Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lala Berlin tørklæder, tasker m.m.

137
Størrelse
Skostørrelse

Lala Berlin tørklæder, tasker m.m.

Lala Berlin - lækre accessories til børn og teenagere

Det Berlinske mærke Lala Berlin har siden 2004 præget den tyske og internationale modescene. Kvinden bag mærket, Leyla Piedayesh har iranske og tyske rødder - designet er internationalt med ægte Berlin-vibes til de rigtigt smarte børn og unge. 

Lala Berlin har en stor kundebase i Skandinavien og er blevet vist flere gange under Copenhagen Fashion Week! Lala Berlin kendetegnes især ved de helt unikke mønstre, innovative materialer og farvekombinationer.

Trinity tørklædet, nu også til de små

Det klassiske tørklæde fås nu også i størrelse XS og S, perfekt til børn og teenagere. Trinity tørklæderne er håndprintede i Italien og fremstillet i 100% kashmir i den fineste kvalitet. De mest populære farver - City (mørkegrå) samt Lubecca (meleret mørkegrå) forhandles også hos os i børnestørrelser. 

Kreativitet og kvalitet er mærkesager for Lala Berlin, og begge dele er inkorporeret i samtlige produkter. Lala Berlin har også andre modeller af tørklæder som er kendt over hele verden, og de fås i et bredt udvalg af mønstre, materialer og farver.

Lala Berlin tørklæde

Her på siden kan du købe de velkendte tørklæder fra Lala Berlin. Lala Berlin tørklæderne findes typisk i de samme grafiske mønstre og farver som resten af produkterne fra Lala Berlin. Det er dermed muligt at finde et matchende tørklæde til jeres LaLa Berlin taske, Lala Berlin cover og jeres Lala Berlin taske.

Sådan vasker du dit Lala Berlin tørklæde

De smukke Lala Berlin tørklæder er strikket i det fineste kashmir uld og kan derfor ikke bare vaskes i vaskemaskinen. Vi anbefaler, at du håndvasker dit Lala Berlin tørklæde i vand, som er max 30 grader varmt og at du anvender sæbe som er specielt egnet til kashmir uld.

Mobilcovers, punge og tasker

Lala Berlin fører også farverige iPhone mobilcovers som er en smule højere end selve mobilen, så den bliver ekstra beskyttet. Vi forhandler også mange af deres enormt lækre tasker, punge og rygsække i de velkendte mønstre.

I disse kan både børn og teenagere være ekstra tjekkede i skolen og på fritidsjob. Lala Berlin skiller sig særligt ud for deres udvalg af luksuriøst og fantasifuldt tilbehør.

Godt udvalg af tasker fra Lala Berlin

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af tasker fra Lala Berlin. Om så du er på udkig efter bæltetasker, toilettasker, rygsække, shoppere, mobil tasker, skulder tasker eller håndtasker, så finder du det her, udvalget er stort. Du kan både finde tasker med det klassiske sort og hvide grafiske mønster, men vi har også et fint udvalg af Lala Berlin tasker i andre farver.

Så uanset om du er på jagt efter en taske, som du kan bruge til at skille dig lidt ud, eller en helt neutral taske, så finder du det her i kategorien.

Badesandaler fra Lala Berlin til børn

Hvis du leder efter et på badesandaler fra Lala Berlin, så er du havnet det rette sted. Her på siden præsenteres du nemlig for de super fine badesandaler fra Lala Berlin til piger og drenge, som egner sig til lidt af hvert.

Har vi nogle lune dage i vente, og I måske planlægger en sjov tur på stranden, skal du da forkæle dit barn med et par nye badesandaler fra Lala Berlin. Her på siden præsenteres du nemlig for hele vores sortiment af badesandaler til børn fra Lala Berlin.

Lala Berlin badesandaler til de dejlige sommerdage

Lala Berlin badesandaler er helt fantastiske i løbet af de dage, hvor temperaturen ligger på de 21 grader eller højere, og hvor det ikke længere er behageligt med en almindelig sko.

En af de helt store fordele ved badesandalerne fra Lala Berlin er, at de er nemme og hurtige at få fødderne i. Står du derfor og mangler noget fodtøj til dine børn, når de eksempelvis skal være i haven eller hurtigt skal ud efter et eller andet, er badesandalerne fra Lala Berlin helt sikkert en overvejelse værd.

Lala Berlin sandaler til børn her

Lala Berlin sandaler til børn kommer i det grafiske, og let genkendelige, Lala Berlin mønster i sort og hvidt. som vi selvfølgelig håber, at I kan lide.

Finder I ikke det helt rigtige par sandaler, kan I kigge jer omkring i resten af udvalget af sandaler., skal I endelig kigge jer omkring i resten af sortimentet af sandaler - vi har mange forskellige sandaler på lager.

Remmene kan løsnes alt efter behov - er det ikke helt koldt eller varmt udenfor, kan det være nødvendigt at lysne remmene en smule, så der er plads til et par strømper.

Sålen i sandalen har selvfølgelig også noget at sige - tager man eksempelvis et kig på en korksål, giver korken som sål dén fordel, at den tilpasser sig føddernes form, samtidig med, at den giver en god affjedring. Affjedringen gør dét at gå med sandal til en rar oplevelse.

Behageligt fodtøj

Sandaler fra Lala Berlin produceres af fine materialer, der gør det muligt for fodtøjet at give komfort til brugeren. Både drenge og piger vil nyde at gå med et par Lala Berlin sandaler, og med vores udvalg af Lala Berlin sandaler, er der en god chance for, at det næste par Lala Berlin sandaler bliver fundet her.

Derfor holder børn af at gå med Lala Berlin sandaler

En af grundene til, at rigtig mange børn elsker at gå med sandaler fra Lala Berlin er, at det giver dem rig mulighed for at få frisk luft til fødderne..

En favorit blandt de kendte

Flere kendte fra underholdningsbranchen er fans af Lala Berlin: mærket er blevet båret af b.la. Claudia Schiffer, Cameron Diaz, Heidi Klum, Natalie Portman, Jessica Alba og andre. Lala Berlin har til formål ikke kun at kunne tilbyde luksus, men også en lækker og unik oplevelse til både børn og voksne.

Gratis fragt ved køb af Lala Berlin

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Lala Berlin, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Lala Berlin her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv