Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Marvel Avengers

52
Størrelse
Skostørrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)

Flotte legefigurer fra Marvel Avengers

Her hos Kids-world har vi et stort udvalg af legefigurer fra Marvel Avengers-universet. Så hvis dine børn er fans af Avengers filmene eller tegneserierne, vil disse figurer med garanti blive et stort hit på børneværelset, både som legetøj og dekoration.

Vi har alle de mest kendte figurer fra Avengers filmene: Ms. Marvel, Iron Man, Captain America, Captain Marvel, Hulk, Black Panther, Thanos, Star Lord og mange andre.

Lad dit barn hjælpe med at bevare verdensfreden med de seje Marvel Avengers actionfigurer. De er både flotte, holdbare og har mange fine detaljer.

Om Marvel Avengers

The Avengers superheltene udkom ført i en amerikansk Marvel tegneserie i 1965, skrevet og tegnet af Stan Lee og Jack Kirby. Oprindeligt bestod holdet af Iron Man, the Wasp, Hulk, Thor, Ant-Man og Captain America. Senere hen har superheltene været med i mange forskellige tv-serier og film, samt computerspil baseret på tegneserierne.

Siden filmen The Avengers udkom i 2012 er Avengers-franchiset blevet helt utroligt populært verden over blandt både voksne og børn, og flere efterfølgende film er siden blevet udgivet. The Avengers superheltene kæmper sammen mod onde skurke, og gør verden til et bedre sted. Deres eventyr er både farefulde og spændende!

Tilføjet kurv