at barnets motorik, nysgerrighed og koordinationsevne for alvor stimuleres og udvikles.

Legetøj til aktivitetsstativ

Aktivitetsstativerne kommer enten med eller uden ophæng. Ophængene kommer i form af sanselegetøj.

Nogle aktivitetsstativer i træ har indbygget huller til aktivitetslegetøj, mens andre har løkker, hvor aktivitetslegetøjet nemt kan hægtes på, typisk med velcro, plastikringe eller elastikker, så de kan placeres efter eget ønske.

Aktivitetslegetøj er med til at stimulere babys sanser og nysgerrighed, og hos Kids-world finder du et hav af forskellige muligheder, når det gælder legetøj til aktivitetsstativer.

Det kan være små, søde plysdyr eller nulreflapper i flotte farver, der knitrer, når man rører ved dem, eller bolde, der kan sige en dejlig, ringlende lyd, samt små spejle og vedhæng med forskellige overfladematerialer, der er spændende for de små babyfingre at udforske.

Køb aktivitetsvedhæng separat

Hvis du gerne vil opdatere dit aktivitetsstativ eller din barnevogn, så kan du også købe separate aktivitetsvedhæng. Det kan være, at du gerne vil tilføje et bestemt vedhæng eller udskifte et vedhæng.

Her på siden kan du bl.a. finde separate aktivitetsvedhæng fra Done By Deer og Fabelab. Der er både ophængningsringe, enhjørninge, bolde, elefanter, giraffer og næsehorn.

For det meste kan du sagtens blande aktivitetsvedhæng fra forskellige mærker, da de bare kan sættes fast med ophængningsringe. Det betyder også, at hvis du har købt eller fået et aktivitetsstativ eller aktivitetstæppe fra et andet mærke end dem vi har her på siden, så kan du sagtens kombinere med produkter fra vores sortiment.

Hvis dit barn er særlig glad for et bestemt vedhæng, så kan du også sagtens sætte det fast i barnevognen, så din lille dreng eller pige kan kigge på og lege med sit yndlings vedhæng, når I er på farten.

Brug aktivitetsvedhæng i barnevognen

Hvis du oplever, at dit barn bliver rastløs eller keder sig, når det sidder eller ligger i barnevognen, så kan det være, at du skal pimpe barnevognen med et aktivitetsvedhæng eller en aktivitetsspiral. Det sker oftest, når dit barn er blevet lidt ældre, er blevet nysgerrig og har fået bedre styr på motorikken.

Du kan sagtens bruge nogle af de aktivitetsvedhæng, som kommer med dit aktivitetsstativ eller aktivitetstæppe, men du kan også købe dem separat. Hvis du gerne vil finde mere udstyr til din barnevogn, så kan du kigge under vores kategori med Barnevognskæder. Disse kan du naturligvis også sagtens bruge på aktivitetsstativet.

Sammensæt det perfekte aktivitetsstativ til dit barn

Hvis du elsker at være kreativ, så kan du sagtens selv sammensætte det perfekte aktivitetsstativ til dit barn. Det kan f.eks. være at du har en bedsteforældre eller en tante, som har hæklet en lille sød bamse eller rangle, som du gerne vil tilføje til aktivitetsstativet. Det kan også være, at du har oplevet at dit barn er glad for en særlig slags vedhæng eller ophæng såsom spejle, dyr eller bolde. Uanset hvad dit barn er til, så er det næsten kun fantasien, som sætter grænser.

Typisk kan nye vedhæng sættes fast med ophængningsringe, så længe at der også er et sted, hvor ringene kan sættes fast på selve ophænget.

Aktivitetsstativer med eller uden aktivitetstæppe

Her på siden kan du både finde aktivitetsstativer med et aktivitetstæppe og aktivitetsstativer uden et aktivitetstæppe. Vi anbefaler altid, at dit barn ligger blødt og behageligt, når det leger under aktivitetsstativet. Det kan dog være, at du allerede har et separat legetæppe eller legegulv, som du gerne vil anvende under aktivitetsstativet. Så længe du er sikker på, at stativet står fast og sikkert, så kan du sagtens bruge et andet underlag, hvis dit aktivitetsstativ ikke kommer med et underlag.

Aktivitetstæpper og aktivitetsstativer i skønne farver

Smag og behag er forskelligt og derfor har vi naturligvis og aktivitetstæpper og aktivitetsstativer i masser af skønne farver. Du kan f.eks. finde aktivitetsstativer i sort, petroleumsblå, grå, mørk rosa, grå brun, bordeaux og træfarvet.

Vi håber derfor, at du kan finde et aktivitetsstativ, som passer til indretningen hjemme hos jer. Det kan være, at det skal passe til jeres sofa, gulvtæppe eller det overordnede farvetema. Det kan også være, at det bare skal være neutralt og simpelt. I det tilfælde kan du se vores udvalg af aktivitetsstativer i træ, som har et lækkert og nordisk look.

Hvis du ender med at vælge et aktivitetsstativ uden et aktivitetstæppe, så kan du kigge under vores kategori med Legetæpper og Legegulve, hvor du kan finde bløde og smarte underlag i et hav af designs og farver, som din lille pige eller dreng kan ligge på, mens de bliver underholdt af aktivitetsstativet.

Aktivitetsstativer i forskellige materialer

Udover farver og designs kan du også finder aktivitetsstativer i mange forskellige materialer. Vi har bl.a. aktivitetsstativer i krydsfiner eller bøgetræ, men vi har også aktivitetsstativer, der er betrukket med tekstil, således at der er spændende at røre ved.

Der er ikke ét materiale, som er bedre end andre, men det kan være, at du gerne vil have et aktivitetsstativ, hvis materiale passer til resten af indretningen i jeres hjem.

Hvis du gerne vil vide mere om hvilke materialer de forskellige aktivitetsstativer og aktivitetstæpper er lavet af, så kan du altid læse mere under de enkelte produktbeskrivelser.

Et aktivitetsstativ udvikler dit barns sanser

Et aktivitetsstativ kan være rigtig godt, til at udvikle dit barns sanser. Små børn har brug for at blive stimuleret for at udvikle deres sanser og det kan et aktivitetsstativ eller et aktivitetstæppe være rigtig godt til af flere årsager.

For det første så er der masser at kigge på, på et aktivitetstæppe. Små børn skal udvikle deres synssans og de mange forskellige farver og former kan hjælpe med det. For det andet så kan aktivitetsstativer hjælpe barnet med at udvikle deres følesans og motorik.

Ofte består aktivitetsstativet af ting med mange forskellige teksturer, hvilket er sjovt og spændende for barnet at udforske. For det tredje, så har et aktivitetsstativ ofte også funktioner, som siger lyde. Det kan f.eks. være ting, som rasler, knitrer eller ringer når man rører ved dem eller ryster dem.

Underhold dit barn og få tid til dig selv med et aktivitetsstativ

Som ny forældre til et lille barn kan man ofte føle, at man både mangler arme og timer i døgnet. For hvornår skal du egentlig få tid til at lave mad, vaske op eller bare drikke den der kop kaffe?

Hvis du kan nikke genkendende til den udtalelse, så er du nok som mange andre. Et aktivitetsstativ kommer ikke til at løse alle dine problemer, men det kan hjælpe dig med at få en lille pause i ny og næ. Der er nemlig det dejligt ved et aktivitetsstativ, at barnet kan underholde sig selv, når det ligger under stativet. Det betyder naturligvis ikke at du skal efterlade dit lille barn uden opsyn under stativet, men det kan give dig et par frie hænder til at drikke din kaffe, folde vasketøj eller måske skrive indkøbslisten til senere.

Generelt er det rigtig sundt at lære barnet at underholde sig selv, og noget som du vil bliver glad for på lang sigt. Nogle børn kan ligge længe under aktivitetsstativet og hygge sig, mens andre hurtigere bliver overstimulerede eller frustrerede. Uanset hvilken type barn, som du har, så kan et aktivitetsstativ hjælpe med at give små pauser i løbet af dagen.

Styrk barnets udvikling med et aktivitetsstativ eller aktivitetstæpper

Børn har, når det kommer til udvikling, et behov for at kunne bevæge sig rundt. Leg hos de mindste børn har en dominerende rolle i forhold til barnets grundlæggende måde at handle og agere på.

Det nævnes jævnligt i diverse artikler, at legen i barnets opvækst har en direkte påvirkning på, i hvor høj grad barnet bliver kreativ, og fremadrettet kan fremme sin egen evne til at være innovativ. Derfor er det ret vigtigt, at barnet får disse redskaber, hvor aktivitetsstativet kunne være et godt bud.

Hvis du har spørgsmål ang. et produkt, eller blot har brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig på rette vej.

Aktivitetsstativ og aktivitetstæppe tilbud

Et aktivitetsstativ og aktivitetstæppe er guld værd for både dig og din baby de første mange måneder af barnets liv. Baby får de mest komfortable rammer for at udvikle sine sanser og motoriske evner, samtidig med at mor og far kan få hænderne fri for en stund.

Er du på udkig efter et aktivitetsstativ eller aktivitetstæppe tilbud, så kan du nemt finde en masse stærke tilbud her på siden. Alternativt kan du tjekke vores udsalgskategori ud.

Kan du ikke finde et billigt aktivitetsstativ eller aktivitetstæppe allerede i dag, så fortvivl ej. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få løbende besked, når der er nye tilbud at hente på Kids-world - herunder også aktivitetsstativ og aktivitetstæppe tilbud. Tilmelding sker nemt og hurtigt nederst på siden.

Sådan finder du det bedste aktivitetstæppe

Er du på jagt efter det perfekte aktivitetstæppe til dit barn? Det kan være overvældende med alle de muligheder, der er derude. Derfor er vi her for at guide dig gennem processen og hjælpe dig med at finde det bedste aktivitetstæppe til dit barn i 4 trin. Her er et par ting, du skal huske på:

  1. Sikkerhed: Dette er den vigtigste faktor at overveje. Sørg altid for at vælge altid et tæppe, der er lavet af ikke-giftige materialer og er fri for skadelige kemikalier som BPA, phthalater og PVC.
  2. Størrelse: Legetæpper kommer i alle former og størrelser, så vælg et, der passer til dit barns behov. Hvis du har et lille rum, er et kompakt tæppe ideelt. Men hvis du har et større område, vil et større tæppe give dit barn mere plads til at lege og bevæge sig rundt på. Mål området, og vælg et tæppe i en størrelse, der passer.
  3. Design: Et sjovt og farverigt design kan stimulere dit barns fantasi og kreativitet. Overvej dit barns interesser, og vælg et tæppe med et design, der appellerer til de farver og mønstre, dit barn reagerer bedst på.
  4. Nemt at gøre rent: Lad os se det i øjnene: Børn roder og sviner. Kig efter et tæppe, der er let at rengøre og vedligeholde. Et tæppe, der kan maskinvaskes eller tørres af med en fugtig klud, er en god mulighed.

At finde det perfekte aktivitetstæppe til dit barn kan være en sjov og spændende proces. Hvis du husker disse tips, kan du vælge et tæppe, der er sikkert, holdbart og sjovt for dit barn at lege på. God fornøjelse m ed dit nye aktivitetstæppe.

Aktivitetstæpper fra mange forskellige brands

Udvalget af aktivitetstæpper og producenter er enormt, og det kan være uoverskueligt at finde lige netop dét tæppe, der passer til både dit barn og dit hjem. Kids-worlds sortiment dækker nogle af de mest populære brands, så du altid kan finde et tæppe af høj kvalitet og i overensstemmelse med dit barns behov og præferencer.

Først og fremmest har vi Done by Deer aktivitetstæppet. Dette tæppe er perfekt til ethvert legeværelse, børneværelse eller endda din stue. Det quiltede design tilføjer et strejf af raffinement til ethvert rum, mens den bløde og behagelige tekstur gør det perfekt til legetid. Og så er det stort nok til, at de små kan kravle, rulle og lege på det uden at bekymre sig om, at de falder af.

Dernæst har vi Lamaze aktivitetstæpper. Tæpperne fra Lamaze er designet til at stimulere og underholde babyer, samtidig med at de hjælper dem med at udvikle deres sanser og motoriske færdigheder. Hvert tæppe har en række interaktive funktioner, der er perfekte til at holde de små engagerede og nysgerrige.

Tæpperne består bl.a. af krøllede strukturer og tags, som din baby kan gribe fat i og lege med, hvilket kan hjælpe med at udvikle finmotorikken samt spejle, som din baby kan bruge til at udforske sig selv.

Med masser af lyse farver, mønstre og strukturer, er et Lamaze aktivitetstæppe perfekt til at stimulere og udvikle dit barns sanser, nysgerrighed og legeglæde.

Hvis du leder efter et aktivitetstæppe, der kan vokse med dit barn, er et Playgro aktivitetstæppe måske lige det, du har brug for. Tæpperne fra Playgro giver en perfekt blanding af visuel stimulering, taktil udforskning og sensorisk udvikling for din baby.

Aktivitetstæppet har et blødt og behageligt underlag, som din baby kan ligge på, mens de forskellige stykker legetøj og aktiviteter, som hænger ned fra tæppets farvestrålende buer, undersøges og udforskes.

De lyse farver og venlige figurer vil holde din baby underholdt, mens han eller hun styrker sine nakke- og overkropsmuskler. Med venlige figurer, klare farver og engagerende aktiviteter vil disse tæpper helt sikkert holde din baby glad og underholdt i timevis.

Sidst, men ikke mindst, har vi Filibabba Soft Quilt aktivitetstæppet. Dette tæppe er ikke kun funktionelt, det er også en stilfuld tilføjelse til ethvert børneværelse. Et Filibabba aktivitetstæppe har en blød, polstret overflade til leg og en aftagelig bue med hængende legetøj, så din lille kan blive underholdt.

Dette aktivitetstæppe giver din baby et sikkert, behageligt og hyggeligt sted at lege og slappe af. Filibabba Soft Quilt er lavet af 100% økologisk bomuld, hvilket betyder, at det er skånsomt mod dit barns sarte hud. Desuden kan tæppet maskinvaskes, så det er nemt at gøre rent.

Uanset hvilket aktivitetstæppe du vælger, kan du være sikker på, at dit barn vil nyde timevis af sjov og stimulering. Begynd at shoppe i dag, og giv dit barn legens gave.

Tilføjet kurv