Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Squishmallows

80

Squishmallows

Squishmallows

Squishmallows er et magisk og elsket brand, der har erobret børns hjerter verden over. Brandet blev født med en vision om at skabe det blødeste og mest knuselige plyslegetøj, der giver komfort og glæde til børn i alle aldre.

Gennem årene er de bløde Squishmallows bamser vokset i popularitet og er blevet en elsket favorit blandt både børn og for den sags skyld- også voksne. Med deres charmerende figurer, livlige farver og utrolige blødhed har Squishmallows bamserne spredt glæde verden over.

I dag fortsætter Squishmallows med at forbløffe os med nye og unikke designs, der er fyldt med sjæl og kærlighed. Deres fortryllende historie er kun begyndelsen, da de fortsat vil bringe magi og glæde til verden gennem deres elskelige plyslegetøj.

Med en utrættelig kreativitet og en drøm om at sprede glæde fortsætter Squishmallows med at fortrylle verden med deres bløde og sjove plyslegetøj, der bringer magi til alle aldre.

Hvad er Squishmallows?

Squishmallows bamser er ikke bare almindelige plysbamser - de er en ekstraordinær verden af fortryllende blødhed! Disse elskelige figurer er skabt til at bringe smil på alles ansigter og sprede glæde og komfort i børns verden.

Med deres livlige farver, charmerende udtryk og utroligt bløde tekstur er Squishmallows bamser perfekte krammevenner for børn i alle aldre. Uanset om det er en nuttet dyreven eller en fantasifuld figur, vil dit barn opleve den uendelige glæde, når han eller hun omfavner sin Squishmallows bamse.

Disse unikke og kærlige plysbamser åbner en verden af magi og kærlighed, der vil skabe uforglemmelige øjeblikke og følgeskab i børns fantasi og leg.

Hvor kan man købe Squishmallows i Danmark?

Med et imponerende udvalg af de blødeste og mest krammelige plysbamser er Kids-world det ultimative sted at købe Squishmallows i Danmark.

Hos Kids-world er vi stolte af at kunne tilbyde dig og dit barn en magisk Squishmallows oplevelse. Med vores dedikation til at skabe glæde og komfort har vi nøje udvalgt et bredt sortiment af Squishmallows, der giver dig muligheden for at vælge den perfekte bamse til dit barn.

Uanset om det er til leg, trøst eller som samlerobjekt, kan du finde den perfekte Squishmallows står vi klar til at hjælpe dig i din søgen. Så tag med på en fortryllende rejse og opdag glæden ved Squishmallows hos Kids-world - det perfekte sted at finde kærlighed i plysform.

Squishmallows i Danmark

Squishmallows er et amerikansk brand, skabt af Kellytoy, der blev lanceret i 2017 med 8 originale bamser. Siden da er deres popularitet eksploderet, og de er blevet elsket af børn og voksne over hele verden.

Men det var først i 2020, at de virkelig blev et fænomen i Danmark, takket være en viral trend. Tusindvis af brugere begyndte at dele videoer med deres Squishmallows samlinger og de utroligt bløde bamser.

Hypen bidrog til at gøre Squishmallows til et kulturelt ikon og en populær trend, der stadig blomstrer og bringer glæde til mange rundt om i verden.

Stort udvalg af Squishmallows

Vi er stolte af at kunne tilbyde et imponerende udvalg af Squishmallows her hos Kids-world, men vær opmærksom på, at de er ekstremt populære og ryger som varmt brød.

Det er ingen overraskelse, at vores kunder elsker disse bløde plysbamser, og det hænder, at de tømmer vores lager hurtigere, end vi kan nå at fylde op igen.

Vi arbejder konstant på at opdatere vores sortiment og tilføje nye figurer og størrelser, så du altid kan få fingrene i de elskelige Squishmallows. Hold øje med vores Squishmallows kategori her på siden, da der altid er noget blødt og spændende i vente.

Vi ønsker, at alle vores kunder kan opleve glæden ved at omfavne en Squishmallows bamse og skabe magiske øjeblikke med deres krammevenner. Så skynd dig, før de forsvinder - det er tid til at føje lidt ekstra blødhed til dit barns liv med Squishmallows fra Kids-world.

Squishmallows i mange forskellige størrelser

Uanset om du leder efter en lille, hyggelig Squishymallows bamse til kram, store Squishmallows til leg eller en imponerende kæmpe Squishmallows til den ultimative omfavnelse, har vi det hele! Vores sortiment inkluderer alle de populære størrelser, så du kan trygt gå på Squishmallows jagt.

De forskellige Squishmallows størrelser er gode til forskellige formål. De mindre størrelser som 19 cm og 30 cm er perfekte til at tage med på farten eller som søde trøstebamser.

Størrelserne 50 cm og 60 cm er ideelle til at omfavne og kramme, mens de store størrelser som 80 cm og 100 cm tilbyder den fuldendte krammeoplevelse til enhver situation.

Uanset størrelsen er Squishmallows bamser skabt til at sprede glæde og bringe komfort til børn i alle aldre. Med Squishmallows bamser i alle størrelser kan du vælge den perfekte bamse, der vil bringe smil og komfort til dig og dine børn.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find din nye favorit Squishmallows i dag.

Squishmallows kommer i mange forskellige former

Vi er glade for at præsentere vores imponerende udvalg af Squishmallows bamser i mange forskellige former! Her finder du alt fra den nuttede Squishmallows frog til den frygtindgydende Squishmallows shark.

Squishmallows frø - grøn og nuttet 

Den kære Squishmallows frø er den sødeste og blødeste plysbamse, der bringer en skøn følelse af komfort og glæde til enhver. Med sin charmerende grønne farve, nuttede øjne og krammeevne er Squishmallows frog en favorit blandt både børn og voksne. Den er perfekt til kram og leg og til at sprede smil til alle, der elsker de elskelige Squishmallows bamser!

Den spændende Squishmallows shark 

Squishmallows shark er den spændende og utroligt elskelige plysbamse, der tager børns fantasi på en spændende rejse under havets overflade. Med sin unikke Squishmallows haj udformning, de skarpe tænder og blide blå farver er denne bamse en kærkommen tilføjelse til Squishmallows familien.

Den inviterer til timevis af sjov og fantasifuld leg, samtidig med at den giver komfort og spreder kærlighed til alle, der tør tage på et undervandseventyr.

Uanset om dit barn er til søde og krammelige dyr eller mere eventyrlige og spændende figurer, har vi den perfekte Squishmallows bamse! Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg og vælg dit barns favoritform af Squishmallows bamser i dag.

Farverige Squishmallows i mange farver

Squishmallows bamser er som en fortryllende regnbue, der bringer glæde og farver til børns verden! Med et utal af farver og nuancer er der noget for enhver smag. Uanset om dit barn elsker lyse og sprudlende farver, eller foretrækker mere afdæmpede og blide toner, så har vi den helt rigtige Squishmallows bamse til ham eller hende.

Fra den strålende røde, den skinnende blå, den beroligende grøn og den smukke lilla - vores sortiment byder på et væld af farvevalg. Vælg mellem nuttede dyr og fantasifulde figurer, hver med deres eget unikke farvespil. Disse elskelige bamser er skabt til at bringe lykke og kærlighed ind i dit barns liv.

Lad dit barn opleve den uendelige glæde ved at omfavne en Squishmallows bamse i sin yndlingsfarve, og lad bamsen sprede varme og glæde i hans eller hendes hverdag. Disse bløde plysbamser er mere end bare legetøj - de bliver en kær ven og trøstende selskab, der fylder børnenes verden med magi og kærlighed.

Sådan vasker du din Squishmallows

For at vaske dit barns Squishmallows bamse anbefaler vi, at du følger vaskeanvisningerne, der normalt findes på etiketten på bamsen. Etiketten kan være placeret på den ene side af bamsen eller inde i en søm. Vaskeanvisningerne vil give dig information om, hvordan du bedst plejer og renser dit barns bamse uden at beskadige den.

Generelt anbefales det at vaske Squishmallows bamser i hånden med mild sæbe og koldt vand. Undgå at bruge varmt vand, da det kan beskadige materialet. Efter vask skal du sørge for at skylle bamsen grundigt for at fjerne sæberester, og derefter lade den lufttørre i en godt ventileret og skyggefuldt område.

Hvis du ikke kan finde vaskeanvisningerne, er det bedst at kontakte producenten eller forhandleren for at få specifikke instruktioner til rengøringen af dit barns Squishmallows bamse.

Vil du have gode Squishmallows tilbud?

Vil du have adgang til fantastiske Squishmallows tilbud? Tilmeld dig Kidsworlds nyhedsbrev og bliv opdateret med de bedste tilbud på de elskelige plysbamser.

Som nyhedsbrevsmodtager får du fordelen af at være blandt de første til at gribe de bedste tilbud på Squishmallows, så du kan skabe magiske øjeblikke med disse bløde og sjove bamser.

Men det er ikke alt. Følg også Kids-world på vores sociale medier for endnu flere spændende tilbud og inspirerende indhold. Vi deler ofte eksklusive tilbud, konkurrencer og sjove aktiviteter, der vil sprede glæde til hele familien.

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og følg os på de sociale medier for at få chancen for at forkæle dit barn med de mest fortryllende Squishmallows tilbud lige ved hånden.

Shop Squishmallows med gratis fragt

Oplev den fantastiske fordel ved gratis fragt, når du bestiller Squishmallows legetøj og får det leveret direkte til din dør i Danmark! Med gratis fragt kan du sprede glæde og komfort med disse utrolige plysbamser uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger.

Uanset om bamsen er til en fødselsdagsgave eller en overraskelse til din dreng eller pige vil gratis fragt gøre din shopping oplevelse endnu bedre. Så tag del i den skønne verden af Squishmallows legetøj og oplev glæden ved at få det leveret gratis til din dør i Danmark.

Tilføjet kurv