Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bobo Choses

55
Størrelse
Skostørrelse
35%
Bobo Choses Bukser - Metallic Flared - Blå Bobo Choses Bukser - Metallic Flared - Blå 363,97 DKK
Oprindeligt:  559,95 DKK  
35%
Bobo Choses Baret - Uld - Burgundy Red Bobo Choses Baret - Uld - Burgundy Red 240,47 DKK
Oprindeligt:  369,95 DKK  
35%
Bobo Choses Heldragt - Striped Velvet - Dark Green Bobo Choses Heldragt - Striped Velvet - Dark Green 415,97 DKK
Oprindeligt:  639,95 DKK  
35%
Bobo Choses Skjorte - Have A Seat - Off White Bobo Choses Skjorte - Have A Seat - Off White 292,47 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Bobo Choses Kjole - Velour - Have A Seat - Rød Bobo Choses Kjole - Velour - Have A Seat - Rød 461,47 DKK
Oprindeligt:  709,95 DKK  
35%
Bobo Choses Kjole - Velour - Have A Seat - Rød Bobo Choses Kjole - Velour - Have A Seat - Rød 363,97 DKK
Oprindeligt:  559,95 DKK  
35%
Bobo Choses Bluse - Glitter - Burgundy Red Bobo Choses Bluse - Glitter - Burgundy Red 243,72 DKK
Oprindeligt:  374,95 DKK  
35%
Bobo Choses Kjole - Baby Lurex Striped - Blå Bobo Choses Kjole - Baby Lurex Striped - Blå 337,97 DKK
Oprindeligt:  519,95 DKK  
35%
Bobo Choses Skjorte - The Feast - Off White Bobo Choses Skjorte - The Feast - Off White 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Bobo Choses Skjorte - Have A Seat - Off White Bobo Choses Skjorte - Have A Seat - Off White 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
35%
Bobo Choses Nederdel - Striped Ruffle - Dark Green Bobo Choses Nederdel - Striped Ruffle - Dark Green 337,97 DKK
Oprindeligt:  519,95 DKK  
35%
Bobo Choses Sweatkjole - Mouse - Rosa/Hvid Bobo Choses Sweatkjole - Mouse - Rosa/Hvid 315,22 DKK
Oprindeligt:  484,95 DKK  

Bobo Choses

Bobo Choses - tøj til børn inspireret af leg og kreativitet

Bobo Choses er et brand af børnetøj som blev etableret i 2008. Tøjet er skabt med inspiration fra barndommen - leg, nysgerrighed, uskyld, kreativitet, fantasi og humor!

Tøjet fra Bobo Choses er aldrig kedeligt, og generelt farverigt med flotte motiver. Designerne bag betegner sig selv som værende børn i voksne kroppe, og de elsker at have det sjovt med deres tøjkollektioner. Bobo Choses tilbyder kollektioner af tøj til både baby, børn, teenagere og unge voksne som er ved at skabe deres egen identitet.

Et vigtigt og unikt aspekt ved Bobo Choses tøj er at det er unisex - alle børn kan gå med deres produkter. Det meste tøj har en bred og afslappet pasform, som er yderst behageligt at gå med. 

Bæredygtigt børnetøj

Langt størstedelen af Bobo Choses kollektion bliver produceret lokalt, mellem Spanien og Portugal. Der anvendes økologisk bomuld til over 80% af baby- og børnetøjet, og genanvendt polyester til overtøjet og meget af tilbehøret. Alle stofrester bliver genanvendt, og Bobo Choses er desuden et meget socialt bevidst brand, som sikrer gode arbejdsforhold for alle som er en del af produktionen.

Adriana Esperalba er kvinden bag Bobo Choses, og har hovedkontor samt fysisk butik i Barcelona, Spanien. Hun har en baggrund som grafisk designer, og drager inspiration fra rationalistisk arkitektur, samt kendte designere og illustratorer, film, bøger og musik.

Stort udvalg af Bobo Choses

Hos Kids-world er vi stolte af at præsentere vores imponerende udvalg af Bobo Choses produkter til børn. Vi har nøje udvalgt de bedste styles og designs fra Bobo Choses, så du kan klæde dit barn på i en unik og stilfuld garderobe.

Vores udvalg inkluderer alt fra T-shirts, kjoler, bukser til tilbehør og meget mere. Uanset om du leder efter farverige prints, behagelige materialer eller tidløse designs, har vi det hele.

Tag et kig på vores brede udvalg af Bobo Choses produkter, og lad dit barn skinne i kvalitetstøj, der afspejler deres personlighed.

Bobo Choses i mange forskellige farver

Bobo Choses er kendt for sine kreative farvepaletter og unikke prints. Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af Bobo Choses produkter i forskellige farver og mønstre. Du kan finde alt fra bløde pasteller til levende, sprudlende farver.

Vores sortiment af Bobo Choses tøj og tilbehør giver dig mulighed for at vælge farver, der passer til dit barns stil og præferencer. Uanset om du foretrækker dæmpede nuancer eller dristige farvekombinationer, har vi noget for enhver smag.

Se vores udvalg af Bobo Choses i forskellige farver her og find den perfekte farvekombination til dit barn.

Lækre Bobo Choses sweatshirts og sweatpants til børn

Den lækre Bobo Choses sweatshirt er perfekt til barnet, der elsker at gå I afslappet tøj med farverige og funky mønstre. Bobo Choses producerer udelukkende tøj af økologisk bomuld og genanvendt polyester, så du kan altid være sikker på at Bobo Choses er det miljørigtige og ansvarsbevidste valg.

Til de smarte Bobo Choses sweatshirts kan du også finde matchende Bobo Choses sweatpants. Fuldend det funky look med de dejlige Bobo Choses sweatpants, der er virkeligt bløde at have på og har elastikkant i livet, så de kan justeres efter barnet.

Den helt unikke ting med Bobo Choses Kids er, at alt tøjet er designet specifikt til at kunne passe alle børn, uanset køn. Du kan derfor slippe for at lede efter tøj specifikt til din dreng eller pige, da Bobo Choses Kids-kollektionen laves i en behagelig pasform, der passer til alle børn og alle kropsformer.

Kollektionen er primært designet til børn mellem 0-12 år, men Bobo Choses er også højtelsket blandt teenagere og unge voksne. Meget af tøjet, inklusiv Bobo Choses sweatpants, kan findes helt op til størrelse 176 og kan dermed også passe til større børn på 15-16 år.

Bobo Choses leggings - uundværlige til børn

Hvis der er en ting, som er sikker, så er det, at de dejlige Bobo Choses leggings er både bløde, lækre og behagelige at have på. Så det er måske slet ikke sikkert, at du kan få dem af dine børn igen, når de først har fået dem på.

På et tidspunkt skal Bobo Choses leggings selvfølgelig vaskes. Her skal du blot huske at følge vaskeanvisningen.

Bobo Choses Kids-kollektionen har designet de smarte leggings i blød økologisk bomuld og elastan, som gør at de er yderst strækbare. Du kan finde Bobo Choses leggings i flere forskellige farver, blandt andet lavendel, sand og grå med forskellige typer grafiske mønstre, for eksempel søde blomsterprints eller det sjove alloverprint med fugle.

Smarte Bobo Choses jakker

Når man ifører sig en smart Bobo Choses jakke vil man straks føle, at man er klar til at have det sjovt. De flotte mønstre og grafiske udtryk på den flotte Bobo Choses dynejakke er lavet af de kreative designere bag Bobo Choses Kids-brandet. Deres filosofi er, at de farverige mønstre vækker barnets indre fantasi. Det kan man straks erklære sig enig i, når man ser de smukke prints på Bobo Choses jakken.

Når barnet får den dejligt varme dynejakke fra Bobo Choses på, vil de kunne bevæge sig rundt i kulden udenfor med legende lethed. Det spreder straks legeglæden hos alle børn.

Vidste du, at Bobo Choses gør en stor dyd ud af at genanvende overskydende materialer fra deres egen produktion? Bobo Choses har igangsat flere forskellige initiativer for at nedbringe mængden af overskydende rester ved deres tøjproduktion, hvoraf et af dem er at lave overskydende restmaterialer om til nye friske tekstiler, der kan genbruges i nye designs.

Bobo Choses t-shirts med print

De fine grafiske tryk på hver enkelt Bobo Choses t-shirt taler direkte til det indre legebarn og sætter fantasien i gang. Du kan få en af vores lækre t-shirts fra Bobo Choses til alle børn mellem 0-9 år, da de er lavet til at kunne passe begge køn.

Du kan finde Bobo Choses t-shirts med friske prints af sjove kyllinger, flamingoer og geometriske figurer i en funky stil. Kombiner en Bobo Choses t-shirt med matchende shorts og leggings i et bredt farvevalg.

Der er også mulighed for at få et helstøbt outfit med de flotte grafiske prints på en t-shirt fra Bobo Choses med en matchende Bobo Choses gymnastiktaske. Så kan dine børn hurtigt blive klar til en aktiv og sjov dag fyldt med god leg. De flotte og kreative mønstre fra Bobo Choses er moderigtige og gøres ekstra moderne med et matchende outfit.

Dejlige varme Bobo Choses hoodies og cardigans til de små

Der findes ikke noget, der er mere hyggeligt end at iføre sig en dejlig blød hoodie eller strikket cardigan fra Bobo Choses. På en lunefuld efterårsdag eller i det friske forårsvejr er en hoodie eller cardigan det perfekte tilbehør til garderoben.

På den måde har dine børn det perfekte tøjvalg til den svære overgangsperiode mellem forår og sommer eller efterår og vinter. Den strikkede Bobo Choses cardigan er lavet i en meget blød og strækbar kvalitet og findes tilgængelig i flere forskellige flotte og friske farvekombinationer.

De smarte Bobo Choses hoodies er den mest tjekkede hættetrøje fra Bobo Choses og findes i flere forskellige farvenuancer. Hvis du er ude efter en smart og samtidig anvendelig garderobe, er hættetrøjen fra Bobo Choses det perfekte valg. Hættetrøjen kan også fås med matchende sweatpants.

Shorts fra Bobo Choses til de varme dage

De smarte Bobo Choses shorts er produceret i slidstærk denim og indeholder indvendige justerbare elastikker samt udvendige bæltestropper omkring livet. Det giver en ekstra fleksibilitet og gør, at du kan tilpasse Bobo Choses shorts til dit barn, så de føles ekstra behagelige at have på.

Hvis du er ude efter et par mere casual shorts til dine børn, der for eksempel er perfekte til den hjemmelige hygge, så kan du også få Bobo Choses shorts i 100% økologisk bomuld og med et funky grafisk print i en flot lilla/lavendel farvenuance.

Disse Bobo Choses shorts kan blandt andet kombineres med matchende t-shirts, så du kan skabe et fuldendt og smart Bobo Choses outfit. Bobo Choses har designet masser af behageligt tøj til børn i alle aldre, sådan så børnene kan bevæge sig frit, hvilket øger legeglæden.

Husk en Bobo Choses solhat til sommerdagene

Når solen bager er der intet bedre end at nyde varmen under en smart solhat til børn. En Bobo Choses solhat beskytter børn mod skadelige UV-stråler og giver skygge til både nakke, skuldre og ansigt.

Samtidigt er Bobo Choses blevet populære for at designe unikke og farverige alloverprints, som skaber glæde og udfordrer det traditionelle. De smarte solhatte fra Bobo Choses er også synonym med den yndede bøllehat - et efterhånden vigtigt must-have for alle modebevidste børn, der samtidig tør at fremhæve deres individuelle stil.

Størrelsesguide til Bobo Choses

For at hjælpe dig med at vælge de rigtige Bobo Choses produkter til dit barn, har vi en detaljeret størrelsesguide tilgængelig. Du kan finde størrelsesinformation i produktbeskrivelserne, hvor du kan læse om dimensioner og pasform for hvert enkelt produkt.

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit køb, og vores størrelsesguide er en pålidelig kilde til at sikre, at Bobo Choses tøjet passer perfekt til dit barn.

Se vores størrelsesguide for Bobo Choses produkter og vælg den rigtige størrelse med tillid.

Vaskeanvisninger for Bobo Choses

For at bevare kvaliteten og levetiden af dine Bobo Choses produkter er det vigtigt at følge de vedlagte vaskeanvisninger. Disse anvisninger findes normalt på etiketten i produktet eller i produktbeskrivelsen.

Hvis du skulle miste vaskeanvisningerne, skal du ikke bekymre dig. Du kan altid kontakte vores kundeservice, der vil være glade for at give dig vejledning om, hvordan du bedst vasker og plejer dine Bobo Choses produkter.

Ved at følge vaskeanvisningerne kan du sikre, at dine Bobo Choses produkter forbliver smukke og i god stand i lang tid.

Sådan får du tilbud på Bobo Choses

Hos Kids-world stræber vi efter at give vores kunder de bedste tilbud på Bobo Choses produkter. Du kan drage fordel af vores tilbud ved at besøge vores udsalgskategori, hvor du finder nedsatte priser på udvalgte Bobo Choses varer.

For at være blandt de første til at få besked om vores eksklusive tilbud og kampagner, anbefaler vi at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde får du opdateringer direkte i din indbakke og kan sikre dig de bedste priser på Bobo Choses tøj og tilbehør.

Derudover kan du følge Kids-world på vores sociale medier, hvor vi deler information om nye produkter og specielle tilbud, så du aldrig går glip af chancen for at spare på Bobo Choses produkter til dit barn.

Køb Bobo Choses og betal med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder en praktisk måde at betale for Bobo Choses produkter med vores børnepengekredit. Dette er en gratis kreditordning, der giver dig mulighed for at sprede betalingen over tid.

Med vores børnepengekredit kan du opgradere dit barns garderobe med stilfuldt Bobo Choses tøj uden at bekymre dig om at betale det hele på én gang. Det er en bekvem måde at budgettere for dit barns tøjindkøb.

Når du handler hos Kids-world, kan du nemt drage fordel af børnepengekreditten og klæde dit barn i Bobo Choses med lethed og komfort.

Gratis fragt på Bobo Choses

Husk at du altid får gratis fragt, når du shopper Bobo Choses her hos Kids-world. Vi tilbyder gratis fragt på alle ordre, så længe leveringsadressen er i Danmark. Det gør vi både, når du køber Bobo Choses eller noget fra et af de mange hundrede andre brands, som vi har i vores store sortiment.

Tilføjet kurv