Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Duplo

45
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
LEGO® DUPLO - Asiens Vilde Dyr 10974 - 117 Dele LEGO® DUPLO - Asiens Vilde Dyr 10974 - 117 Dele 629,97 DKK
Oprindeligt:  899,95 DKK  
30%
LEGO® DUPLO - Forlystelsespark 10956 - 95 Dele LEGO® DUPLO - Forlystelsespark 10956 - 95 Dele 804,97 DKK
Oprindeligt:  1.149,95 DKK  

LEGO® Duplo

LEGO® Duplo er LEGO®s produktlinje til de mindste børn. Disse sæt passer til børn helt ned til 18 månedersalderen og opefter. Der findes mange forskellige typer LEGO® Duplo sæt med alverdens temaer, der har til formål at lære børn om den verden, der omgiver dem. De kan selv samle bygninger såsom skoler og bondegårde, bruge tog på spor, køre med biler, skabe byggepladser og fylde dem op med minifigurer og dyr.

LEGO® Duplo sættene kan kombineres og bygges på forskellige måder. LEGO® Duplo klodserne hjælper de mindste børn med at udvikle deres finmotorik, så de senere er klar til større, mere udfordrende LEGO® Duplo sæt.

LEGO® Duplo er en glimrende måde at introducere små børn for nye begreber og ideer. Du finder endda et udvalg af sæt fokuseret på computere og digitalisering, som vækker børns nysgerrighed. 

LEGO® Duplo egner sig til børn i alderen fra 18 måneder og op til 5 år. Alle forældre ved, at de mindste børn elsker at putte legetøj i munden. Dette er intet problem med LEGO® Duplo klodserne - de indeholder ingen giftstoffer og har ingen skarpe kanter. Der er heller ikke dele, der er så små, at de udgør en kvælningsrisiko.

Kombiner leg og læring med LEGO® Duplo

Produkterne fra LEGO® Duplo kombinerer leg og indlæring. Alle LEGO® Duplo sættene er nemme at bygge. Der er utallige sjove temaer og velkendte figurer at vælge imellem.

LEGO® Duplo klodserne er ganske vist store, men de er spækket med små detaljer og omtanke. De mange sjove temaer, figurer og forskellige klodser hjælper små børn med at opbygge færdigheder til en god start på livet. De hjælper børn godt på vej med kompetencer, som er vigtige nu om dage.

LEGO® Duplo legeættene styrker faktisk små børns viljestyrke. Al begyndelse er svær. Det er lige så vigtigt og lærerigt for et barn, når det ikke lige lykkedes at sætte klodserne sammen. Det er en indlæringsproces, hvor de til sidst er i stand til, at bygge lige det, som de har lyst til. Når små børn løser udfordringer, lærer de hurtigt, hvor vigtigt det er aldrig at give op.

LEGO® Duplo hjælper også børn med deres selvudfoldelse, eftersom der ikke er nogen forkert måde at bygge med dem på. Dette åbner en stor, ny verden af muligheder for børn. De kan bruge fantasien og frit skabe alverdens ting.

Derefter kan de fortælle farverige historier med deres LEGO® Duplo kreationer og de sjove figurer. Denne proces fremmer også børns selvtillid, hver gang de løser en ny udfordring og skaber nye historier. LEGO® Duplo klodserne giver dem en perfekt måde at udvikle sig på.

Børns hjerner udvikler sig hurtigst i de første 3 år af livet. Sjov er i denne periode den bedste måde at lære på. Derfor har LEGO® Duplo i flere end 50 år designet produkter, som hjælper børn i deres udvikling, sammen med eksperter inden for småbørnspædagogik.

Der findes ingen rigtige eller forkerte måder for børn at lege med LEGO® Duplo klodser på. LEGO® Duplo sættene består af mange forskellige figurer, temaer og farver. Alt kan sammensættes på nye og fantastiske måder.

Lad legen køre på skinner med et LEGO® Duplo tog

Langt de fleste små børn er fascinerede af tog og togskinner. LEGO® Duplo har et udvalg af forskellige togsæt, som de mindste børn kan hygge sig med igen og igen. Se eksempelvis LEGO® Duplo godstogssættet.

Dette LEGO® Duplo sæt lader børn blive lokomotivførere med et tog, som har en skub og kør-funktion. Dit barn kan altså blidt skubbe toget frem eller tilbage, hvorefter det vil køre af sted på de skinner, som barnet selv har sammensat.

LEGO® Duplo togsættet har mange spændende funktioner, som vil fascinere alle børn. Der medfølger fem farvede handlingsklodser, som barnet kan bruge til at få hornet til at tude, tænde eller slukke lysene, holde pause, skifte retning og standse toget.

I kan med fordel downloade appen fra LEGO® Duplo til en smartphone eller tablet for at få sjove aktiviteter og en fjernbetjening. 

Eller hvad med et spændende LEGO® Duplo damptog? Dette sæt passer perfekt til børn i alderen 2-5 år.

Også dette LEGO® Duplo sæt har en skub og kør-motor. Et blidt skub frem eller tilbage sender toget på vej. Der medfølger en togstation, tippelad med kul, to LEGO® Duplo figurer, en dyrefigur og et simpelt sæt togskinner, som er enormt nemme for børn at sammensætte. 

LEGO® Duplos forskellige sæt med togbaner og togskinner vil med sikkerhed blive et stort hit hos dine børn.

LEGO® Duplo zoo med mange dyr

Med LEGO® Duplos mange forskellige dyr kan dit barn sagtens lave deres helt egen zoologiske have og skabe en LEGO® Duplo zoo, som de ønsker den. LEGO® Duplo sættene kan kombineres på tværs af hinanden. Der findes også specifikke LEGO® Duplo zoo sæt med netop dit barns favoritdyr. LEGO® Duplo zoo sættet med verdens dyr er ideelt at lege zoologisk have med.

Stort udvalg af LEGO® Duplo dyr

Dyr er til stor fascination for børn i alle aldre. LEGO® Duplo har mange sæt med dyr som tema, der vil være til stor glæde for små børn igen og igen.

Sættet fra LEGO® Duplo med Asiens vilde dyr, lader små børn udforske dyrs omgivelser og lyde i Asien. Det er fyldt med spændende dyr og detaljer.

Det herlige LEGO® Duplo sæt indeholder forskellige LEGO® Duplo dyr og deres naturlige levesteder. En elefant med unge, pandaer, tigere, aber, fugle, røde pandaer og smukke kirsebærtræer. Med en udfoldelig legemåtte kan dit barn skabe et tredimensionalt rum og virkelig leve sig ind i Asiens natur.

Du finder også et sæt fra LEGO® Duplo med verdens vilde dyr. Med dette sæt kan dit barn opleve dyreliv fra alle verdens kontinenter. Dit barn får dermed mulighed for at lære om forskellige dyr, naturmiljøer og lyde fra hele verden, når der bliver leget med LEGO® Duplo dyr.

I LEGO® Duplo sættet med dyr møder dit barn asiatiske pandaer, afrikanske løver, europæiske hjorte, sydamerikanske alpakaer, nordamerikanske bjørne, australske koalaer og mere endnu.

Der medfølger en lydklods, som afspiller forskellige dyrelyde, samt en legemåtte med et kort over verden. Dette sæt med vilde LEGO® Duplo dyr og planter vil også se rigtig flot ud, når det står fremme på børneværelset som udstilling.

Se de mange forskellige LEGO® Duplo klodser

Noget af det fantastiske ved LEGO® Duplo universet er det store udvalg af forskellige typer klodser. Du finder LEGO® Duplo klodser i forskellige størrelser, former og alverdens farver.

Alle LEGO® Duplo klodser og sæt kan kombineres med hinanden, hvilket gør mulighederne uendelige. Dit barn får virkelig mulighed for at udvikle deres fantasi og kreativitet med LEGO® Duplo.

Når du udvider dit barns samling af LEGO® Duplo klodser, udvider du samtidig mulighederne for at bygge netop de ting, som de drømmer om.

Slip fantasien fri med LEGO® Duplo biler og et parkeringshus

Små børn er vilde med biler - både i form af legetøj og virkelighedens køretøjer. De elsker at skubbe dem rundt og lære om, hvordan de fungerer.

Heldigvis har LEGO® Duplo mange temasæt med biler og andre køretøjer. Med et LEGO® Duplo parkeringshus og en LEGO® Duplo bilvask får små børn rig mulighed for spændende leg. Har du et barn, som elsker biler, er dette næsten et must-have.

LEGO® Duplo parkeringshuset inkluderer tre køretøjer - det ene har LEGO® Duplos velkendte skub og kør-funktion. Dit barn får også fire figurer i sættet. Dette LEGO® Duplo sæt passer til børn fra to år og omfatter en bilvask, ladestation, rampe, bom og meget mere endnu.

Små børn vil elske den sjove rollespilsleg, hvor de kan vaske deres LEGO® Duplo biler og pleje dem. Sættet har to etager, så dit barn kan køre LEGO® Duplo bilerne op og ned af rampen. 

Der findes også andre sjove LEGO® Duplo sæt med biler til de mindste. Hvad med en lastbil og en gravemaskine fra LEGO® Duplo?

Dit barn kan dermed lege, at de selv står midt på byggepladsen. Dette alsidige LEGO® Duplo sæt indeholder to figurer af byggepladsarbejdere, en tipvogn og en gravemaskine. Dette sæt er også ideelt til børn fra 2 år.

LEGO® Duplo brandbil

Lad dit barn redde dagen med en brandbil fra LEGO® Duplo. Brandbilen har mange funktioner og dette sæt inkluderer en kat i et træ, som skal hjælpes ned. Dette LEGO® Duplo sæt indeholder 21 elementer og har autentiske detaljer. Der medfølger en brandmand, kat, et træ, samt selvfølgelig en brandbil. Brandbilen har blandt andet blinkende lys og en sirene. Dit barn kan bruge håndtaget på LEGO® Duplo brandbilen, hæve stigen og dreje kurven.

Når små børn leger med brandbilen og dens funktioner, udvikler de deres finmotorik samt sociale og følelsesmæssige bevidsthed. Dette LEGO® Duplo sæt med brandbil er en fantastisk gave til børn fra to år, som elsker LEGO® Duplo dyr og LEGO® Duplo biler.

LEGO® Duplo Disney

Børn i alle aldre elsker Disney-film, shows og de mange herlige karakterer fra det klassiske Disney-univers. Selv de mindste børn vil gerne lege med Disney-inspireret legetøj, så naturligvis har LEGO® Duplo også en Disney-produktlinje til de mindste børn.

Se for eksempel det populære LEGO® Duplo Disney fødselsdagstog med Mickey og Minnie Mouse. Dette LEGO® Duplo Disney sæt udgør en perfekt fødselsdagsgave til små børn, som er store fans af Disney. Det inkluderer både en Mickey Mouse-figur, Minnie Mouse og hunden Pluto. Dette sæt med ikoniske figurer indeholder 22 elementer - et tog i tre dele, en fødselsdagskage, klodser med tal og andet tilbehør. Dette LEGO® Duplo Disney sæt er enkelt at bygge og udvikler børns selvtillid og kreativitet.

Har du et lille barn, som er vild med Disney Pixar? Så se LEGO® Duplo Disney Buzz Lightyear-sættet. Dit barn kan tage på sjove missioner i rummet med den kendte karakter fra Disney Pixars Toy Story.

Der medfølger robot- og computervenner, hvilket gør oplevelsen endnu mere interessant. Dette sæt har mange legemuligheder, idet det indeholder 37 elementer. Dette inkluderer en Buzz Lightyear-figur, tre robotter, et klodsbygget rumskib, en hule, slyngplanter fra rummet og en radarstation. Dit barn får mulighed for at udforske en sjov planet med en mystisk hule, sammen med Buzz Lightyear og hans venner i rumskibet.

LEGO® Duplo Spiderman

LEGO® samarbejder som bekendt med Marvel, så naturligvis finder du også superheltesæt fra LEGO® Duplo til de mindste børn. Der findes flere forskellige LEGO® Duplo sæt med Spiderman - mange børns absolute favoritsuperhelt.

Disney-serien er blevet et hit hos børn på kort tid og LEGO® Duplo har lavet flere sæt inspireret af serien. Se eksempelvis LEGO® Duplo sættet med Spidermans hus. Dit barn kan lege i huset med Spidey og Ghost-Spider, som har til mission at redde katten Bootsie.

Børn får rig mulighed for at lave scenerne fra shower i virkeligheden eller opfinde deres egne sjove LEGO® Duplo Spiderman historier. De kan slynge LEGO® Duplo Spiderman figurerne med det fleksible spind rundt om lygtepælen. Det vil være enormt sjovt for små børn at lege med dette herlige LEGO® Duplo Spiderman sæt.

Dit barn kan også tage på eventyr i en forlystelsespark med Spidey og hans venner, med LEGO® Duplos Spiderman forlystelsespark sæt.

Små børn, som er fans af Marvel, vil elske at lege med Spidey og hans fantastiske venner i denne sjove forlystelsespark. Legen er interaktiv med dette LEGO® Duplo Spiderman sæt, idet børn kan dreje pariserhjulet eller lege, at helikopteren flyver. De kan også affyre en vandskyder og en græskarbombe. Dette LEGO® Duplo Spiderman sæt inkluderer figurerne Spidey, Huld, Ms. Marvel og Green Goblin.

Slip legen fri med en LEGO® Duplo forlystelsespark

Er du på udkig efter en endnu større forlystelsespark til dit barn, så finder du det også i sortimentet fra LEGO® Duplo. Dette sæt har et pariserhjul, syv LEGO® Duplo figurer og meget mere.

Dit barn får rig mulighed for rolleleg med denne LEGO® Duplo forlystelsespark. De kan endda lade som om, de selv er i tivoli. Med autentiske forlystelser, farveskiftende lys og interaktive dele, vil børn tilbringe mange timers sjov med dette LEGO® Duplo sæt.

Sådan får du gode LEGO® Duplo tilbud

Langt de fleste forældre elsker at finde et godt tilbud på ting til deres børn. Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste tilbud på LEGO® Duplo her hos Kids-world. Du kan nemlig let tilmelde dig vores nyhedsbrev. På denne måde modtager du opdateringer om nye brands, produkter, udsalg og tilbud før alle andre.

Altid gratis fragt på LEGO® Duplo

Når du køber LEGO® Duplo hos Kids-worlds, får du altid gratis fragt, uanset størrelsen på din ordre. Vi leverer altid gratis fragt til hele Danmark. Desuden bestræber vi os på at sende din ordre indenfor 1-2 hverdage.

Tilføjet kurv