Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fliink

87
Størrelse

Fliink

Fliink børnetøj

Fliink er et dansk brand stiftet i 2022. Deres vision er at skabe holdbart lækkert tøj, som vil være en favorit i små børns garderobe. Fliink designer og producerer kvalitetstøj til børn i alderen 0-6 år. Stilen er legende men tidløs. Der tilbydes børnetøj i moderne, kommercielle designs.

Der anvendes primært naturfibre og der kæles for alle detaljerne. Fliinks børnetøj bliver produceret til at holde længere end en enkelt sæson - med det formål at tage ansvar for planeten.

Fliink bestræber sig på hele tiden at udvikle sig som brand og finde nye mere ansvarlige måder at skabe tøj på. Sammen med deres produktionspartnere verden over tages der kærligt hånd om de forskellige designs, lige fra første skitse til det færdige produkt.

Børnetøjet har den perfekte pasform for at sikre børns komfort og god funktionalitet. Børnetøjet bliver fremstillet i naturlige, opgraderede eller innovative stoffer.

Fliink anvender kun de bedste materialer til produktionen af deres børnetøj. Lenzing Ecoverno Viscose er et naturligt og mere bæredygtigt fiber fra kontrollerede, certificerede skove. Derudover anvendes der naturligvis økologisk bomuld, uld, merinould og genanvendt polyester, som fremstilles eksempelvis af plastflasker.

Få leveret dit Fliink børnetøj helt gratis

Hver gang du handler hos os, kan du, så længe at leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret din bestilling med Fliink helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt længe - og som vi vil blive ved med at gøre.

Vi håber, at du fandt det Fliink børnetøj i vores sortiment, som matcher det, som du ledte efter. Benyt endelig vores filter og søgefunktion, hvis du mangler noget særligt.

Har du specifikke ønsker, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv