UUUUDSALG! - Spar min 30% på over 13.000 varer - Fra fx. Hummel, Molo, Wheat, Lego Wear, Småfolk mv  
0 VARE(R) 0,00DKK

Legetøj til store og små

Hvad du ønsker, skal du få...

I denne kategori finder du et kæmpe stort udvalg af legetøj til børn - både store og små. Her kan du finde et stort udvalg af legetøj til drenge og piger. Vi har børnelegetøj fra et væld af kendte og populære mærker, og der er legetøj til børn til både indendørs og udendørs brug.

Kvaliteten er altid helt i top, og du kan finde børnelegetøj, der både er sjovt, lærerigt og stimulerende. Gå på opdagelse i vores store sortiment og find børnenes favoritter.

Uanset hvad dine børn elsker at lege med, kan du her på siden finde et kæmpe udvalg af legetøj til børn og legetøj til babyer - alt sammen i god kvalitet og fra kendte brands.

Legetøj til børn og babyer

(1141) Skjul filter  
Skostørrelse
Pris
Bloomingville Legemad - Tesæt m. Muffins Bloomingville Legemad - Tesæt m. Muffins  279,95DKK 

Elodie Details Bamse - Svane Elodie Details Bamse - Svane  249,95DKK 

bObles Tumlesten - Grå bObles Tumlesten - Grå  349,95DKK 

bObles Lille Fisk - Grøn bObles Lille Fisk - Grøn  379,95DKK 

bObles Elefant - Grøn Marmor bObles Elefant - Grøn Marmor  999,95DKK 

bObles Fisk - Mørk Grøn Marmor bObles Fisk - Mørk Grøn Marmor  649,95DKK 

Hevea Stjernebold - Naturgummi - Sort Hevea Stjernebold - Naturgummi - Sort  119,95DKK 

Hevea Stjernebold - Naturgummi - Rød Hevea Stjernebold - Naturgummi - Rød  119,95DKK 

Fabelab Musikuro - Dreamy - Nightfall Moon Fabelab Musikuro - Dreamy - Nightfall Moon  224,95DKK 

Fabelab Rangle - Bjerg - Gråmeleret/Hvid Fabelab Rangle - Bjerg - Gråmeleret/Hvid  124,95DKK 

Fabelab Bamse - Kanin - Gråmeleret Fabelab Bamse - Kanin - Gråmeleret  124,95DKK 

Fabelab Ophæng - Bjørn - Gul Fabelab Ophæng - Bjørn - Gul  94,95DKK 

Fabelab Bidering - Pirat Kanin - Lysegrå Fabelab Bidering - Pirat Kanin - Lysegrå  89,95DKK 

Fabelab Nusseklud - Bjørn - Gul Fabelab Nusseklud - Bjørn - Gul  174,95DKK 

Smallstuff Puttekasse - Elefant - Grå Smallstuff Puttekasse - Elefant - Grå  299,95DKK 

My Teddy Bamse - Elg - Brun My Teddy Bamse - Elg - Brun  129,95DKK 

My Teddy Rangle - Elg - Brun My Teddy Rangle - Elg - Brun  89,95DKK 

Cam Cam Dukke Sengetøj - Hindbær m. Prikker Cam Cam Dukke Sengetøj - Hindbær m. Prikker  174,95DKK 

Smallstuff Barnevognsophæng - Kanin - Lysegrå Smallstuff Barnevognsophæng - Kanin - Lysegrå  129,95DKK 

Smallstuff Barnevognsophæng - Kanin - Lavendel Smallstuff Barnevognsophæng - Kanin - Lavendel  129,95DKK 

Smallstuff Barnevognsophæng - Hund - Koksgrå Smallstuff Barnevognsophæng - Hund - Koksgrå  129,95DKK 

Smallstuff Barnevognsophæng - Hund - Mørkeblå Smallstuff Barnevognsophæng - Hund - Mørkeblå  129,95DKK 

Smallstuff Rangle - Kanin - Lysegrå Smallstuff Rangle - Kanin - Lysegrå  129,95DKK 

Smallstuff Rangle - Kanin - Lavendel Smallstuff Rangle - Kanin - Lavendel  129,95DKK 

Smallstuff Rangle - Hund - Koksgrå Smallstuff Rangle - Hund - Koksgrå  129,95DKK 

Smallstuff Rangle - Hund - Mørkeblå Smallstuff Rangle - Hund - Mørkeblå  129,95DKK 

Smallstuff Bold - 14 cm - Lavendel/Grå Smallstuff Bold - 14 cm - Lavendel/Grå  149,95DKK 

Smallstuff Bold - 14 cm - Støvet Blå/Lyseblå Smallstuff Bold - 14 cm - Støvet Blå/Lyseblå  149,95DKK 

Altid stort udvalg af lækkert legetøj til børn

Legetøj til babyer

Det helt lille barn, som endnu ikke kan kravle eller gribe, kan få stor fornøjelse af at se på farverige former og figurer, og måske det endda også skal kunne knitre, ringle eller ligefrem spille en lille melodi. Babyens sanser skal stimuleres både ved at røre, se og høre, så det har brug for noget, der er nemt at håndtere, og som samtidig stimulerer sanserne. Vi har et stort udvalg af legetøj til babyer, som er udfordrende, dekorativt og flot at kigge på - også for mor og far. Klik ind på de forskellige kategorier og find spændende legetøj til babyer.

Legetøj til børn

De lidt større børn synes tit, at rollelege er sjove. Måske kender du et barn, der elsker at hjælpe til i køkkenet og lege mesterkok eller måske at bage lækre kager. Eller måske du kender en lille størrelse, der synes, at det er sjovt at stå ved en arbejdsbænk og bygge og fikse ting. Det kan også være, at den klassiske far-mor-børn-leg lige er noget for et barn, som du kender. Vi har helt sikkert udstyret, der kan hjælpe legen i gang. Klik på kategorierne og find alt det lækre legetøj til børn, der giver rollelegene ekstra liv hos både drenge og piger.

Skal der rigtig tumles igennem, er tumlemøbler lige sagen. Her kan man virkelig få brændt noget krudt af, og de egner sig både til de store børn såvel som de små babyer - og voksne kan skam også være med. Her kan barnet blive udfordret på balanceevnen, koordinationsevnen og ikke mindst fantasien. Tumledyr kan bruges både inde og ude, og tit kan de også tages med i badet, så badetiden bliver ekstra sjov.

Meget legetøj er også dekorativt at have stående fremme i stuen eller andre steder i hjemmet. Det behøves ikke blive gemt væk i en skuffe på børneværelset, men kan lige så godt stå fremme og give hele hjemmet et ekstra touch til indretningen. Flot design og gode materialer kan sagtens vises frem - og så er det samtidig let for barnet at komme til.

Står du og skal købe en sjov fødselsdagsgave, en flot julegave eller fin dåbsgave, kan du nemt finde legetøj til både store og små drenge og piger ved at kigge i de forskellige kategorier. Vi har legetøj i alle prisklasser, så du kan finde noget der passer til din pengepung og til lejligheden - uanset om du skal give en stor eller lille gave, eller om dit barn blot skal forkæles lidt. Vi har masser af legetøj fra både kendte og populære brands, og designet er altid flot og lækkert, så det passer ind i ethvert hjem. Du finder legetøj, der er udformet til at være motorisk udfordrende og stimulerende, det er inspirerende, og det lægger op til kreativitet og nysgerrighed og til, at barnet skal bruge sin fantasi. Vores produkter er lavet af gode, gedigne og lækre materialer, som selvfølgelig altid er CE-mærket og godkendt til, at børn kan lege med dem.

Uanset om der skal være knald på farverne, eller om du foretrækker afdæmpede nuancer, så finder du legetøj, der passer til din stil. Skal det være blødt eller hårdt, kørende, trillende eller rullende, spillende, knitrende eller ringende, til indendørs eller udendørs brug, så har vi det i vores sortiment.

Vi har legetøj til børn - drenge og piger, store og små. Klik rundt i de forskellige kategorier i menuen til venstre og finde inspiration til legetøj til børn. Vi har gjort det nemt for dig at finde det, du leder efter. Vi har sorteret alle vores varer i kategorier, som du finder i menuen til venstre. Du kan også vælge at filtrere din søgning efter f.eks. mærke eller pris. Du kan også søge efter legetøj til piger eller til legetøj til drenge. Hvis du leder efter noget, der passer til begge køn, har vi også et stort sortiment at vælge imellem. Så er det nemt og overskueligt at finde rundt i vores kæmpe udvalg af legetøj til børn og legetøj til babyer.

Husk at vi kan levere din ordre ganske gratis, uanset hvor stor eller lille den er. Du har altid mulighed for at vælge gratis fragt på alle danske ordrer. Vi leverer lige til døren eller til en pakkeboks eller et posthus i nærheden af dig - kvit og frit, hvis du ønsker det.

Tilføjet til kurv