Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Nofred

22
35%
Nofred Børnebænk - Mouse Bench - Sort Nofred Børnebænk - Mouse Bench - Sort 1.559,97 DKK
Oprindeligt:  2.399,95 DKK  

Nofred

Skab et stilfuldt møbel univers med Nofred

Med møbler og dekoration fra Nofred har du muligheden for at skabe en ensartet stil, der vil blive elsket af både børn og voksne. Takket være det tidløse design, det fantastiske håndværk og den gode kvalitet får du også møbler, der holder generation efter generation.

Produkterne fra Nofred er lavet i neutrale og smukke farver som hvid, træ og sort. Farver, der naturligt passer ind i ethvert hjem, hvilket igen hjælper børn med at føle sig hjemme i ethvert rum.

Nofred - En historie i København

Ideen bag Nofred opstod da to iværksætterkvinder med baggrund i de kreative industrier, Sandra og Signe, ikke kunne finde produkter til deres egne børn, som ikke kun hørte hjemme i børneværelserne, men også i de andre rum i hjemmet.

Konceptet bag Nofred var at skabe samvær med børnene i alle hjørner af hjemmet og det har været formålet lige siden virksomheden blev startet i København i 2014.

Derudover har grundlæggerne selv sagt, at det er en del af Nofred's DNA at skabe produkter, der beskytter vores miljø og er så holdbare, at de kan videregives generation efter generation.

På denne måde håber Nofred på, at være medvirkende i at reducere vores forbrug og bidrage til en bæredygtig fremtid. For os og for vores børn.

Nofred møbler og indretning hos Kids-world

Hvad enten du er på udkig efter et pænt skrivebord til lektier, eller har brug for ekstra børnestole til når vennerne er på besøg så finder du det i Nofreds sortiment.. Nofred har møbler og dekoration som, takket være deres enkle og neutrale design, er velegnede til både drenge og piger.

Med Nofreds sortiment kan du skabe en ensartet stil i dit hjem. Vi håber, du finder noget, du og dine børn kan lide fra Nofred, eller fra et af de andre mærker, vi har på lager.

Nofred møbler til børneværelset

Møbler fra Nofred til børneværelset giver dig uanede muligheder for at indrette børneværelset så det passer ideelt til dit barn. Du kan finde fx stole, reoler, sofaer, borde og tumlemøbler fra brands som Nofred.

Fælles for møblerne er, at de er lavet i forskellige materialer, bløde såvel som hårde.

Knager fra Nofred til børneværelset

Knager er et must-have i de fleste hjem. Knager behøver ikke kun at være kedelige og praktiske, tværtimod. Nofred laver knager i flotte former, farver og figurer.

Nofred laver knager så indretningen af børnenes værelse bliver en leg. Vi har knager i en række forskellige farver, designs og udformninger.

Trælegetøj fra Nofred til børn

Trælegetøjet fra Nofred udmærker sig ved at holde godt og holder i flere generationer. Og så er det jo sådan, at træ er et skønt materiale til at producere legetøj i, da det giver mulighed for bl.a. Nofred at forme legetøjet på et utal af måder.

Trælegetøj fra Nofred i høj kvalitet

Trælegetøj har det til fælles, at de er lavet i nogle gode materialer i en høj kvalitet.

Vi håber og tror på, at I finder noget lækkert trælegetøj fra Nofred eller et af de andre mærker her hos os.

Gratis fragt ved køb af Nofred

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Nofred, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Nofred her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv