Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Marvel

31
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO® Marvel

LEGO® Marvel universet har taget de bedste figurer og scener fra de populære Disney Marvel-film. Små superhelte fans vil være helt vilde med at bygge de spændende LEGO® Marvel sæt.

Du kan finde mange sæt i LEGO® Marvel sortimentet, som inkluderer legendariske superhelte og superskurke. Dit barn kan tage på farefulde missioner med LEGO® Marvel. Eventyrerne vil være fulde af fartøjer, bygninger, udstyr og action.

Med et LEGO® Marvel sæt kan dit barn genskabe deres favoritscener fra filmene - eller finde på helt nye eventyr selv. Det er op til dit barn, om det bliver de gode eller onde, der vinder dagens kamp i LEGO® Marvel universet.

LEGO® Marvel giver Marvel-fans mulighed for at gøre brug af deres kreative superkræfter. Både børn og voksne kan samles om de fantasifulde LEGO® Marvel sæt. Det bliver et rent eventyr først at bygge dem og derefter lege med dem igen og igen.

LEGO® Marvel Avengers

LEGO® Marvel Avengers produktlinjen er perfekt til alle små og store Marvel-fans. De seje LEGO® Marvel Avengers klodssæt er inspireret af Marvel Avengers superhelte og skurke.

Sortimentet af klodssæt fra LEGO® Marvel Avengers giver børn mulighed for kreativ, fantasifuld leg. De kan udleve deres superheltefantasier ved hjælp af sjov rolleleg, både når de bygger et LEGO® Marvel Avengers sæt og bagefter, når de leger med det færdige produkt.

Der findes mange forskellige LEGO® Marvel Avengers sæt, så det afhænger blot af hvilke Avengers figurer og film, som dit barn er størst fan af. Takket være det store udvalg kan du med sikkerhed finde et LEGO® Marvel Avengers sæt, som passer perfekt til dit barn.

Du finder Marvel-superhelte som Iron Man i LEGO® Marvel Avengers sættene. Tony Stark er en superhelt uden superkræfter, men hans dragt giver ham superstyrke.

Spiderman, eller Peter Parker, er også en del af LEGO® Marvel Avengers universet. Efter han blev bidt af en radioaktiv edderkop, fik han selv utrolige evner.

Hvis dit barn er vild med Thor, er der gode nyheder. Han er nemlig også med i LEGO® Marvel Avengers klodssættene. Han er søn af kongen og dronning af Asgaard og voksede op og blev en magtfuld beskytter.

Udover de ovenstående karakterer, inkluderer LEGO® Marvel universet også figurer som Captain America, Thanos, Hulk, Black Widow, Black Panther, Ant Man, Groot samt mange flere.

LEGO® Marvel figurer

LEGO® Marvel universet inkluderer mange forskellige LEGO® Marvel figurer - og de er lige så seje som på film. Du finder LEGO® Marvel minifigurer i form af superskurke, superhelte og onde genier fra filmene.

LEGO® Marvels imponerende udvalg af ikoniske figurer som figurer giver børn rig mulighed for, at leve sig helt ind i LEGO® Marvel universet.

Udvalget af LEGO® Marvel figurer udvides også hele tiden. Du finder LEGO® Marvel figurer som Iron Man, Spiderman, Thor, Thanos, samt aliens, onde skurke og alt derimellem.

Så hvis dit barn er helt vild med Marvel universets mange seje LEGO® Marvel figurer, kan de med LEGO® Marvel lade det gode møde det onde og kæmpe i retfærdighedens navn.

Shop LEGO® Marvel med gratis fragt

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at købe LEGO® Marvel online. Hos Kids-world får du nemlig gratis fragt i hele Danmark, uanset hvad du vælger at købe i vores webshop.

Vi har et stort udvalg af produkter fra LEGO® Marvel og får ofte nye tilføjelser sat ind på siden. Desuden sender vi din ordre i løbet af 1-2 hverdage, så hvis det haster, kan du være sikker på hurtig levering af dine LEGO® Marvel produkter, når du køber fra Kids-world.

Tilføjet kurv