Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Børnesko og babysko

1544
Skostørrelse

Børnesko og babysko

Børnesko kommer i en bred vifte af typer, styles og farver. Her hos Kids-world finder du et kæmpe udvalg af børnesko i et utal af varianter. Vi har både drengesko, pigesko og unisex sko. Her er børnesko til alle lejligheder, hvad enten børnene skal bruge dem i forbindelse med fødselsdage, til hverdag, gymnastik, sport, regnvejr, strandture eller blot til brug indenfor. 

Vi har børnesko til store og små, så du ikke skal ud og finde en ny butik, hver gang dit barns fødder vokser. Som regel fører vi størrelserne; str. 17, str. 18, str. 19, str. 20, str. 21, str. 22, str. 23, str. 24, str. 25, str. 26, str. 27, str. 28, str. 29, str. 30, str. 31, str. 32, str. 33, str. 34, str. 35, str. 36, str. 37, str. 38, str. 39, str. 40, str. 41, str. 42, str. 43, str. 44 og str. 45. 

Vi måler skoene for dig

Det er vigtigt, at dit barns sko passer ordentligt, men det kan være en udfordring at have børn med på skoindkøb. Derfor har vi gjort det så nemt for dig som muligt, så du kan købe børnesko og babysko hjemmefra og få det leveret direkte til døren. 

For at det skal være nemt for dig at købe sko til børn på nettet, har vi målt den indvendige længde på alle skoene. Så kan du bare måle længden på dine børns fødder og nemt finde den skostørrelse, der passer til netop dit barn. Vi ved nemlig godt, at det kan være svært at finde de helt rigtige sko, når man ikke umiddelbart har mulighed for at prøve dem på. Derfor går vi højt op i at give dig al den viden du har brug for om skoene, inden du køber dem. Det kan være information om materiale, pasform, anvendelse eller i form af en størrelsesguide.

Vi måler alle børnesko og babysko indvendigt, så du allerede på forhånd ved, om dit barns fod kan være i skoene. Vi måler med en professionel skomåler, så vores mål bliver så nøjagtige som muligt, og alle sko er målt med den samme metode og med det samme redskab. Ved alle de sko, som har såler, der kan tages ud, måler vi den fulde længde på den udtagelige sål. Derfor ved du også, at når du modtager dine børnesko, så passer dine børns fødder med sålerne i skoene.

Børnesko og babysko til drenge og piger

Leder du efter børnesko til de små fødder, eller måske et par sandaler eller støvler til sæsonen, så er du landet i den helt rigtige kategori. Her kan du finde et kæmpe udvalg af børnesko og babysko til alle anledninger.

Vi har børnesko og babysko, der passer til enhver lejlighed og stil. Du finder et hav af forskellige farver, mærker og typer, og der er både drengesko og pigesko at vælge imellem. Børnesko og babysko skal være gode at gå i, og det må de gerne være samtidig med, at de er smarte at se på. Derfor har vi altid et stort udvalg fra mange forskellige mærker og i mange forskellige modeller, så du kan finde nogle sko til dine børn, som lige præcis passer til dine behov og dit barns fødder. For ingen fødder er ens, og det er derfor også vigtigt at finde et par børnesko eller babysko, som har den helt rigtige pasform og støtte.

Derfor har vi masser af forskellige børnesko og babysko, så der altid er noget for enhver smag. Skal du have søde pigesko med glimmer, eller mangler du et par seje drengesko, eller ønsker du et par cool unisex-børnesko, så kan du finde dem her.

Populære brands

Living Kitzbühel Rubber Duck New Balance
2GO UGG Havaianas

Børns fødder vokser hele tiden

Når man køber sko til børn, er det altid vigtigt at være opmærksom på, at børnefødder hele tiden er under udvikling, og det er derfor vigtigt, at børnene altid har sko på, der passer til deres fødder. Skoene skal passe til barnets fod både i længde og bredde, så de ikke er ubehagelige at have på. Når skoene har den rigtige pasform, støtter de barnets fødder korrekt og stimulere barnets leg, aktivitet og fysiske læring. Derudover forhindrer man også, at barnet får problemer med fødderne i en senere alder.

Mange typer børnesko og babysko

Leder du efter et par super fede sneakers, kan du kigge efter New Balance med de klassiske designs med de skønne farver, men også de klassiske Hummel eller de vilde Skechers og Reebok. 

I denne type sko kan du også se efter adidas Originals og adidas Performance, som begge leverer et par virkelig fede sneakers til hverdagsbrug.

Vi har både pige- og drengesko. Vi har et kæmpe udvalg, der passer til aktive børn, der løber og leger i vuggestuen, børnehaven, skolegården eller til sportsaktiviteter. Til de helt små finder du også et stort udvalg af babysko, som støtter de små fødder på den helt rigtige måde. 

Vi har børnesko, der passer til enhver årstid og enhver lejlighed. Uanset om det er sommer eller vinter, om du skal finde drengesko, pigesko eller babysko til hverdag eller fest, så kan du altid finde en type og en stil, som passer lige til dig og dine børn. Har du allerede fundet det helt rigtige sæt tøj til fødselsdagsfesten, juleaften eller til en anden særlig lejlighed, man mangler lige de helt rigtige par sko til at sætte prikke over i'et, så er det en god idé at tage et kig her i kategorien, for vi har samlet et kæmpestort udvalg af alle mulige typer sko til store og små børn.

Her i kategorien finder du mange slags sko og særligt sneakers til børn har vi mange af, men er du mere til et retro look eller til klassiske lædersko, så er det også her du finder dem. De vil typisk være lavet af enten skind eller ruskind og have en robust og fleksibel sål af naturgummi, og de fås selvfølgelig både med snørebånd og med velcro, så der er noget for enhver smag - og også nogle for de knapt så fingernemme børn.

Masser af udendørs fodtøj til sommeren

Et enkelt par sko kommer man sjældent langt med om sommeren, hvor vejret skifter og børnene har brug for flere par børnesko alt efter, hvordan vejret er, eller hvad man skal de enkelte dage.

Du kan derfor nemt få brug for flere par børnesko i løbet af kort tid. Derfor kan du har finde en lang række forskellige sko, så du nemt kan få alle de børnesko, som du skal bruge over sommeren på et enkelt sted.

Her finder du et stort udvalg af børnesko, uanset om du leder efter badesandaler, badesko, klipklapper, sandaler, sneakers eller smarte blinkesko. De forskellige børnesko findes i en lang række forskellige designs og farver, så du uden problemer kan finde netop den stil og det design, der passer bedst til sommerens look.

Se vores store udvalg af de forskellige skotyper igennem og se, om der ikke netop er et par sko, som vil være perfekte til dit barn denne sommer.

Indendørs fodtøj

Indendørs fodtøj kan være et rigtigt godt valg om vinteren, når man har mindre børn. Det kan have flere gavnlige effekter, hvis man vælger et par hjemmesko eller skindfutter til de mindste i løbet af efteråret, vinteren og foråret.

Derudover er ballerinaer også populære til de små piger, der får et par sko, som er nemme at tage på og som de kan have på hele dagen.

Udover at være med til at hjælpe dit barn med at holde varmen om vinteren, hvis der for eksempel er fodkoldt i børnehaven eller på skolen, så gør et par indendørs sko også, at børnene i langt de fleste tilfælde bedre kan stå fast, hvis gulvene er lidt glatte.

Selvom der i skoler og børnehaver ofte bliver sagt, at man ikke må løbe indenfor, så ved de fleste af også godt, at det sker fra tid til anden, når børnene leger og har det sjovt. Så kan de voksnes regler og formaninger nemt blive glemt.

Vinterfodtøj til børn

Det kan være svært at følge med, når det kommer til fodtøjet om vinteren, når vejret skifter fra dag til dag. Her har de fleste børn et stort behov for flere forskellige former for børnesko og fodtøj.

Sommerens børnesko kan måske bruges fra tid til anden, men ellers er der behov for både gummistøvler, især i løbet af efteråret, når regnvejr i perioder bliver en fast ting i dagligdagen.

Støvler kan også her være et rigtigt godt valg, når det gælder den periode, hvor hverken sko eller vinterfodtøjet passer helt ind i forhold til vejrforholdene. Det er også i den periode, at termostøvler nærmest er et krav i forhold til det sortiment af fodtøj, som de fleste familier med mindre børn har fra efterårsmånederne og frem til foråret.

Uanset om det gælder børnehavebørn eller skolebørn, så er langt de fleste børn glade for at være udenfor og lege, uanset om det er efterår eller vinter. Derfor er det en rigtig god ide med et par vinterstøvler til de koldeste måneder.

Her kan det rigtige fodtøj være med til at sikre, at dit barn kommer igennem vintermånederne med både varme og tørre fødder. Du finder derfor et stort udvalg af børnesko til de forskellige perioder af året, så du nemt kan sørge for, at dit barn har det rette fodtøj året rundt.

Gode sko og fodtøj til vuggestuen og børnehaven

Meget leg foregår både indendørs og udendørs, når børnene går i børnehave. Derfor kræver det tit, at man har flere forskellige sæt fodtøj med i børnehaven.

Når det gælder sko til børnehaven, så skal du som regel have et sæt sko med, som barnet skal have på udenfor. Flere steder opfordres forældre også til at medbringe et par indendørs sko, som barnet kan have på indenfor.

Et par begyndersko kan her være med til at hjælpe de mindste med at blive bedre til at gå og dermed få en bedre start på et langt og aktivt liv, hvor det er benene, der skal bære en igennem livet.

Lange køreture er ikke altid sagen i et par sko, men det er heller ikke sagen at fryse, når man sidder i bilen. Det gælder selvfølgelig også de mindste, hvor et par sko stadig kan føles lidt tunge om fødderne.

Giver du din baby et par overtrækssko på, så hjælper de til at holde din babys fødder varme, når i skal af sted. Her på siden kan du finde en lang række forskellige udgaver, hvor du kan få både forskellige designs og farver, så du kan finde netop det fodtøj til din baby, som passer bedst til resten af tøjpakken.

Sko til fritiden

Det er ikke altid nok, at skoene er gode at gå i, de må også gerne være smarte og have de rigtige farver. Hvordan skoene ser ud, er så småt noget, der kommer hos flere og flere børn i takt med, at de har gået i skole i noget tid.

Her på siden finder du et enormt udvalg af børnesko, hvor du kan få sko til både forskellige anledninger, i forskellige farver og designs fra en lang række af de mest populære skomærker.

Du kan derfor nemt finde de næste sko til enten fritiden eller skolen her på siden. Se også vores fodboldstøvler, hvis du er på udkig efter nogle fritidssko og har et barn, der er glad for at spille fodbold.

Tilbehør til sko

Sko bliver slidt, især af børn. Legen på legepladsen, i skolegården eller hvor det nu lige er, at fantasien bliver sluppet løs, har det med at slide på de forskellige børnesko.

Derfor har vi sørget for, at du også kan finde en lang række plejeprodukter og tilbehør til børnesko. Dermed kan du forlænge deres levetid, så det forhåbentligt først er, når børnene vokser ud af dem, at de skal skiftes.

Børnesko og babysko i flotte designs

Ligesom med børns tøj, så er det ikke helt ligegyldigt, hvordan deres sko ser ud. Nogle slags sko går børnene med i flere måneder i træk, og derfor er det vigtigt, at de ikke bare er behagelige og sidder godt, men også at børnene godt kan lide dem.

Det er ofte nemmere at få børn til at tage praktisk fodtøj på, hvis de også selv er vilde med skoene. Derfor har vi et stort udvalg af flotte sko til børn og babyer, så du kan finde lige præcis dem, som dit barn kommer til at trives i.

Vi har børnesko og babysko i mange forskellige former og farver. Måske skal de være grønne eller lyserøde, eller måske har dit barn nogle særlig behov for støtte. Kig igennem vores store sortiment, og find de sko, som er bedst til lige præcis dit barn.

Måske skal du bruge et par sko til en særlig lejlighed så som en fødselsdag eller et bryllup? Det kan også være at dit barn skal starte til en ny sport, som kræver at de har nogle bestemte sko. Vi har et kæmpe udvalg af forskellige slags børnesko og babysko, så du kan kan finde lige præcis det, som dit barn har brug for.

Sko i mange forskellige materialer

Børns sko skal kunne holde til lidt af hvert, men skal ofte også bruges til lidt af hvert. Typisk skal dit barns sko gerne tillade, at barnets fod kan ånde og at skoens vægt ikke hæmmer deres bevægelser.

Derudover kan hvert enkelt barn have forskellige individuelle behov.  Måske er det vigtigt, at skoen er vandtæt eller også kan det være, at du gerne vil undgå visse typer af materialer. Derfor har vi et stort udvalg af sko til børn og babyer i forskellige slags materialer.

Her på siden finder du både sko i skind med en flot finish og sko i tekstil, som er fleksible og lette. Hos os har du altid masser af muligheder og et kæmpe udvalg af børnesko og babysko i flere forskellige materialer.

Dit barns første par sko

I denne kategori finder du også sko til de allermindste, der er velegnede som barnets første sko. Barnets første sko bør give ekstra støtte og sikre en god start på to fødder. Det er forskelligt hvornår små børn begynder at kravle og gå, men det er vigtigt, at deres fodtøj faciliterer denne udvikler og ikke hæmmer den. Mærker som Pom Pom og Bundgaard finder du nemt under denne type.

Når barnets fødder hele tiden vokser, er det også vigtigt at holde øje med, hvornår det er tid til, at barnet skal have en større sko. Hos os er det altid let at finde den rette størrelse børnesko og babysko. Vi anbefaler, at man løbende holder øje med, om barnet stadigvæk kan passe sine sko, så de ikke kommer til at klemme eller trykke på tæerne. Det er ubehageligt for barnet, og i værste tilfælde risikerer man, at fødderne og tæerne tager skade af det.

Det er også vigtigt hele tiden at holde øje med, at der er et tilstrækkeligt voksetillæg. Vi har målt hver eneste størrelse børnesko og babysko, vi har på lager, så det er nemt bare at måle længden på barnets fødder. Så er det lige til at vælge den størrelse, der passer bedst. Vi anbefaler, at børnesko og babysko har et voksetillæg på 1-1½ cm, så der er plads til, at barnets fødder kan tage et pludseligt voksespring.

Dette voksetillæg er dog kun en anbefaling og en tommelfingerregel, så man bliver nødt til at vurdere ud fra hvert enkelt barn og hvert enkelt par sko, om de har en passende størrelse, hvor der stadigvæk er plads til at barnets fødder kan vokse i dem. Ellers må man på jagt efter et par sko i en størrelse eller to større.

Er der tale om bløde indesko er det måske tilstrækkeligt med et voksetillæg på 1 cm, mens der måske er behov for noget mere, når der er tale om tykke, forede støvler, hvor der skal være plads til at fødderne udvider sig lidt, når de bliver varme. Ligeledes er 1½ cm et meget stort voksetillæg, når man ser på babysko, mens det er helt passende, når der er tale om sko til store børn eller teenagere.

Brug filteret til at finde den rigtige børnesko eller babysko

Når du har styr på, hvilken størrelse børnesko eller babysko dit barn har brug for, er det let at finde lige den type børnesko eller babysko, du vil have. I vores filter kan du søge på mærker, typer, farve, størrelser, køn og pris, så det er nemt at finde lige præcis de sko, som passer til dit barn.

Så kan du hurtigt få et overblik over, hvilke børnesko eller babysko fra vores kæmpe sortiment, der passer til dine ønsker.

Hvis du er i tvivl om, hvad du helt præcis er på udkig efter, kan du selvfølgelig også bare kigge dig lidt omkring.

Køb børnesko eller babysko og få gratis fragt

Når du har fundet det par børnesko eller babysko til din dreng eller pige, du vil have, er det let at komme til bestillingskurven og gennemføre en bestilling. Så snart vi har modtaget din betaling, sender vi ordren afsted til dig - og det endda helt gratis. Vi har nemlig altid gratis fragt på alle ordrer til danske adresser.

Og så kan du få fodtøjet sendt lige til døren, til en pakkeboks eller et posthus eller til en erhvervsadresse, så du kan modtage dine nye, lækre børnesko eller babysko, lige hvor du vil. Du kan også selv hente dine børnesko eller babysko direkte fra vores lager i Esbjerg. Så der er altid mange forskellige muligheder for at få fat i din bestilling, når du har lagt en ordre hos os.

Så bliver det ikke nemmere. Skal du dermed have fat i nogle nye sko til din dreng eller din pige, uanset om det er babysko, drenge sko eller pige sko, så er du havnet det helt rigtige sted.

Tilføjet kurv