Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Little Tikes

22

Little Tikes

Little Tikes

Velkommen til Little Tikes' spændende verden, hvor fantasien ikke kender nogen grænser, og hvor legetiden bliver taget til et helt nyt niveau.

Little Tikes blev grundlagt i 1970 med en enkel, men ambitiøs mission - at skabe innovativt legetøj af høj kvalitet, der giver børn endeløse timers sjov. Lige fra begyndelsen har brandets fokus været på at fremme kreativitet og fantasi hos unge mennesker.

Little Tikes innoverer og udvider konstant sin produktlinje. Fra legehuse og sandkasser til ride-on-legetøj og udendørs legesæt har mærket konsekvent leveret legetøj, der skaber glæde og opfordrer til aktiv leg.

Deres engagement i sikkerhed og holdbarhed har givet dem tillid fra forældre over hele verden og gjort Little Tikes til et kendt navn, der er synonymt med kvalitet og pålidelighed.

I årenes løb har Little Tikes også taget nye teknologier til sig for at forbedre legeoplevelsen. Fra interaktivt legetøj med lys og lyde til fantasifulde legesæt, der transporterer børn til forskellige verdener, har brandet udviklet sig med tiden, samtidig med at det er forblevet tro mod sine kerneværdier: kreativitet og sjov.

Så uanset om det er en Cozy Coupe, der suser ned ad fortovet, eller et legehus, der forvandles til et slot i baghaven, er Little Tikes der for at gøre legetiden ekstraordinær. Lad dit barns fantasi få frit løb i Little Tikes' utrolige verden.

Lav en legeplads derhjemme med en Little Tikes rutsjebane

Skab en eventyrlig legeplads derhjemme med den fantastiske Little Tikes rutsjebane. Med denne farverige og sjove rutsjebane kan børnene opleve timevis af spænding og grin.

Placér den i baghaven, og se børnenes øjne lyse op af begejstring. Med hvert sus ned ad rutsjebanen udvikler de deres motoriske færdigheder og får masser af motion.

Inviter venner og familie til den ultimative legefest, hvor smilene aldrig stopper. Den holdbare og sikre rutsjebane er den perfekte tilføjelse til hjemmets legeområde. Så kom med og skab uforglemmelige øjeblikke fyldt med glæde og eventyr.

Sådan rengør du din Little Tikes rutsjebane

Rengøring af din Little Tikes rutsjebane er nemt og hurtigt. Først fjerner du eventuelt støv og snavs ved at tørre den af med en blød klud eller børste. Hvis der er mere genstridige pletter, kan du bruge en mild sæbeopløsning og en svamp til at tørre dem af.

Skyl derefter rutsjebanen grundigt med vand og lad den tørre i solen. Det er vigtigt at undgå brug af skrappe kemikalier eller højtryksrenser, da det kan beskadige plastikken.

Med regelmæssig rengøring bevarer din Little Tikes rutsjebane sin farve og holdbarhed, så dine børn kan fortsætte med at nyde den i lang tid.

Little Tikes gåbil - Elsket af mange børn

Åh, den fantastiske Little Tikes gåbil er en sand legende. Med sine glade farver, sjove motiver og solide designs er Little Tikes gåbiler klar til at tage børnene med på eventyr.

Lad dem udforske verden omkring dem, mens de triller afsted med skinnende øjne og store smil. Den sikre og stabile konstruktion giver forældrene ro i sindet, mens børnene cruiser rundt i haven eller på fortovet.

Litlle Tikes gåbil er ikke kun sjov, den hjælper også med at udvikle dit barns motoriske færdigheder, selvstændighed og selvtillid. Så lad din pige eller dreng hoppe ombord og tage en tur med den skønne Little Tikes gåbil – hvor eventyr og glæde venter.

Rengøring af en Little Tikes gåbil - Gør det til en leg

Rengøring af dit barns Little Tikes gåbil kan være en leg fyldt med sjov og glæde. De fleste børn elsker at lege med vand, så find dit barns helt personlige yndlingsbørste eller svamp, og udstyr ham eller hende med en frisk balje sæbevand. Vaskefesten er i gang.

Hjælp dit barn med at bruge det magiske sæbevand til at få gåbilen til at skinne som ny. Lad fantasien flyve frit. Forestil jer, at I vasker en racerbil eller en flyvemaskine. Her I Little Tikes gåbiler med dyremotiv, kan din dreng eller pige blive dyrepasser i Zoo for en dag.

Gør rengøringslegen til en teamindsats. Når dit barns Litlle Tikes gåbil er ren og skinnende, kan I sammen fejre sejren med højlydt jubel, lidt lækkert frugt og en dejlig køretur.

Med Little Tikes gåbiler har rengøring aldrig været sjovere, samtidig med at lærer du dit barn at tage ansvar for sine ting og deltage i fællesskabet i én og samme aktivitet.

Stort udvalg af Little Tikes gåbiler

Tag fat i rattet og lad eventyret begynde med de fantastiske Little Tikes gåbiler: Cozy Coupe, Cozy Truck og Little Tikes politibil. Disse magiske køretøjer bringer smil på alle børns ansigter og skaber uforglemmelige legeoplevelser.

Med Cozy Coupe kan børnene cruise rundt som ægte bilentusiaster, udforske nye verdener og give fantasien frit spil. Cozy Truck tilbyder en spændende rejse i terrænet, hvor små eventyrere kan transportere deres favorit legetøj og opdage skjulte skatte.

Og hvem sagde, at drømmen om at være politibetjent er umulig? Little Tikes politibil lader børnene udleve deres heltefantasier, opretholde lov og orden i kvarteret og bruge ders fantasi til at sprede smil og glæde.

Lad dit barn udforske verden med en Litlle Tikes gåbil. Med Litlle Tikes biler bliver hver dag et eventyr, hvor latter og fantasi kører hånd i hånd.

Hvad er forskellen på en Little Tikes Cozy Copue og en Little Tikes Cozy Truck?

Lad os udforske Little Tikes verdenen med et smil på læben og se, hvordan Cozy Coupe og Cozy Truck adskiller sig med deres unikke charme.

Little Tikes Cozy Coupe til den lille bilentusiast

Cozy Coupe er den klassiske drømmebil, der tager børnene med på fartfyldte eventyr, hvor de kan køre som ægte racerkørere. Den er perfekt til bykørsel og let at manøvrere.

Det, der gør Little Tikes Cozy Coupe gåbilen helt speciel, er dens tidløse og ikoniske design, der har begejstret børn i årtier. Den røde krop, det gule tag og de store, smilende øjne giver bilen en charmerende personlighed, der straks fanger børnenes opmærksomhed.

Med det lettilgængelige rat, de solide hjul og den rummelige kabine, er det en leg at styre og køre rundt. Cozy Coupe er robust og bygget til at holde til leg og eventyr, så børnene kan udforske verden omkring dem i deres helt egen drømmebil. Det er den ultimative køreoplevelse, der vækker fantasi og glæde hos enhver lille bilentusiast.

Little Tikes Cozy Truck til de store eventyr

Cozy Truck tilbyder en helt anden oplevelse. Den tager dit barn med på en robust off-road rejse, hvor han eller hun kan udforske terrænet og opleve spændingen ved at transportere sit yndlingslegetøj i det -for trucken- så ikoniske lad.

Little Tikes Cozy Truck gåbilen er kendetegnet ved dens robuste og eventyrlige udseende, der giver børnene en sjov oplevelse af at køre en rigtig truck. Med dens store hjul og høje design kan børnene køre gennem terrænet som ægte eventyrere.

Cozy Truck er udstyret med et lad, der giver plads til børnenes yndlingslegetøj, og det er som at have deres egen lille truck til at udforske eventyr og transportere skatte.

Den er designet til at tåle leg og aktivitet, og dine børn vil elske den følelsen af frihed og eventyr, mens de triller rundt i deres egen fantastiske Cozy Truck.

Uanset hvilken Little Tikes bil du vælger, giver du dine børn en verden af sjov, leg og fantasifulde eventyr.

Little Tikes laver også andet legetøj

Little Tikes er et magisk univers af fantasi og legetøj, der rækker langt ud over de fantastiske gåbiler og bringer latter, glæde og eventyr ind i børnenes verden. Fra fantasifulde legekøkkener til spændende legepladser, præsenterer Little Tikes en bred vifte af legemuligheder, der vil begejstre og inspirere unge sind.

Vend pandekagerne i Little Tikes legekøkkener

De farverige legekøkkener inviterer børnene til at blive mesterkokke og kokkeassistenter. Med realistiske detaljer som komfurer, ovne og køkkenredskaber er det en leg at tilberede fantasifulde gourmetmåltider, eller bare lækre pandekager, som hele familien kan nyde.

Byg jeres egen Little Tikes legeplads

På den fortryllende Little Tikes legeplads er der sjov for enhver smag. Gyng, klatre, rutsche og udforsk de spændende eventyr i jeres egen baghave. Fra de mindste gynger til de største rutsjebaner er sikkerheden altid i top, så børnene kan lade deres kreativitet og mod flyve frit.

Flyt ind i et Little Tikes legehus

Det perfekte supplement til gåbilen er de fabelagtige Little Tikes legehuse, hvor børnene kan gå på opdagelse i udviklende og lærerige rollespil og skabe deres egen parallelle og skærmfri hverdag, hvor kun fantasien sætter grænser.

Little Tikes legetøj til dit barns udvikling

Little Tikes legetøj er mere end bare underholdning. Det er redskaber, der stimulerer børns fantasi, kreativitet og motoriske færdigheder. Det er legetøj, der skaber minder for livet og lægger fundamentet for legende udvikling og personlig vækst.

Med deres enestående design og høje kvalitet er Little Tikes legetøj det perfekte valg for børn i alle aldre, der ønsker at udforske, lære og vokse med glæde i hjertet. Vi inviterer dig og dit barn til at træde ind i Little Tikes skønne verden, hvor latteren giver genlyd, og eventyret aldrig slutter.

Få Little Tikes tilbud direkte på mail

Hos Kids-world kan du få Little Tikes legetøj til fantastiske tilbud ved blot at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Bliv en del af en eksklusiv klub, og modtag spændende tilbud, rabatter og nyheder direkte i din indbakke.

Forkæl dine børn med Little Tikes tilbud til en endnu bedre pris. Skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og oplev den magiske verden af Little Tikes legetøj til en pris, der vil bringe smil på alles ansigter.

Køb Little Tikes med gratis kredit

Få dine børns drømme til at gå i opfyldelse med Little Tikes legetøj og nyd fordelene ved gratis kredit. Hos Kids-world kan du betale med børnepengekredit og udskyde betalingen i op til 90 dage.

Det betyder, at du kan få glæden af at se dine børn lege med det bedste legetøj uden at skulle bekymre dig om øjeblikkelig betaling. Gør dine børns leg endnu mere magisk ved at vælge Little Tikes med vores fantastiske tilbud om gratis kredit. Det har aldrig været nemmere at glæde dine små skatte.

Shop Little Tikes med gratis fragt

Skab magiske legeoplevelser uden bekymringer, når du shopper Little Tikes med gratis fragt til din danske adresse. Lad dine børns fantasier tage fart med den farverige Little Tikes rutsjebane, der giver timevis af glæde og eventyr i egen have.

Og når det er tid til at udforske verden omkring sig, kan de trille af sted i deres egen Little Tikes gåbil, klar til nye oplevelser.

Med gratis fragt er det nemt og billigt at skabe uforglemmelige øjeblikke for dine små. Gør drømmene til virkelighed og shop Little Tikes i dag.

Tilføjet kurv