Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tangle Teezer til børn

19
35%
35%
Tangle Teezer Hårbørste - Blow Styling - Hvid/Sort Tangle Teezer Hårbørste - Blow Styling - Hvid/Sort 155,97 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  

De mest skånsomme hårbørster fra Tangle Teezer

De fantastiske og berømte hårbørster fra Tangle Teezer er behagelig at bruge, og enormt skånsomt mod både børn og voksnes hår.

Tangle Teezer har vundet utallige priser, og de banebrydende hårbørster kan efterhånden findes i mange hjem. Børsterne har helt unikke tænder, og denne teknologi kan man ikke finde i nogle andre børster.

Tangle Teezer har ændret manges liv og hår rutine, med de innovative og opfindsomme hårbørster. De bliver også et sikkert hit, når børnene skal have ordnet hår.

Tangle Teezer hårbørster i høj kvalitet

Tangle Teezer designer hårbørster til børn i en god kvalitet. Det betyder, at materialerne er nøje udvalgt og hver børste kontrolleres for, at den opfylder de høje standarder, som Tangle Teezer kendetegnes for.

Sådan blev Tangle Teezer skabt

Det begyndte med at grundlæggeren, nemlig en frisør ved navn Shaun, fik en lys ide i år 2003. Han ville skabe en hårbørste, som kunne rede uglet hår ud uden at hive i det og skade det.

Han begyndte på sit første design og dets udvikling, og den første Tangle Teezer børste udkom i 2007 - de solgte 35.000 hårbørste inden året var omme. Den er stadig hvad firmaet er mest kendt for, men de har også udviklet mange andre nye opfindelser til håret siden da.

Alle Tangle Teezer børsterne bliver designet og produceret i Storbritannien. Hvert minut sælges der 20 af dem, og mange bliver eksporteret til mere end 60 lande.

Tangle Teezer børster

Tangle Teezer børster er kendt for deres banebrydende design og exceptionelle evne til at løsne og glatte hår uden at forårsage træk eller skade. Den unikke børstestruktur på Tangle Teezer hårbørster har korte og fleksible børstetænder, der skaber en blid og smidig gennemkæmning, selv af filtret eller vådt hår.

Tangle Teezer børste er velegnet til alle hårtyper og er særligt effektiv til langt, krøllet eller fint hår. Tangle Teezer børster er også skånsomme mod følsom hovedbund og kan bruges i både tørt og vådt hår.

Tangle Teezer hårbørsternes kompakte størrelse gør dem ideelle til at tage med på farten, hvilket har gjort dem til en favorit blandt både professionelle stylister og almindelige brugere. Med farverige designs og en effektiv præstation har Tangle Teezer børster opnået en betydelig popularitet inden for hårplejeindustrien.

Tangle Teezer wet detangler

Tangle Teezer wet detangler er en revolutionerende børste, der er designet til at tackle de udfordringer, der følger med vådt hår. Tangle Teezer wet detangler skiller sig ud med sit unikke børstehoved, der har ekstra lange og fleksible tænder, der forsigtigt glider igennem filtret og vådt hår, uden at den forårsager brud eller træk.

Den ergonomiske form på Tangle Teezer wet detangler gør det nemt at holde og styre, selv når håret er glattet med balsam eller conditioner.

Tangle Teezer wet detangler er ideel til at undgå skader på håret efter badet. Tangle Teezer wet detangler er velegnet til alle hårtyper. Den er kendt for sin effektivitet og skånsomhed mod håret, så det er ikke så overraskende, at Tangle Teezer wet detangler har opnået popularitet blandt dem, der søger en skånsom og smertefri redning af håret, især i våd tilstand.

Tangle Teezer The Original

Tangle Teezer The Original er en banebrydende hårbørste, der har opnået enestående popularitet inden for hårpleje. Kendt for sit unikke børstedesign, består Tangle Teezer The Original børsten af korte og fleksible børstetænder, der arbejder sammen for at glatte og vikle håret ud, uden at den forårsager skade.

Tangle Teezer The Original er velegnet til alle hårtyper og længder, hvilket gør den til en alsidig løsning. Den kompakte størrelse gør den nem at have med på farten, mens den farverige og stilfulde udformning tiltrækker både unge og voksne.

Tangle Teezer The Original er kendt for sin evne til at lette afdelingen og reducere hårtab, hvilket har gjort den til en favorit blandt stylister og en uundværlig del af daglig hårpleje for mange.

Tangle Teezer scalp brush

Tangle Teezer scalp brush er en banebrydende børste designet specielt til at pleje og massere hovedbunden, hvilket gør den til en uundværlig del af hårrutinen.

Tangle Teezer scalp brush er udstyret med bløde, fleksible børstetænder, der skånsomt stimulerer hovedbunden og forbedrer blodcirkulationen, hvilket kan fremme sund hårvækst.

Den ergonomiske form gør det nemt at holde og bruge en Tangle Teezer scalp brush, der er velegnet til alle hårtyper. Tangle Teezer scalp brush børsten kan bruges på både vådt og tørt hår. Den er ideel til at fordele shampoo eller balsam jævnt i håret.

Tangle Teezer scalp brush er kendt for at skabe en behagelig og afslappende oplevelse samtidig med at pleje hovedbunden og efterlade håret blødt og glansfuldt.

Sådan får du nye Tangle Teezer tilbud

Er du på udkig efter gode Tangle Teezer tilbud, så er du kommet til det rette sted. Udover vores store udvang af Tangle Teezer børster, så har vi også fra tid til anden Tangle Teezer tilbud.

Ved at tilmelde sig vores nyhedsbrev, så er du altid opdateret, når der kommer særlige Tangle Teezer tilbud. Her bliver du nemt og hurtigt opdateret. Du kan også holde dig opdateret på vores forskellige tilbud - herunder Tangle Teezer tilbud, via vores sociale medier.

Få leveret Tangle Teezer ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Tangle Teezer, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Tangle Teezer-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte hårbørster. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv