Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® City

57
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO® City

LEGO® City sættene bringer storbyen ind på børneværelset. Du kan finde LEGO® City sæt med temaer, som inkluderer alt det, som man kan finde i virkelighedens storbyer.

Der er eksempelvis LEGO® City sæt med politi og brandvæsen, pizzaboder, pølsevogne og alt det, som du ellers kan forestille dig.

Produktlinjen fra LEGO® City inkluderer også mange sæt med kendte ansigter fra tv-serien LEGO® City Adventures. Er dit barn fan af serien, vil de elske de tilsvarende LEGO® City sæt.

Uanset om dit barn foretrækker at udstille LEGO® eller lege med det, er der rige muligheder for begge dele med produkterne fra LEGO® City. Børn kan skabe deres helt egne historier med legetøj fra 4 år og op.

Børn får med LEGO® City mulighed for at udleve alle deres drømme om livet i en storby. De skaber deres helt egen by, hvor de bestemmer alle reglerne. Der er med andre ord ingen grænser for fantasien i LEGO® City.

Der er utallige fordele ved sættene fra LEGO® City. Børn får ikke bare mulighed for at genskabe verden og byen, men de lærer også at forstå den bedre.

LEGO® City tog og godstog

Lad dit barn udforske den fantastiske verden af LEGO® City tog. Fra togstation til togskinner - der er taget højde for alle detaljer og sikret mange timers leg.

LEGO® City tog produkterne bevæger sig for en autentisk, interaktiv oplevelse. Dit barn kan fjernstyre deres LEGO® City tog enten via en fjernbetjening eller en app. LEGO® City tog med motorer drevet af Bluetooth holder børn beskæftiget i utallige timer. Nogle gange også forældrene.

Med et togsæt fra LEGO® City venter der mange timers eventyr forude. Dit barn kan drøne gennem fantasifulde landskaber om bord på teknisk avancerede togmodeller.

Du kan med fordel se på sæt fra produktlinjen som LEGO® City togstationen. En togstation er det perfekte sted at starte eventyr på og møde nye venner.

Med et LEGO® City tog er det dit barn, som er togfører. Hvor går turen hen i dag? Skal toget forbi skyskrabere eller store bjergkæder? Det bestemmer dit barn helt selv.

Der findes et udvalg af forskellige slags tog i LEGO® City produktlinjen. Du kan for eksempel tjekke det herlige LEGO® City godstog ud. Dette sæt indeholder et motoriseret godstogslokomotiv med Bluetooth-fjernbetjening.

LEGO® City godstoget har 10 hastigheder, førerhus, kranvogn, containervogn og meget mere. Sættet inkluderer buede og lige skinner, så der er mange muligheder for sjov kørsel. LEGO® City godstoget inkluderer naturligvis også diverse former for tilbehør og minifigurer.

LEGO® City togskinner

Takket været LEGO® City togskinner, bliver alt pludselig muligt på togrejsen. Dit barn kan lægge LEGO® City togskinnerne præcis som det passer dem. De har intuitive, justerbare togskinne mekanismer. Dit barn får mulighed for at skabe utallige nye LEGO® City togruter.

Med et sæt LEGO® City togskinner udvider dit barn deres togbane. LEGO® City togskinnerne kommer i mange forskellige former, der tæller både lige skinner, buede skinner og fleksible skinner. LEGO® City togskinnerne er den perfekte tilføjelse til dit barns LEGO® City tog.

Med LEGO® City togskinner i forskellige former kan banen sammensættes præcis, som børn har lyst til. Dit barn kan nemt sammensætte LEGO® City togskinnerne med eksisterende sæt i deres samling. Sådan udvider man nemt LEGO® City.

LEGO® City politi

Livet i storbyen kan være hektisk. Der kan ske forbrydelser og de kriminelle må stoppes. Med et politi i byen kan dit barn stoppe indbrudstyve og anden kriminalitet, når de leger med LEGO® City - og her kommer LEGO® CIty politiet ind i billedet.

Gør dit barn klar til nye udfordringer hos LEGO® Citys politi. Dit barn kan lege, de er betjente i byen med det store udvalg af tilbehør og minifigurer.

I LEGO® City skal dit barn rykke ud fra politistationen i LEGO® City politibilen. Denne rolleleg hjælper børn med at lære, hvordan de kan fortælle sjove historier.

En LEGO® City politibil er super nem for børn at sætte sammen. Med kreativ leg i byens gader kan de virkelig leve sig ind i politirollen. De seje LEGO® City politi sæt lader dit barn fange skurke i storbyen.

LEGO® City politistation

Der er brug for en politistation i enhver storby - dette gælder selvfølgelig også for LEGO® City. LEGO® City politistationen er spækket med detaljer og minifigurer.

LEGO® City sæt som politistationen indeholder alt fra patruljevogn og helikopter, til skraldebil og minifigurer. LEGO® City politistationen indeholder utallige funktioner med masser af plads til rig leg. Det er ikke uden grund, at de fleste børn er vilde med at få en LEGO® City politistation.

Ved hjælp af det store udvalg af minifigurer kan børn lege betjente, som holder øje med de fængslede skurk på LEGO® City politistationen. Fængslet inkluderer en seng, toilet og en gård til skurkene.

Du finder mange kendte figurer fra LEGO® City tv-serien på politistationen. Børn kan slutte sig til politichefen Wheeler, Allen og Daisy Kaboom. Man kan nemt kombinere en LEGO® City politistation med andre sæt fra LEGO® City serien.

En LEGO® City politistation inkluderer en vejplade, som kan forbindes til andre legesæt fra LEGO® City.

LEGO® City bank

Ingen by er komplet uden en bank. Med et LEGO® City bank sæt kan dit barn rigtigt bringe deres nye by til live.

Et LEGO® City banksæt har mange detaljer og funktioner til børn, som elsker actionfyldt leg. Hvis dit barn er fan af tv-serien LEGO® City Adventures, vil de elske et LEGO® City bank.

LEGO® City banksættet indeholder mange elementer, for eksempel en legetøjsbank, røveri-køretøj, politihelikopter, lastbil samt minifigurer og tilbehør til banken.

En bank i LEGO® City vil bringe masser af sjov. Dit barn kan lege med de medfølgende LEGO® City figurer og beskytte LEGO® City banken mod røvere med politibilen.

LEGO® City banken indeholder alt, hvad børn behøver for at bygge en bankbygning med masser af funktioner. Der bliver rig mulighed for nye eventyr i LEGO® City med de inkluderede karakterer fra LEGO® City tv-serien.

LEGO® City brandstation og brandbil

LEGO® City skal beskyttes af modige brandmænd. Med en LEGO® City brandstation får dit barn mulighed for at kæmpe mod elementerne. Når børn leger at de er byens beskyttere med LEGO® City brandbilen, lærer de alt om, hvor vigtige brandfolk er.

Et sæt med en LEGO® City brandstation og en brandbil gør det muligt for børn at lade fantasien få frit spil. Du kan forkæle din egen hverdagshelt med en LEGO® City brandstation eller brandbil.

Du finder en LEGO® City brandstation eller en LEGO® City brandbil designet til børn i forskellige aldre. Der er både LEGO® City sæt til børn fra 4 år og fra 7 år.

Børn kan finde på mange actionfyldte eventyr om brandslukning. Sættene fra LEGO® City indeholder minifigurer af både brandmænd og andre folk.

En LEGO® brandstation vil være en sjov introduktion til LEGO® City verdenen, hvor børn kan være hverdagens helte og hovedpersoner i handlingen.

LEGO® City brandslukningsfly

Med et LEGO® City brandslukningsfly er store katastrofer i byen intet problem længere. Et LEGO® City sæt som dette indeholder legetøj i form af ting som realistiske fartøjer, sjove karakterer og detaljerigt tilbehør.

Sæt gang i mange timers redningsaktion på børneværelset med et LEGO® City brandslukningsfly. Sammen med resten af deres LEGO® by og minifigurer er der ingen grænser for spændingen.

Du finder LEGO® City sæt med produkter og temaer såsom brandslukningsfly til børn i mange alderstrin. Nogle sæt er til børn i alderen 4 år og op. Disse legesæt omfatter detaljerige bygninger, realistiske fartøjer og minifigurer.

Børn lærer om verden gennem sjove historier og scenarier, som de selv kan forme ved hjælp af eksempelvis et LEGO® City brandslukningsfly. De kan skildre virkeligheden på deres helt egen måde med produkterne fra LEGO® City.

Et LEGO® City brandslukningsfly er oplagt til non-stop brandbekæmpelse i byen. Børn får rig mulighed for at være hverdagens helte og hovedpersoner i handlingen.

LEGO® City Stuntz

LEGO® City Stuntz produktlinjen er perfekt til alle børn, som elsker stunts og vilde køretøjer. LEGO® City Stuntz serien inkluderer vilde stuntbiler og motorcykler.

Du kan med fordel udforske sortimentet af svinghjulsdrevne stuntmotorcykler, som sender børns LEGO® minifigurer susende gennem luften.

Kollektionen af LEGO® City Stuntz motorcykler inkluderer LEGO®s innovative svinghjulsteknologi. Det gør dem perfekte til børn, som er vilde med saltoer, tricks, styrt og masser af vild action. Der er nemlig slet ikke brug for batterier med LEGO® City Stuntz.

LEGO® City Stuntz produkterne er udover at være sejt legetøj også fantastiske samlerobjekter. Der er sat fuld skrue på spændingen. Stuntkørerfigurerne er designet til at begejstre og inspirere børn til mange timers leg med LEGO® City Stuntz.

LEGO® City fly og båd

I LEGO® City findes der utallige slags køretøjer og fartøjer. Du finder både LEGO® City fly og en LEGO® City båd. De bruges eksempelvis som redskaber for minifigurerne at komme hurtigt rundt i byen på.

Det kan være sjovt at købe et LEGO® City sæt med forskellige fly eller både. Dit barn kan udvide LEGO® City universet med forskellige fartøjer, som kan gøre rollelegen endnu sjovere.

Du finder forskellige LEGO® City både i produktlinjen. LEGO® City tilbyder mange sæt med køretøjer, eksempelvis politiets patruljebåd eller brandvæsnets båd.

Vi har også mange spændende sæt med LEGO® City fly som tema. Med minifigurerne og resten af byen vil der være rig mulighed for mange andre eventyr i byen.

LEGO® City autocamper

Børn kan tage på fantasifulde rejser med en LEGO® City autocamper. Den er fyldt med mange realistiske detaljer og funktioner, som inspirerer børn til leg med feriesjov.

LEGO® Citys autocamper har et klassisk design, præcis som modeller i virkeligheden. En LEGO® City autocamper inkluderer et detaljeret interiør, møbleret med spisebord, tekøkken og soveområde.

Børn får rig mulighed for fantasifuld rolleleg med en LEGO® City autocamper og minifigurer. Sættet indeholder minifigurer og masser af tilbehør til ferien.

Man kan rejse alle steder hen, som fantasien har lyst til, med LEGO® City autocamperen. Byggesæt fra LEGO® med fantastiske fartøjer såsom LEGO® City autocamperen, er en fantastisk tilføjelse til barnets LEGO® samling.

Find LEGO® City racerbiler her

Med det seje LEGO® City vejnet, som dit barn har bygget, er det oplagt med nogle biler og racerbiler til at prøve den af.

LEGO® City inkluderer et udvalg af biler og racerbiler til børn i forskellige alderstrin. Du kan introducere små børn til en verden af kreativ leg med et LEGO® City racerbil sæt.

Dit barn kan placere deres LEGO® City minifigurer i LEGO® City bilerne. Dette vil give anledning til mange timers actionfyldt racerløb i LEGO® City.

Med LEGO® minifigurer såsom en mekaniker eller en racerkører, bliver biljagten ekstra sjov og realistisk for børn.

LEGO® City biler og racerbiler giver ubegrænset sjov til børn. De fantastiske køretøjer gør børn til hovedpersoner i handlingen med masser af sjovt tilbehør og funktioner.

LEGO® City minifigurer

Alle der har leget med LEGO® kender til LEGO®s minifigurer. De er noget af det mest genkendelige legetøj til børn. LEGO® City figurerne passer perfekt ind i byen og vil bringe legen endnu mere til live.

For at en by kan køre rundt, kræves der mange forskellige typer mennesker. Det samme gælder i LEGO® City. Heldigvis følger der minifigurer med til langt de fleste LEGO® City sæt. De har endda designs, som passer specifikt til sættene.

Du kan købe LEGO® City minifigurer i separate sæt, som perfekt vil indgå i dit barns LEGO® City by. Der findes LEGO® City minifigurer i mange former og størrelser.

Der er for eksempel LEGO® City minifigurer i form af håndværkere, politibetjente, brandmænd, restaurantejere, tandlæger, astronauter og alt derimellem. Tag et kig på de forskellige kategorier af minifigurer til udvidelse af dit barns LEGO® City samling.

Husk ekstra LEGO® City vejbaner

LEGO® City universet kan tilpasses på utallige måder. Forskellige sæt kan bruges sammen. Med LEGO® City vejbaner og vejplader, kan børn skabe deres helt eget vejnet.

Du finder forskellige sæt til LEGO® City vejbaner i sortimentet. Dit barn kan sammensætte et LEGO® City vejnet med vejplader i form af lige, bøjede og krydsede modeller. Du kan med fordel købe et sæt med LEGO® City vejplader for at udvide den eksisterende leg.

Et sjovt sæt med LEGO® City vejplader indeholder legetøj som gadelygter, trafiklys, vejskilte og fodgængerovergange. Dette vil skabe en realistisk oplevelse med trafikken for små børn.

LEGO® City-sættene til vejbaner stimulerer til åben, kreativ rolleleg med kendte bygninger, legetøjsfartøjer, figurer og veje baseret på virkeligheden. Byg en by omkring vejnettet for en komplet LEGO® City oplevelser.

Sådan får du altid gode LEGO® City tilbud

Vi har ofte rigtig gode tilbud på en lang række produkter fra LEGO® City. Det bliver ekstra nemt for dig at holde dig opdateret, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Modtagere af vores nyhedsbrev får alle de nyeste informationer om, hvad der sker på Kids-world. Vi giver dig besked om vores kommende tilbud på LEGO® City før alle andre, direkte til din indbakke.

Køb LEGO® City med gratis fragt

LEGO® City universet er kæmpestort og mange af sættene passer perfekt sammen. Hvis dit barn ønsker sig flere sæt fra LEGO® City, har vi gode nyheder. Du kan nemlig købe alle de produkter, som du har brug for, med gratis fragt i vores webshop.

Du skal blot have leveringsadresse i Danmark for at opnå gratis fragt på din bestilling af LEGO® City produkter. Vi leverer som udgangspunkt din ordre indenfor 1-2 hverdage.

Tilføjet kurv