Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Panda Freestyle løbehjul

6

Smarte løbehjul til børn fra Panda Freestyle

Panda Freestyle er et dansk brand som laver fede løbehjul til børn som både er begyndere og let øvede ryttere.

Panda Freestyle er et brand lavet af skaberne af Striker Scooter Parts. Disse løbehjul indeholder de samme komponenter af høj kvalitet som man i forvejen er bekendt med, hvis man kender til lignende løbehjul fra Striker.

Alle løbehjulene til børn fra Panda Freestyle er fremstillet i letvægtige, men også robuste materialer som kan holde til en del. Så køber du et løbehjul fra Panda Freestyle, får dit barn et rigtig holdbart løbehjul som kan håndtere mange timers kørsel og øvelse. En anden fed funktion er, at du nemt kan erstatte og tilpasse dele på dit barns løbehjul, såsom hjulene.

Panda Freestyles løbehjul er specifikt designet med henblik på begyndere- og let-øvede ryttere. Er dit barn nybegynder, eller har måske haft et løbehjul tidligere og vil nu gerne øve sig i tricks og stunts, så er kollektionen af løbehjul fra Panda Freestyle det helt rigtige valg.

Om Striker Scooter Parts

Striker Scooter Parts er brandet som også står bag Panda Freestyle. Striker Scooter parts blev stiftet af to brødre ved navn Frederik og Alexander Giese.

De ønskede at skabe et unikt skate- og løbehjuls brand, hvor de kunne kombinere komponenter af høj kvalitet og med smukke designs, så løbehjulsryttere og skatere kunne tilpasse og faktiske skabe custom-made designs, og dermed reflektere deres personlighed og skating stil.

I dag er Striker Scooter Parts en stor distributør af stuntløbehjul og reservedele til mange internationale firmaer, og har tænkt sig fortsat at udvide deres forretning i fremtiden.

Tilføjet kurv