Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Classic

18
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO® Classic

LEGO® Classic er LEGO®, som du bedst kender det. Disse sæt er fyldt med forskellige dele - eksempelvis hjul, vinduer, håndtag og masser af farverige LEGO® klodser.

Du finder LEGO® Classic sæt med forskellige temaer, som alle giver dit barn mulighed for at bygge nogle helt unikke kreationer. Dit barn kan vælge at følge vejledningerne eller finde på helt unikke ting selv.

Alle de forskellige sæt fra LEGO® Classic kan kombineres på kryds og tværs, så det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. LEGO® Classic sættene passer perfekt til børn i alderen fire år og op. LEGO® Classic vil hjælpe børn med at udvikle selvtillid og kreativitet.

LEGO® Classic legesættene er fyldt med inspiration og mange gode ideer. De hjælper børn med at opdage, hvor alsidige LEGO® klodser faktisk er. Det er næsten muligt at bygge hvad som helst.

Hver enkelt LEGO® klods inspirere til kreativitet og læring via leg. Det er enormt nemt for dit barn at bygge alverdens ting med LEGO® Classic kollektionen. Med det store udvalg af klodser og unikke dele kan dit barn bygge alverdens modeller.

Med LEGO® Classic klodserne får dit barn mulighed for sjov, hurtig og kreativ byggeleg. Det er en sjov udfordring for unge byggere. Klodserne er perfekte til små børnehænder.

LEGO® Classic klodserne er desuden kompatible med klodser fra alle andre LEGO® temaer - såsom LEGO® Friends. Dit barn kan altså blande eksisterende samlinger af LEGO® og udvide deres helt eget LEGO® univers.

Find dine LEGO® Classic klodser her

LEGO® Classic klodserne vil give dit barn mulighed for selv at bygge det ultimative eventyr. Der findes gratis byggevejledninger online, som dit barn kan downloade, hvis de har brug for lidt ekstra inspiration. Der er vejledninger med forskellige sværhedsgrader, så dit barn kan lære og forbedre deres byggeevner efterhånden.

LEGO® Classic produktserien passer til børn fra fire år, men kan med fordel anvendes af ældre børn og voksne. Der findes mange forskellige sæt til forskellige interesser. Dette betyder, at du nemt kan finde et sæt, som passer perfekt til dit barn.

Vi har altid et stort udvalg af LEGO® Classic klodser hos Kids-world. Uanset hvilken type sæt, du er på udkig efter, vil du finde det hos os. Dit barn kan bygge alt, hvad de kan forestille sig med de helt rigtige LEGO® Classic klodser. Fra huse til dyr, køretøjer, slotte og genstande - det er helt op til dit barn.

LEGO® Classic klodser i forskellige farver

LEGO® Classic giver dit barn mulighed for at være kreative med ubegrænset byggesjov. Klodserne og sættene fås i mange forskellige farver, former og størrelser. Med over 30 forskellige farver klodser og mange specialelementer, kan dit barn skabe alt, de kan komme i tanker om. Fra store slotte til små, detaljerede skabninger. Alt er muligt med et sæt fra LEGO® Classic. Du finder endda et LEGO® Classic sæt i hvid.

Det store udvalg af farver giver alsidighed til LEGO® Classic universet. En hel regnbue af farver hjælper med at bringe dit barns kreationer til live. Børn kan enten bygge en masse sjove ting alene eller sammen med venner og familie. Når de først er kommet i gang, er det svært at stoppe igen.

Sådan får du LEGO® Classic tilbud

Selvfølgelig ønsker man altid at finde de bedste tilbud, når man shopper. Leder du efter LEGO® Classic produkter på tilbud, har vi gjort det nemt for dig at finde hos Kids-world. Du kan altid tjekke vores udsalgsside ud og se de aktuelle tilbud på alle produkter på vores side.

En endnu nemmere løsning er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Det vil holde dig opdateret angående alle de spændende ting, som sker på Kids-world. Du vil både modtage specielle rabatter og få besked om udsalg, nye produkter og brands. Du kan også følge os på de sociale medier via Instagram og Facebook hvis, du foretrækker dette.

Gratis fragt på LEGO® Classic

Det er en rigtig god idé at købe dine LEGO® Classic produkter hos Kids-world. Du får nemlig altid gratis fragt i hele Danmark, uanset størrelsen på din ordre. Vi sender din pakke i løbet af 1-2 hverdage. Bestiller du inden kl. 15 på en hverdag, sender vi som regel samme dag. Du kan med fordel kombinere en bestilling på LEGO® Classic produkter med andre ting fra Kids-world. Fragten er gratis, lige meget hvor meget du køber.

Tilføjet kurv