Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Minecraft

23
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO® Minecraft

LEGO® Minecraft fejrer et af de mest innovative og succesfulde videospil nogensinde. Minecraft er også et spil baseret på klodser, så det passer virkelig perfekt sammen med LEGO®. Med Minecraft produkterne fra LEGO® kan dit barn bringe Minecraft spillet til live.

Sættene inkluderer autentiske minifigurer fra spillet og pixelerede detaljer fra den virtuelle verden. LEGO® Minecraft sættene passer til børn i alderen 6 år og opefter.

Uanset om de selv designer bygninger eller genskaber creepers, kan LEGO® Minecraft sættene bygges igen og igen. Der tilbydes med andre ord endeløse mængder sjov og underholdning. Dit barn kan udforske det kæmpestore Minecraft univers og øve deres byggeevner.

LEGO® Minecraft lader børn genskabe deres mest elskede Minecraft-eventyr. De vil have det vildt sjovt med at bygge sættene sammen med deres venner og fortælle sjove historier sammen.

LEGO® Minecraft er en perfekt måde at opfordre børn til at tænke som en minecrafter på i virkelighedens verden og lære en masse om det at bygge.

Se vores udvalg af Minecraft LEGO® nether

Nether-dimensionen er Minecraft universets svar på helvedet. Det er et farefuldt sted med ild, lava og fare overalt. I spillet er det et udfordrende sted for dine børn at være og naturligvis har Minecraft LEGO® produktlinjen også Nether-baserede sæt.

Med Minecraft LEGO® Netherbastion sættet kan børn kæmpe mod en række udfordringer for at samle på items, som inspirerer til endnu mere kreativ leg. Sættet inkluderer forskellige figurer og autentisk tilbehør, som børn vil kunne genkende fra spillet.

Ligesom i Minecraft kan dette sæt figueres om og inspirere til endeløse nye eventyr. I Minecraft LEGO® Nether-regionen kan dit barn påtage sig en serie af actionfyldte eventyr med ikoniske Minecraft karakterer.

Slip creeperne fri med en LEGO® Minecraft creeper

I Minecraft spillet er en creeper et af de mest kendte monstre. De sniger sig op på spillerne og eksploderer - dette kan destruere blokkene og dræbe ubevæbnede spillere. Rammes en creeper af et lyn, bliver dens eksplosion endnu kraftigere.

I LEGO® Minecraft sættene finder du ofte autentiske creepere, som til forveksling ligner dem fra spillene. Du finder både de almindelige grønne creepere, samt de ladede creepere, som kan eksplodere ved hjælp af en detonations knap.

Creeperne er legendariske og nogle af de første figurer børn tænker på, når ordet Minecraft bliver nævnt, så selvfølgelig er de inkluderet i LEGO® Minecraft serien.

LEGO® Minecraft figurer

Minecraft universet er fyldt med spændende figurer, som børn kender og elsker. De fleste børn har nok en eller flere favoritter, som de vil være helt vilde med også at kunne lege med i LEGO® Minecraft sættene.

Steve er en af hovedfigurerne i Minecraft. Han er en sej eventyrlysten fyr. Han tager tit på farefuld færd sammen med Alex, en modig, frygtløs figur, som altid er frisk på en udfordring.

Wardens er de farligste figurer i Minecraft universet. Deres angreb gør stor skade tæt på, så man skal være forsigtig, når de ankommer.

Enderman-figuren er meget farlig - også i LEGO® Minecraft. Du må ikke kigge direkte på ham, for så kommer han løbende efter dig med fuld fart. LEGO® Minecraft creeper-figurerne er de velkendte grønne monstre fra spillet. De har en irriterende tendens til at eksplodere i nærheden af dig.

De søde LEGO® Minecraft pandafigurer er bløde og venlige dyr, der sommetider ruller rundt. Minecraft grisene kan man ride på eller spise. Gederne fra Minecraft kan godt lide at støde deres horn ind i ting for sjov. Zombiefigurerne er fjendtlige monstre fra Minecraft, som du skal passe på overfor. Babyzombierne ser noget sødere ud. Du finder også bier og frøer i LEGO® Minecraft sættene.

LEGO® Minecraft gris

Grisene i Minecraft er passive mobs, som man kan finde mange steder. De ser søde ud og man kan bruge en sadel, hvis man gerne vil ride på dem.

Lad dit barn være ekstra kreative med LEGO® Minecraft grisehuset med 490 dele. Børn kan bygge de samme unikke kreationer med LEGO®, som de gør i Minecraft online - i dette tilfælde et kæmpe grisehus med mange sjove egenskaber.

Den store gris kan åbnes op og afslører et hus med mange funktioner. Der findes et hemmeligt rum, som man kan få adgang til via en lifte. Sættet inkluderer den ikoniske eventyrfigur Alex, en farlig creeper og to grise. LEGO® Minecraft grisehuset kommer med autentisk tilbehør, som hjælper dit barn på vej med at skabe autentiske historier.

Hovedrummet kan taget af og påsættes andre steder, så dit barn kan bygge grisehuset om igen og igen. Når det er tid til det, kan de bruge den sjove eksplosionsfunktion. Kombiner gerne LEGO® Minecraft grisehuset med andre sæt fra LEGO® Minecraft serien for ekstra timers sjov og leg.

LEGO® Minecraft panda

Pandaerne i Minecraft spillet er favoritter hos mange børn. De er enormt nuttede og venlige mobs, som kan findes i jungleområder. Pandaernes udseende og opførsel varierer alt efter deres personlighed.

Med LEGO® Minecraft panda-reservatet kan dit barn tilbringe masser af tid med de søde pandaer. Den store LEGO® Minecraft panda fungerer også som hus. Den kan åbnes og afslører møblerede rum indenfor.

Efter dit barn har bygge kæmpepandaen er det tid til kreative Minecraft LEGO® missioner, pasning og plejning af pandaerne og en spændende kamp mod et skelet.

Kæmpepandaen kan også skifte position. Den kan både stå på to ben, alle fire eller sidde ned. Børn kan udforske den herlige panda jungle og fodre dyrene. De skal dog huske på at holde øje med det farlige skelet. Dette utroligt alsidige legesæt er den perfekte gave til Minecraft-spillere, som er vilde med pandaer.

Sådan får du LEGO® Minecraft på tilbud

Er du på udkig efter LEGO® Minecraft produkter på tilbud, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan følge Kids-world på Instagram og Facebook for at holde dig opdateret omkring aktuelle og kommende tilbud.

Det kan også klart anbefales at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi sender info om diverse udsalg, nye brands og produkter. Sådan holder du dig ajour med de nyeste og bedste tilbud.

Tilføjet kurv