Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Ninjago

37
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO® Ninjago

LEGO® Ninjago sættene er det ideelle legetøj til børn fra 4 år og op. Sammen med de seje ninjaer kan dit barn leve sig helt ind i LEGO® Ninjagos utrolige verden, hvor det gode altid bekæmper det onde.

Med LEGO® Ninjago sættene kan børn vælge at genskabe scener fra den populære Ninjago tv-serie. De kan naturligvis også bruge deres egen fantasi og skabe helt nye historier.

Det store udvalg af LEGO® Ninjago sæt bringer virkelig den fantastiske verden til live. Børn får rig mulighed for at slå sig sammen med ninjaerne og bekæmpe de farlige skurke.

LEGO® Ninjago produktlinjen inkluderer mange forskellige typer legetøj. Fra mech-robotter, minifigurer, køretøjer og drager, til ninjatempler og bygninger. Der er med andre ord rig mulighed for at bygge et stort og alsidigt ninjaunivers.

Børn som kender til tv-serien Ninjago - Masters of Spinjitzu og LEGO® Ninjago-filmen, vil elske at kunne bygge deres egne versioner af scenerne, som de kender fra fjernsynet.

Den spændende LEGO® Ninjago verden omhandler seks ninjakrigere, som lærer at blive Ninjago Spinjitzu-mestre af deres mentor, mester Wu.

LEGO® Ninjago ninjakrigerne skal forsvare deres hjem mod mange farlige trusler. Børn får altså mulighed for at lege med klassiske eventyr om det gode mod det onde. Den actionfyldte LEGO® Ninjago verden har altid nye ting at byde på.

LEGO® Ninjago figurer

LEGO® Ninjago verdenen består af de seks ninjakrigere, Lloyd, Kai, Jay, Cole, Zane og Nya. Du finder de seje LEGO® Ninjago figurer i mange af LEGO® Ninjago sættene.

Disse seks LEGO® Ninjago figurer minder meget om børn. De er venlige, talentfulde, modige, ambitiøse, frække og impulsive. De er nysgerrige og vil vide alt om deres omgivelser.

Børn kan se meget af sig selv i LEGO® Ninjago figurerne.

Lad dit barn slå sig sammen med LEGO® Ninjagos Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole for at lære ninjaernes skikke.

LEGO® Ninjagos Lloyd er energiens elementmester. Han er barnebarn af den første Spinjitzu-mester, som også var skaber af Ninjago universet. LEGO® Ninjagos Lloyd var en ballademager som barn, men hans skæbne var at blive til den gode, grønne ninja.

Kai er LEGO® Ninjago universets rødklædte, målrettede ildninja. Han er modig og selvsikker, og når altid sine mål. LEGO® Ninjagos Kai kommer sommetider i problemer grundet sin stædighed, men hans retfærdighedssans er beundringsværdig.

Jay fra LEGO® Ninjago blev bortadopteret af sine forældre som baby. Han blev opfostret af to skrotpladsejere og opfindere, og lære en masse talenter af dem. Han er den elskede lynninja klædt i blåt, som mange børn kan relatere til.

LEGO® Ninjagos Cole er elementmester over jorden. Hans forældre sendte ham af sted på en kreativ skole, men det var ikke noget for Cole. Han rejste væk i hemmelighed for at følge sin skæbne som LEGO® Ninjago ninjakriger.

Zane figuren fra LEGO® Ninjago er isens elementmester. Han er en ninjarobot, som blev skabt i et værksted. Han fik sine iskræfter efter et tilfældigt besøg af en gammel mand, som faktisk var isens elementmester før Zane.

Nya fra LEGO® Ninjagos univers er den eneste pige på holdet. Hun måtte kæmpe for anerkendelse i starten og valgte derfor at skabe en alternativ identitet. Hun er vandets elementmester og har masser af selvtillid.

Alle disse LEGO® Ninjago figurer er centrale i Ninjago universet. Mange børn kender dem uden tvivl i forvejen fra tv-serien. De herlige LEGO® Ninjago figurer indgår i mange af sættene fra LEGO® Ninjago produktlinjen.

LEGO® Ninjago drager

I LEGO® Ninjago universet finder du mange forskellige seje drager. I LEGO® Ninjago er dragerne mystiske skabninger, som i begyndelsen var i krig med Onierne.

De legendariske LEGO® Ninjago drager er forbundet med elementerne. Mange af dem var mestre over skabelsens fire elementer.

Mester Wu gav engang de fire elementers drager, ild, lyn, is og jord, til opgave at passe på de fire gyldne våben. De beskyttede dem med al deres kraft.

Ninjafans kan bygge seje LEGO® Ninjago drage legesæt, som vil gøre ninjauniverset endnu større og vildere. Der findes imponerende LEGO® Ninjago dragesæt, som børn stolte kan udstille, når de ikke leger med dem.

Du finder et stort sortiment af forskellige drager fra LEGO® Ninjago. Se for eksempel den vilde fire drage, som børn kan bruge til episke kampe mod slangekrigerne.

Små børn kan udspille seje ninjahistorier, når de bygger og opgraderer LEGO® Ninjago fire dragen og lignende, så de bliver endnu vildere og større.

Du kan med fordel se seje grønne drager fra LEGO® Ninjago. Vi har for eksempel Lloyds legendariske drage. Børn får mulighed for at udspille vilde kampe med et imponerende LEGO® Ninjago sæt med en grøn drage.

Du finder også hvide drager fra LEGO® Ninjago. Du kan se Zanes isdrage fra LEGO® Ninjago, som er et stort, imponerende væsen.

LEGO® Ninjago dragesættene giver børn ubegrænsede legemuligheder med drage- og ninjatemaer. Sættene inkluderer alt, hvad dit barn har brug for, for at sætte fantasien igang.

LEGO® Ninjago Skæbne-ubåden

LEGO® Ninjago universet finder sted både på land og i vand. Du finder forskellige LEGO® Ninjago både og fartøjer, som lader dit barn tage eventyret fra landjorden til havet.

Du kan tage et kig på produkter som LEGO® Ninjago Skæbne-ubåden. Sættet lader børn udspille spændende kampe under havet og er enormt interaktivt med hele 10 minifigurer inkluderet.

LEGO® Ninjago sæt som Skæbne-ubåden tilbyder børn sjovt byggeri med episke eventyr. Dette sæt inkluderer over 1000 elementer, som alle ninjafans vil elske at udfordre sig selv med.

De utallige LEGO® Ninjago sæt indeholder alverdens tilbehør og minifigurer. LEGO® Ninjago Skæbne-ubåden inkluderer Dykker-Cole og Dykker-Kai, som gør det endnu nemmere for børn at lade som om, de rent faktisk leger under vandet.

LEGO® Ninjago motorcykel

De seks teenage-ninjakrigere fra LEGO® Ninjago universet har brug for de hurtigste og stærkeste køretøjer, når de skal redde dagen mod onde fjender.

Du finder mange køretøjer i form af biler, fly, både og motorcykler i sortimentet fra LEGO® Ninjago.

Børn og alle andre, der elsker køretøjer, vil være vilde med en ninjamotorcykel fra LEGO® Ninjago. Se gerne Kais robotkværn, som også kan laves om til en mech-robot.

De sjove byggeoplevelser med en LEGO® Ninjago motorcykel vil lade dit barn skabe actionfyldte historier i LEGO® Ninjago City. Der venter mange herlige eventyr med ninjaer og hurtige køretøjer.

LEGO® Ninjago tempel

I ninjaernes verden er templerne meget vigtige. I LEGO® Ninjago templerne udspilles der mange eventyr og ninjakrigerne skal beskytte mange vigtige skatte.

Du finder LEGO® Ninjago templer, som passer til børn i alle aldre. Ninjadragetemplet er den perfekte introduktion til LEGO® byggeri og Ninjago verdenen. Børn fra 4 år og op kan lege, at de er en af de populære ninjahelte, når de bygger dette seje LEGO® Ninjago tempel.

Du finder også imponerende LEGO® Ninjago templer, som har flere detaljer og klodser til de lidt ældre børn. Ninjafans kan have det sjovt i timevis når de bygger kendte tempelsæt fra Ninjago tv-serien.

Børn kan genskabe scenerne fra Ninjago: Krystalliseret tv-serien, når de kæmper mod Krystalkongen i eksempelvis Krystalkongens LEGO® Ninjago tempel.

LEGO® Ninjago den gyldne drage

Alle fans af tv-serien Ninjago: Krystalliseret kender til den gyldne drage. Du finder et stort udvalg af LEGO® Ninjago sæt med den gyldne drage her hos Kids-world.

Lloyds gyldne ultradrage kan også fås i et LEGO® Ninjago sæt. Den gyldne drage er et element, som går igen i LEGO® Ninjago serien: Krystalliseret produkterne.

Du finder mange seje drager, køretøjer i form af biler, cruisere, jets og motorcykler inspireret af den gyldne drage. Disse sæt vil med sikkerhed vække stor begejstring hos alle børn, som er fans af LEGO® Ninjagos gyldne drage.

Se de mange LEGO® Ninjago sæt med den gyldne drage, så dit barn virkelig kan leve sig ind i tv-serien med de autentiske produkter.

Stort udvalg af LEGO® Ninjago æsker

LEGO® Ninjago æskerne inkluderer fantasifulde og sjove byggesæt til børn. LEGO® Ninjago æsker giver børn mulighed for at opleve en verden af fantasifuld action.

Børn elsker at bygge sættene fra LEGO® Ninjago æsker, før de sammen med LEGO® Ninjago heltene dykker ned i seje ninjaeventyr. De får mulighed for at lege med et væld af jetfly, drager og mech-robotter.

De beringende byggeoplevelser, som børn kan nyde med LEGO® Ninjago æskerne, styrker desuden deres evner til historiefortælling og rolleleg.

LEGO® Ninjago klodser

LEGO® Ninjago produktlinjen tilbyder forskellige sæt til børn i alle aldre. Det vil sige at du finder sæt med LEGO® Ninjago klodser i diverse størrelser.

Sættene med større LEGO® Ninjago klodser egner sig som regel til børn i alderen 4 år og op, da sværhedsgraden passer dertil og sættene ikke er alt for komplicerede.

Du finder også mere komplekse sæt med et stort antal LEGO® Ninjago klodser. Disse vil kræve fokus og udvikle dit barns bygge evner. Når de er færdige, kan de stolt udstille deres LEGO® Ninjago kreationer.

LEGO® Ninjago navne

Hvis dit barn er bekendt med den populære LEGO® Ninjago tv-serie, har de med garanti også en favorit blandt de seks teenage-ninjakrigere.

LEGO® Ninjago teamet består af ninjaerne Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay og Cole samt deres mester Wu, som træner dem i ninjaernes kunst.

Uanset hvilken personlighed dit barn har, vil de med sikkerhed kunne relatere til en eller flere af de seje karakterer i LEGO® Ninjago-universet.

Hold dig opdateret på LEGO® Ninjago tilbud og nyheder

Det er utroligt nemt at finde de bedste LEGO® Ninjago tilbud her hos Kids-world. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, holder du dig nemlig automatisk opdateret angående LEGO® Ninjago nyheder.

Abonnenter på vores nyhedsbrev modtager nyheder om LEGO® Ninjago direkte til deres indbakke. Du behøver dermed ikke fysisk at tjekke vores hjemmeside hele tiden, da opdateringerne om LEGO® Ninjago bliver sendt til dig helt automatisk.

Hos Kids-world har vi ofte fantastiske tilbud på mange produkter fra LEGO® Ninjago. Du kan også følge Kids-world på de sociale medier Facebook og Instagram, hvis du foretrækker at holde dig opdateret på denne måde.

Køb LEGO® Ninjago med gratis fragt

Når du vælger at købe produkter fra LEGO® Ninjago, er du sikker på at få en god pris. Især da vi altid tilbyder gratis fragt på LEGO® Ninjago til adresser i hele Danmark. Uanset hvor mange produkter du køber, får du altid gratis fragt.

Du kan også vide dig sikker på at din ordre bliver afsendt hurtigt. Som udgangspunkt har vi alle LEGO® Ninjago produkterne på shoppen på lager.

Vores lager er bemandet alle ugens dage, for at kunne sikre dig den hurtigst mulige leveringstid. Vi sørger for at sende din LEGO® Ninjago ordre indenfor 1-2 hverdage.

Hvis du bestiller LEGO® Ninjago hos Kids-world inden kl. 15 på en hverdag, sendes din ordre samme dag.

Tilføjet kurv