Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Art

6

LEGO® Art

LEGO® Art består af en række forskellige sæt med klodskunst. LEGO® Art sættene er både legetøj for børn, som vil elske at bygge dem, men de er også vægkunst, der kan hænges op bagefter.

Disse sæt fra LEGO® Art er udfordrende og kreative. Familien kan med fordel samles omkring et LEGO® Art sæt som projekt. Børn kan naturligvis også bruge mange timer sammen med deres venner på at lave dem.

Der findes mange forskellige LEGO® Art sæt med mønstre og motiver. Du finder desuden stilfulde LEGO® malerier med portrætter af kendte figurer.

LEGO® Art sættene vil se flotte ud på børneværelset. Der er desuden flere forskellige muligheder for, hvordan man vælger at sætte LEGO® Art sættene sammen. LEGO® Art produkterne passer perfekt til børn fra 9 år og op.

LEGO® Art serien blev første gang introduceret i år 2020. Den inkluderer mange sæt baseret på ikoniske personer og karakterer fra popkultur. Sættene ligner mosaikker og fungerer ved hjælp af unikke LEGO®-studs.

LEGO® Art er kreativ 2D kunst, som kan ombygges så mange gange det ønskes. Produktlinjen har primært fokus på portrætter, som hver indeholder mindst 2.900 dele. Hvert sæt tilbyder mere end et design - de kan dog ikke bygges samtidig.

Flere at sættene giver mulighed for at kombinere det samme sæt med forskellige designs for at lave et endnu større kunstværk.

LEGO® Art serien er designet til såvel voksne som ældre børn. Byggedelene er nummeret efter farve, så det er super nemt at finde rundt i, hvilke dele du skal bruge til hvad.

Hvert LEGO® Art sæt har et unikt soundtrack, som er blevet udviklet eksklusivt til produkterne. Der følger en QR-kode med i bygge instruktionerne, så du kan få adgang til soundtrackene, som er 90 minutter lange. Disse omhandler baggrunden bag sættene, såsom design og udviklingsprocessen. Disse soundtracks ender med interviews med designerne og giver mere information om produkterne fra LEGO® Art.

LEGO® Art Mickey Mouse

LEGO® Art Mickey Mouse sættet er et af de mest avancerede i kollektionen. De indeholder mere end 2.600 elementer og kan laves på forskellige måder. Dit barn kan vælge mellem at lave enten Mickey Mouse eller Minnie Mouse. Uanset hvad de vælger, bliver det med sikkerhed et flot kunstværk til væggen.

Du kan endda vælge at købe to af det samme sæt og lave både Mickey Mouse og Minnie Mouse. De kan nemlig sættes sammen og forenes til et enkelt billede og se herlige ud sammen.

Mickey Mouse er nok den mest ikoniske karakter fra Disney. Han har også haft en stor indflydelse på moderne populærkultur.

LEGO® Art Harry Potter

LEGO® Art har lavet det perfekte sæt til alle Harry Potter fans. Med LEGO® Art Harry Potter våbenskjoldet får dit barn valget mellem de fire Hogwarts-kollegier, når de skal bygge deres kunstværk.

LEGO® Art Harry Potter sættet består af hele 4.249 elementer, så der er virkelig til mange timers kreativ udfoldelse. Dit barn kan vælge mellem våbenskjoldene fra Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff eller Slytherin.

Der medfølger en krog og en elementadskiller, som gør det super nemt at ombygge dette sæt igen og igen, hvis dit barn har lyst til det.

Dit barn kan også samle 4 af dette sæt. På den måde kan de sættes sammen, så alle fire Hogwarts-kollegier står stolt side om side. Selv med bare et enkelt sæt kan dit barn lave det om så ofte, som lysten er til det og dermed skifte mellem kollegierne.

LEGO® Art The Rolling Stones

Med dette LEGO® Art The Rolling Stones sæt kan dit barn genskabe det ikoniske Rolling Stones-logo. Dette er et ikonisk symbol inden for popkultur. Mange forældre og bedsteforældre vil med sikkerhed synes, at det er super sjovt at sidde og bygge sammen med deres børn eller børnebørn.

Efterfølgende udgør sættet en flot udstillingsgenstand derhjemme. LEGO® Art Rolling Stones sættet indeholder en flot indbundet bog. Du kan også downloade byggevejledningen online. Imens du bygger dette herlige sæt, vil du finde en overraskelse skjult i det. Nemlig The Rolling Stones 60-års jubilæum. Det er synligt, mens du bygger sættet og skjult, indtil du vælger at afsløre det senere hen.

Gratis fragt på LEGO® Art

Det kan klart anbefales, at du køber et LEGO® Art set fra Kids-worlds webshop. Vi tilbyder nemlig altid gratis fragt til hele Danmark. Bestiller du inden kl. 15 på en hverdag, sender vi som udgangspunkt din ordre samme dag.

Tilføjet kurv