Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Happy Horse

66

Happy Horse

Happy Horse

Med rødder helt tilbage til 1963 har hollandske Happy Horse en lang og stolt tradition for at skabe søde bamser og nusseklude til børn. Selvom historien og traditionerne er lange, så er Happy Horse innovativ og nytænkende i deres skabelse af de populære Happy Horse bamser og nusseklude.

Innovationen i Happy Horse bamserne opdager børnene måske ikke på samme måde, for det er nemlig fyldet i Happy Horse bamserne, der er innovativt, idet det består af genbrugsmaterialer.

Den bæredygtige tilgang ses mere på mærkaterne, der også er produceret i genanvendelige materialer. Som et ekstra plus for miljøet forbliver Happy Horse bamserne bløde og dejlige - til stor glæde for de små.

Søde og farverige Happy Horse bamser

Med deres farverige bamser adskiller Happy Horse sig markant fra mange andre producenter af bamser og tøjdyr. Det store udvalg af Happy Horse bamser i forskellige farver gør også, at det er nemt at finde en Happy Horse bamse til sit barn, hvis der er bestemte farvepræferencer, der skal tages hensyn til.

Hos Kids-world har vi gjort det nemt for dig at finde en Happy Horse bamse i lige netop den farve, som du ønsker det. Du skal blot bruge vores filter for at få vist de Happy Horse bamser, som vi har på lager i en bestemt farve.

En anden måde hvorpå Happy Horse adskiller sig fra andre producenter, er ved at have print på deres nusseklude. Du kan derfor finde et bredt udvalg af Happy Horse nusseklude her hos Kids-world med de sødeste print.

Mød de forskellige Happy Horse bamser

Happy Horse bamserne kommer ligesom Happy Horse nussekludene i en lang række forskellige udgaver. Du kan blandt andet finde en Happy Horse dinosaur bamse, der ligesom Happy Horse elefanten er ganske populære hos børnene.

Har du et barn, der mere er til de mindre dyr, så kan en Happy Horse kanin være et rigtigt godt bud på en bamse, der vil være et hit.

Flere af dyrene går også igen i de forskellige Happy Horse nusseklude, hvor du også finder flere elefanter.

Både Happy Horse elefanten og Happy Horse dinosauren kommer i flere forskellige varianter, hvor både designet og farverne varierer.

Hold dig opdateret på vores Happy Horse tilbud

Snyd ikke dig selv for gode tilbud på Happy Horse. Du kan nemt holde dig opdateret på vores Happy Horse tilbud ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev. Som følger af vores nyhedsbrev modtager du direkte besked i din indbakke, når vi har forskellige tilbud - herunder også Happy Horse tilbud.

Eller hold dig opdateret via diverse sociale medier, hvor vi er til stede. Her opdaterer vi også med nyheder om blandt andet Happy Horse tilbud og meget andet.

Hos Kids-world kan du shoppe Happy Horse med børnepengekredit

Har du behov for en Happy Horse bamse eller nusseklud her og nu, men har behov for at udskyde betalingen? Med vores gratis børnepengekreditordning får du leveret din ordre her og nu - som altid, mens betalingen udskydes til, at du får udbetalt børnepenge.

Gratis hjemmelevering på Happy Horse bamser

Ikke nok med at vi tilbyder gratis børnepengekredit, så tilbyder vi også gratis hjemmelevering på alle ordrer med dansk leveringsadresse. Så du kan shoppe en ny Happy Horse bamse eller nusseklud, uden du skal bekymre dig over fragtudgifter.

Tilføjet kurv