Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Konges Sløjd

382
Størrelse
Skostørrelse

Konges Sløjd

Konges Sløjd

Stilfuldt, dansk design og ikke mindst fokus på en høj kvalitet, der samtidig hylder børnene og en dejlig barndom. Det er intet under, at Konges Sløjd er et populært brand. Konges Sløjd leverer et enormt udvalg af produkter til børn og børneværelset, så du kan finde næsten alt det, som du behøver til børn i vores sortiment af Konges Sløjd her hos Kids-world.

Med en grundlæggende intention om at skabe gode produkter, der glæder både børnene og deres forældre, er tøjet, legetøjet, de mange interiørløsninger og ikke mindst udstyret til småbørn kendetegnet ved høj kvalitet og designs i særklasse.

Sortimentet fra Konges Sløjd bliver løbende udvidet, så du kan se frem til løbende at finde nye produkter fra Konges Sløjd i vores sortiment.

Konges Sløjd - Kendt, eftertragtet hos forældre og børn

På kort tid er Konges Sløjd blevet et yderst eftertragtet brand hos både børn og forældre. Brandets designs og kvalitet har på få år skudt Konges Sløjd helt til top, når det gælder brands, der både laver tøj, udstyr til børn og ikke mindst legetøj.

Det har medført en rigtig stor efterspørgsel på produkterne fra Konges Sløjd, der løbende vokser og vokser som brand og udvider.

Konges Sløjd - Optakt efter grundlæggeren

Navnet, Konges Sløjd, kommer fra stifteren Emilie Konge, hvis efternavn er blevet en del af brandnavnet. Det hedder derfor Konges Sløjd og ikke Kongens Sløjd, som der fejlagtigt ofte bliver søgt på.

Konges Sløjd blev grundlagt i 2015 og er på under 10 år blevet et meget afholdt brand i især Danmark, hvor det er et absolut topbrand, når det gælder tøj og udstyr til børn og babyer.

Fundamentet til Konges Sløjd blev lagt året forinden med et ønske om at skabe babytøj og interiør til børn i nordisk design, der var fri for kemikalier. Selvom Konges Sløjd nyder stor popularitet i Danmark, så sælges det i dag internationalt - til stor glæde for børn verden over.

Konges Sløjd er bæredygtigt og certificeret

Der er vægt bag ordene, når Konges Sløjd siger, at der tænkes bæredygtigt og med tanke på miljøet. Brandet har en lang række certificeringer, der blandt andet gæller FSC (Forest Stewardship Council, GOTS (Global Organic Textile Standard), Oeko-Tex Standard 100, RSC (Recycled Claim Standard), GRS (Global Recycled Standard), OCS (Organic Content Standard), RWS (Responsoible Woll Standard) og RDS (Responsible Down Standard). De mange certificeringer understøtter Konges Sløjd tilgang til en bæredygtig produktion.

Konges Sløjd er kendt og elsket for deres tøj og sko til børn

Sortimentet fra Konges Sløjd tæller en lang række af de styles, som de fleste børnefamilier vil stifte bekendtskab med gennem årene. Du kan således finde alt fra bodyer til leggings, bukser, jakker, regntøj, termotøj, flyverdragter, nattøj, kjoler, nederdele og meget andet fra Konges Sløjd. Du kan se vores udvalg af Konges Sløjd tøj i vores forskellige kategorier for de forskellige typer eller anvende filteret her i kategorien.

Kæmpe udvalg af udstyr til børneværelset

Konges Sløjd laver udover tøjet til børn også en lang række andre produkter til børneværelset. Pusletiden er også et område, hvor Konges Sløjd er leveringsdygtig i en lang række essentielle produkter, ligesom du kan finde fødselsdagstog og diverse dekorationer til børneværelset. Husk også at se legetøjet fra Konges Sløjd, der tæller alt fra bamser til bideringe og meget mere.

Gå ikke glip af de bedste Konges Sløjd tilbud

Hos Kids-world har flere måder, der kan hjælpe dig til at få fingrene i de bedste Konges Sløjd tilbud, så du ikke går glip af gode deals og rabatter. Hvis du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, så bliver du automatisk informeret, når vi har et godt Konges Sløjd tilbud.

Du kan også holde dig opdateret via vores forskellige sociale medier, hvor vi også løbende opdaterer om aktuelle tilbud på Konges Sløjd og de mange hundrede andre brands, som du finder i vores sortiment.

Du kan også altid tjekke vores kategori her med Konges Sløjd, hvor du altid kan se både de nyeste produkter fra Konges Sløjd, samt vores forskellige tilbud på produkter fra dem.

Shop Konges Sløjd og betal med børnepengekredit

Shop Konges Sløjd her og nu og få leveret dine varer hurtigt, men udskyd betalingen af din ordre i op til tre måneder. Med vores børnepengekredit kan du få gratis kredit og udskyde betalingen af din ordre, til næste gang du får udbetalt børnepenge. Læs mere om mulighederne for at få gratis kredit og bruge vores børnepengekredit på vores side derom.

Stolt forhandler af Konges Sløjd med gratis hjemmelevering

Som en stolt forhandler af Konges Sløjd er vi også stolte af at kunne tilbyde vores kunder gratis hjemmelevering, så længe leveringsadressen er i Danmark. Hos Kids-world tilbyder vi gratis hjemmelevering uanset ordrestørrelsen. Det gælder også, hvis du shopper varer fra nogle af vores mange andre brands end lige Konges Sløjd.

Vi tilbyder denne service fordi vi ønsker, at vores kunder både skal få deres varer fra Konges Sløjd hurtigt og uden ekstraomkostninger til leveringen.

Tilføjet kurv