Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Crocs

76
Skostørrelse

Crocs

Crocs

Crocs er et globalt brand, der siden 2002 har charmeret fødder i alle aldre med deres ikoniske, farverige og komfortable fodtøj. Crocs er kendt for deres innovative skodesign, der blander funktion og sjov for at skabe fodtøj, der er lige så behageligt, som det er holdbart.

Crocs til børn er det perfekte valg til de små, der har brug for sko, der kan holde til lidt af hvert. Uanset om dit barn leger i haven eller på stranden, så vil et par Crocs være det ideelle valg. Disse sko er ikke kun slidstærke, men også utrolig lette, hvilket gør dem perfekte til børns aktive livsstil.

De søde Crocs til babyer er designet med de allermindste i tankerne. Disse sko er nemme at tage på og af, hvilket gør dem perfekte til hurtige skift mellem aktiviteter. Crocs til baby er desuden nemme at rengøre, hvilket er en stor fordel for travle forældre.

Crocs sandaler er både stilfulde og behagelige, og dine børn vil elske at have dem på. De fås i et bredt udvalg af farver og designs, så der er noget for enhver smag.

Crocs er et brand, der står for kvalitet, komfort og sjov. Med et par Crocs sko på fødderne er dit barn altid klar til eventyr.

Historien om Crocs

Crocs historie begyndte i 2002, hvor tre venner besluttede at designe en sko, der var både komfortabel, let og vejrbestandig til udendørs brug. Målet var at skabe en sko, der var perfekt til sejlsport og udendørs aktiviteter.

De skabte en innovativ sko lavet af et patenteret materiale, de kaldte Croslite. Dette lette materiale, der er resistent mod både lugt og bakterier, og som ikke efterlader sig mærker på gulvet, blev hurtigt populært.

Crocs sko, med deres karakteristiske hul-design, var først ikke særlig populære i modeverdenen på grund af deres unikke udseende. Men deres utrolige komfort og funktionalitet vandt hurtigt folkets kærlighed, og de blev populære på tværs af aldersgrupper og erhverv - fra børn og forældre til læger og kokke.

Crocs til børn har været en kæmpe succes. Skoene er utroligt lette og behagelige at have på, de er nemme at rengøre, og de kommer i et væld af sjove farver og designs. De er også utrolig slidstærke, hvilket gør dem til det ideelle fodtøj for aktive børn.

Crocs til babyer er lavet med de samme høje standarder for komfort og kvalitet. De er lette at tage på og af, og de er nemme at rengøre, hvilket gør dem til en favorit blandt travle forældre.

Crocs sandaler er den perfekte løsning til varme sommerdage. De er lette, åndbare, og utrolig behagelige at have på. De fås også i et bredt udvalg af farver og designs, så alle kan være med.

Fra deres ydmyge begyndelse som en sejlersko, har Crocs nu vokset sig til et globalt brand, der sælger over 600 millioner par sko i mere end 90 lande. Trods kritik har Crocs vist, at de har, hvad der skal til for at være en succes - kvalitet, komfort og en god portion sjov.

Stort udvalg af Crocs til børn

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af Crocs til børn. Vi har et bredt sortiment designet med den samme fantastiske komfort og holdbarhed, som Crocs er kendt for. Uanset om dit barn har brug for sko til hverdagsbrug, til vandleg eller til en tur på legepladsen, har vi Crocs, der passer til formålet.

Vi har et fantastisk udvalg af Crocs sko til børn, der indeholder et væld af farver, designs og størrelser. Disse Crocs sandaler er lette, åndbare og vandvenlige, hvilket gør dem til det ideelle udendørs fodtøj til de varme måneder.

Uanset om dit barn skal på stranden, i svømmehallen eller bare lege udenfor i haven, vil Crocs sandaler sikre, at dit barns fødder forbliver komfortable hele dagen. Crocs sko er ikke kun utroligt behagelige, men også ekstremt praktiske, da de er nemme at tage på og af og kan rengøres med blot en hurtig skylning.

Når det gælder de mindste, har vi også Crocs til babyer. Ligesom de større versioner, er baby Crocs utrolig lette, hvilket gør dem perfekte til små fødder, der lige er begyndt at gå. Og takket være deres nemme slip-on design, er det en leg at få dem på og af.

Så uanset dit barns behov, kan du være sikker på at finde det perfekte par Crocs sandaler hos Kids-world. Dine børns komfort er vores prioritet, og vi er stolte af at tilbyde et alsidigt udvalg af disse populære sko.

Crocs sandaler til store og små

Det er ikke kun de større børn, der kan drage fordel af Crocs fantastiske design. Vi har også Crocs til babyer. Disse små Crocs sko er lige så lette og komfortable som deres større modstykker, og er et fremragende valg for de små, der lige er begyndt at udforske verden omkring dem. De er nemme at få på og af, og deres lette design gør dem til det perfekte fodtøj for små fødder.

Hos Kids-world ved vi, hvor vigtigt det er at have det rigtige fodtøj, uanset alder. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af Crocs sandaler til børn, både store og små. Uanset om dit barn har brug for noget til at beskytte sine fødder under leg, eller bare noget behageligt at løbe rundt i, kan du være sikker på at finde det perfekte par Crocs hos os.

Vi har Crocs sandaler til børn i mange forskellige farver

Hos Kids-world ved vi, hvor meget børn elsker farver, og det er præcis, hvad de får med vores udvalg af Crocs sandaler til børn. Fra solskinsgule til havblå, har vi en vifte af farverige Crocs til børn, der kan lyse enhver dag op.

Er dit barn til de klassiske farver? Vi har tidløse Crocs i hvid, som kan matches med næsten enhver outfit. Sorte Crocs er også en stor favorit - de er smarte, alsidige og lette at holde rene.

Eller måske har dit barn en passion for pink? Vi har både Crocs i pink og Crocs i lyserød, som vil få enhver lille fashionista til at smile bredt. Og lad os ikke glemme de drømmende lilla Crocs, som er det perfekte valg for børn med en kærlighed den nuance på farvepaletten.

Hvis dit barn foretrækker noget mere dæmpet, så tilbyder vi også Crocs i blå, perfekt til dage ved stranden eller afslappede eftermiddage i baghaven.

Uanset hvad dit barns yndlingsfarve er, kan du være sikker på at finde det perfekte par Crocs sko til dem i vores udvalg. Husk også at udforske vores udvalg af Crocs til babyer.

Med så mange farver at vælge imellem, er det eneste problem at beslutte, hvilken farve du skal vælge.

Sæt kulør på dine Crocs med Crocs charms

Hvis dit barn elsker at personalisere sit tøj og tilbehør, så vil han eller hun være begejstret for Crocs charms. Disse små, sjove og farverige charms er designet til at klikke ind i hullerne på Crocs sko og sandaler, og giver dit barn en unik mulighed for at udtrykke sig selv og vise sin personlighed.

Uanset om dit barn er vild med dyr, stjerner, blomster eller figurer, vil han eller hun helt sikkert finde Crocs charms, der passer til sin personlige stil. Charms kan nemt skiftes ud, så dit barn kan ændre sit look fra dag til dag.

Ved at lade dit barn personliggøre sine Crocs sandaler, opmuntrer du barnet til at udtrykke sig selv og udforske sin egen unikke stil. Hvem ved, måske har du en lille modedesigner i din midte.

Børns kærlighed til Crocs kender ingen aldersgrænse, og med vores brede udvalg af Crocs til børn og Crocs til babyer, kan alle være med på komforten og farverigdommen, uanset alder og størrelse.

Tilføj lidt ekstra sjov og farve til dit barns Crocs. Med vores udvalg af pynt til Crocs er der ingen grænser for, hvad dit barn kan skabe. Kom og opdag det sjove og farverige univers af Crocs charms hos Kids-world i dag.

Eller skal det være Crocs med glitter eller glimmer?

Leder du efter en måde at tilføje et strejf af glamour til dit barns fodtøj? Overvej Crocs med glitter eller Crocs med glimmer. Disse festlige versioner af de elskede komfortsko er perfekte til små modebevidste piger, der ønsker at stråle.

Crocs med glitter og glimmer tilbyder den samme utrolige komfort og holdbarhed, som mærket er kendt for, men med en ekstra gnist af sjov og stil. Disse sko er ideelle til at bringe et strejf af glamour til enhver legeaftale, skoledag eller familieudflugt. De kan endda bæres til festlige lejligheder, hvor lidt ekstra glans er velkommen.

Og selvfølgelig kan disse funklende sko tilpasses yderligere med Crocs charms for at skabe et par virkeligt unikke sko. Lad dit barn udtrykke sin personlighed og kreativitet med et par funklende Crocs med glimmer.

Crocs størrelsesguide: Hvilken størrelse Crocs skal du vælge?

At finde den rette skostørrelse kan være en udfordring, især når det kommer til børnesko, da deres fødder konstant vokser. Her er en simpel guide til, hvordan du vælger den rigtige størrelse Crocs til dit barn.

Crocs er kendt for deres komfort og er designet til at have en løs pasform. Det skal dog bemærkes, at hver model kan variere lidt i pasform. Generelt er det en god ide at vælge den størrelse, som dit barn typisk bruger i andre skomærker. Hvis dit barn ligger mellem to størrelser, anbefales det generelt at gå op til den næste hele størrelse.

Nogle Crocs til børn modeller har en justerbar hælrem, der giver ekstra støtte og sikrer, at skoen sidder godt fast på foden. Hvis dit barn har en smal fod, kan det være en fordel at vælge en model med denne type rem. Det samme gælder Crocs til babyer, hvor du gerne vil have, at skoen forbliver på foden.

At sikre den rette pasform er vigtig, når du køber fodtøj til dit barn. Hos Kids-world har vi gjort det nemt for dig med vores størrelsesguide til sko og fodtøj. Denne vejledning vil hjælpe dig med at finde den perfekte størrelse Crocs sandaler til dit barn.

Husk, at komfort er nøglen, når det kommer til fodtøj - og det er netop hvad Crocs sko er kendt for. Uanset hvilken størrelse du ender med at vælge, kan du være sikker på, at dit barn vil få en behagelig skooplevelse med sine nye Crocs.

Sådan får du gode Crocs tilbud

Hos Kids-world er vi stolte af at være en betroet Crocs forhandler, og vi gør altid vores bedste for at give vores kunder de bedste priser og tilbud. Vi har en bred vifte af Crocs til børn på tilbud, så uanset hvad dit barns præferencer er, kan du finde et par, der passer perfekt til dem.

Vores engagerede hold sørger altid for, at vores lager er opdateret med de nyeste Crocs modeller, så du kan være sikker på, at du får de nyeste stilarter og trends. Vi tror på kvalitet og komfort, og det er derfor, vi vælger at forhandle Crocs - et brand, der er elsket verden over for dets komfortable og slidstærke design.

Hos Kids-world får du ikke kun gode Crocs tilbud, du kan også shoppe trygt og sikkert med flere betalingsmuligheder, herunder børnepengekredit, og vi tilbyder gratis fragt til din danske adresse. Tag et kig på vores store udvalg af Crocs til børn på tilbud og find det perfekte par til dit barn i dag.

Lad Kids-world være din fremtidige go-to Crocks butik. Køb Crocs hos Kids-world med gode rabatter, og spar portoen oveni.

Køb Crocs med gratis fragt

Hos Kids-world er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af Crocs til børn, Crocs til babyer og Crocs voksne. Crocs er kendt for deres holdbarhed, komfort og alsidighed, hvilket gør dem til et ideelt valg for alle, der søger praktiske og stilfulde sko.

Vi forstår, at dit liv kan være travlt, og det er derfor, vi gør det nemt for dig at shoppe Crocs sko online. Vores intuitive webshop gør det let at omdanne Kids-world til en online Crocs butik og finde det perfekte par Crocs, uanset om du er på udkig efter sandaler eller sko til børnene.

Og det bedste er, at når du benytter Kids-world som din Crocs forhandler, kan du nyde godt af gratis fragt til din danske adresse. Det betyder, at du kan købe dit barns nye par Crocs fra komforten i dit eget hjem og få dem leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger.

Så uanset om du handler til din lille, der tager sine første skridt, eller til den store, der har brug for et par nye komfortable sko, er Kids-world din pålidelige Crocs forhandler. Tag et kig på vores sortiment og køb Crocs hos Kids-world i dag.

Tilføjet kurv