Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Super Mario

31
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO® Super Mario

Super Mario franchiset er højt elsket af både børn og voksne i hele verden. De legendariske Nintendo-spil har vundet fans fra mange generationer. Der udkommer fortsat nye spil og produkter med Super Mario.

Med LEGO® Super Mario sættene finder dit barn alle de populære figurer fra Super Mario. Sættene er lavet til børn fra 6 år og opefter, som gerne vil genskabe scener fra deres yndlingsspil og virkelig leve sig ind i Super Marios verden.

Super Mario LEGO® har mange store og detaljerede baner, som ligner dem, du kan finde i spillene. Dit barn kan bygge alle deres favoritting fra spillene og skal herefter forberede sig på endeløse udfordringer og eventyr.

Super Mario LEGO® produktlinjen inkluderer en interaktiv LEGO® Mario figur. Han indsamler mønter på spilbaner, som dit barn bygger ved hjælp af LEGO® klodser. Dit barn skal skabe og ombygge unikke baner og derefter se, hvor mange mønter Super Mario kan samle på 60 sekunder.

LEGO® Super Mario er et super interaktivt stykke legetøj. Han har en indbygget bevægelsessensor, som registrerer hans position. Han springer, samler mønter, glider og meget mere - nøjagtigt som i spillene - nu bare i levende live.

Der er endda lydeffekter, som spiller musikken, som du og dit barn kender fra spillene. LEGO® Super Mario reagerer med lyd, på de udfordringer han møder, når dit barn leger med Super Mario LEGO®.

LEGO® Super Mario anvender Bluetooth, som kan aktiveres via en kontakt på Super Marios ryg. Dette forbinder ham til appen på dit barns telefon. Efter de har spillet en LEGO® Super Mario bane, kan du se alle de udfordringer, som han mødte på banen og hvor godt han klarede sig.

LEGO® Super Mario startbane

En LEGO® Super Mario startbane er nødvendig for at komme igang med LEGO® Super Mario universet. Startbanerne inkluderer den interaktive Super Mario-figur, startrøret og målpælen. Alle disse dele er nødvendige for at komme i gang.

Startbanen er dermed det første sæt, du skal købe til dit barn for at gennemføre udfordringerne. LEGO® Super Mario startbanen rummer mange sjove oplevelser og udfordringer.

Ud over LEGO® Super Mario startbanerne er der masser af udvidelsessæt og powerpakker, som giver de interaktive figurer mulighed for at ændre udseende.

LEGO® Super Mario universet er et helt unikt koncept. Det er ganske vist baseret på traditionelle LEGO® klodser, men det er interaktivt på en ny og innovativ måde. Dit barn bygger først deres egen LEGO® Super Mario startbane, som de vil, og de interaktive LEGO® Super Mario figurer kan derefter interagere på den nye unikke bane, som barnet netop har bygget.

LEGO® Super Mario produkterne består af modulopbyggede modeller. Dette vil sige, at dit barn kan bygge en bane på præcis den måde, de har lyst til. De kan tilføje udvidelsessæt med flere udfordringer og figurer.

Super Mario LEGO® figurer

Super Mario LEGO® universet bliver udvidet hele tiden. I år 2021 blev Luigi introduceret som interaktiv figur. I 2022 blev Peach også introduceret - så nu er der hele tre interaktive figurer, som dit barn kan lege med på deres Super Mario LEGO® baner.

Hvis dit barns favoritfigur fra Super Mario universet er Luigi, kan de heldigvis vælge en startbane med Luigi som medfølgende figur.

LEGO® Luigi er interaktiv og viser reaktioner via LCD-skærme og højttaler. Dit barn kan endda spille sammen med deres venner og få fat i flere digitale mønter - enten med en LEGO® Mario, en LEGO® Peach eller en anden LEGO® Luigi.

LEGO® Luigi startsættet er fyldt med kreative udfordringer. Sættet inkluderer 280 elementer med dreje-, vippe- og flyveudfordringer til masser af sjov og leg.

Du kan også vælge et startsæt med Super Mario LEGO® Peach figuren. Du kan forbinde LEGO® Peach med enten LEGO® Luigi eller LEGO® Mario via Bluetooth til fælles leg mellem børn.

LEGO® Peach kan spise frugt eller dele det med en ven. Hun kan også tage sig en sjov gyngetur.

Dette startsæt inkluderer tre andre kendte figurer, som dog ikke er interaktive, nemlig Lemmy, en gul tusse og en lavaboble. Du finder også forskellige figurpakker i kollektionen - samt den mægtige Bowser.

Stort udvalg af LEGO® Super Mario udvidelsessæt

Med et LEGO® Super Mario udvidelsessæt bliver LEGO® Super Mario universet endnu større og sjovere for børn. Der er utallige forskellige udvidelsessæt, så det afhænger i høj grad af dit barns præferencer og hvilke temaer, som de vil synes bedst om.

Fliprussneeventyr udvidelsessættet er super sejt og lader dit barn bygge et actionspækket iseventyr til de interaktive Super Mario LEGO® figurer. 

Eller hvad med det fede lavabølgeforlystelses udvidelsessæt? Med dette sæt kan dit barn skabe et brandvarmt niveau til deres LEGO® Super Mario univers. Der findes mange andre sæt med forskellige temaer. Vi anbefaler derfor, at du tjekker hele sortimentet ud her hos Kids-world.

LEGO® Super Mario udvidelsessættene kan nemt kombineres med hinanden og startsættene. Dit barn kan udvide, genopbygge og skabe ubegrænsede unikke niveauer med andre LEGO® Super Mario udvidelsessæt.

LEGO® Super Mario power-ups packs

De særlige powerpakker fra LEGO® Super Mario produktlinjen indeholder nye dragter til LEGO® Super Mario. Disse dragter gør, at han reagerer på nye måder, så dit barn kan tilpasse sine baner yderligere.

Disse interaktive pakker er en fantastisk gave til børn, som allerede har en LEGO® Super Mario startbane. LEGO® Super Mario powerups packs booster dit barns oplevelse når de bruger deres Super Mario baner.

LEGO® Super Mario tilbud

Er du på udkig efter Super Mario LEGO® tilbud, behøver du ikke lede længere. Vi har ofte gode tilbud på produktlinjen LEGO® Super Mario. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du vil dermed få nyheder om Super Mario LEGO® tilbud direkte til din indbakke som en af de første.

Du kan altså sikre dig, at du får fat i de bedste tilbud før alle andre. Modtagere af vores nyhedsbrev får også adgang til unikke rabatkoder og får besked om udsalg, samt nye brands og produkter. Du kan også følge Kids-world på Instagram og Facebook for altid at holde dig opdateret om de ting, der sker på vores hjemmeside.

Køb LEGO® Super Mario med gratis fragt

Det er en rigtig god ide at købe LEGO® Super Mario produkter på Kids-world. Her får du nemlig gratis fragt i hele Danmark - uanset hvor lidt eller hvor meget, du køber på vores side. Vores lager er bemandet alle ugens dage. På den måde kan vi sikre dig den absolut hurtigste leveringstid. Vi bestræber os på at sende din ordre med LEGO® Super Mario produkter i løbet af 1-2 hverdage.

Tilføjet kurv