Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Stella McCartney Kids børnetøj og babytøj

432
Størrelse
Skostørrelse

Stella McCartney Kids børnetøj og babytøj

Stella McCartney Kids

Stella McCartney Kids-kollektionen udkom i 2010 med tøj til alt fra nyfødte til 14-årige, og fanger virkelig moderne børn og babyers energi. De kendte solbriller udkom også til børn i år 2011 og er lige så flotte og trendy som de tilsvarende modeller til voksne.

De legesyge og farverige designs til børn er altid behagelige, og ofte har det et kostume-agtigt aspekt, så børnene bliver en del af designet og kan lade fantasien slå sig løs. Vi har et stort udvalg af alt fra tøj til solbriller og tasker til børn fra Stella McCartney.

Om Stella McCartney

Stella blev født i London, England og dimitterede fra Central St Martins universitet for kunst i 1995. Efter blot to tøjkollektioner var hendes varemærke tydeligt, med skarpe snit, en følelse af naturlig selvtillid og femininitet. Efter hendes anden kollektion i 1997, blev hun kreativ direktør for Chloe i Paris med stor efterfølgende succes.

Selve mærket Stella McCartney viste sin første kollektion i Paris, 2001. Hendes kollektioner inkluderer i dag både herre- og dametøj, tilbehør, undertøj, solbriller, parfume og lækkert børnetøj. Hendes sportskollektion med adidas, som blev introduceret i år 2004 er også meget kendt.

I år 2012 blev hun endda kreativ direktør for Storbritanniens hold til de olympiske lege, og det er først gang i historien en kendt modedesigner har designet tøjet til et landshold i alle konkurrencer - både til de olympiske og paraolympiske leg, og hun fik endda jobbet igen til de olympiske lege i 2016 i Rio.

I dag har Stella McCartney både butikker i Manhattan, London, Hollywood, Paris, Milano, Tokyo, Shanghai og Beijing.

Et andet varemærke for Stella McCartney er miljøbevidsthed, hvilket kan ses i alle hendes kollektioner. Stella McCartney går meget op i at være et ansvarsfuldt, ærligt og moderne firma. Polyester i tøjet er ofte genanvendt, Stella McCartney har været vegetar hele livet og anvender ingen produkter fra dyr i sine kollektioner.

Gratis fragt ved køb af Stella McCartney Kids børnetøj

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter jeres næste sæt Stella McCartney Kids børnetøj, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Stella McCartney Kids her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte designs og farver. Klik dig gerne rundt blandt de mange designs her på siden og find inspiration til det næste sæt tøj til din dreng eller pige.

Tips til når du køber Stella McCartney Kids børnetøj

Hvis dit barn er i voksenalderen, kan det nogle gange være en fordel, at købe børnetøjet i en lidt større størrelse end den størrelse, som barnet reelt set har. Det er ikke behageligt for dit barn, at gå i Stella McCartney Kids tøj der er for småt. Det gælder uanset om tøjet er af mærket, Stella McCartney Kids, eller et hvilket som helst andet mærke. Det ses ofte, at forældrene køber børnetøjet i en lidt større størrelse som eksempelvis størrelse 56, selvom at barnet kun er en størrelse 50.

Du kan også finde Stella McCartney Kids børnetøj til reducerede priser i vores Stella McCartney Kids udsalg.

Tilføjet kurv