Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Technic

32

LEGO® Technic

LEGO® Technic serien lader dit barn tage sine byggeevner til det næste niveau. Serien inkluderer ikoniske biler, trucks og konstruktioner. Dit barn får med LEGO® Technic mulighed for at opleve og bygge maskiner, samt biler der er spækket med realistiske funktioner og bevægelser.

De første LEGO® Technic sæt udkom allerede i 1977. Disse inkluderede en truck, traktor og kran til børn, som ønskede en mere udfordrende LEGO® byggeoplevelse.

Siden da har LEGO® udgivet hundredvis af LEGO® Technic sæt med fantastiske komplekse mekanismer. De komplekse sæt er blevet et gigantisk hit blandt både voksne og børn verden over.

Grundet LEGO® Technics store popularitet er de også begyndt at producere 1:1 modeller af sportsbiler, som gør byggeoplevelsen endnu mere vild for fans af kendte biler.

LEGO® Technic sættene udgør den perfekte gave til både børn og voksne. Både drenge og piger vil elske udfordringen med at bygge et komplekst, mekaniskstyret legetøj - enten selv eller med lidt hjælp fra sine forældre.

Børn i alderen 6+ kan lære en masse, imens de leger og udforsker deres ingeniørevner med de vilde designs fra LEGO® Technic.

Med funktionelle gearkasser, hjul og aksler, som børn selv bygger, vil de få en bedre forståelse for de detaljer, som får biler, flyvemaskiner og motorcykler til at fungere.

Oplevelsen kan gøres endnu sjovere med CONTROL+, der er en gratis app, som kan anvendes sammen med mange af LEGO® Technics fjernstyrede produkter.

LEGO® Technic biler

LEGO® Technic har et kæmpe udvalg af diverse biler - både 1:1-modeller fra virkelighedens verden, samt kendte biler fra diverse franchises.

LEGO® Technics Ford Mustang er den perfekte gave til børn, som elsker hurtige biler. Bilen har en pull back and release-funktion. Den kører altså af sted, når dit barn trækker den tilbage først.

Børn vil elske at bygge den realistiske replikamodel for Ford Mustang Shelby GT500. LEGO® Technic Ford Mustang har to pull back-motorer, så dit barn kan med fordel anvende den sammen med appen CONTROL+. Her kan de også udføre forskellige udfordringer sammen med deres venner. LEGO® Technic Ford Mustang passer til børn i alderen 9+, som elsker racerbiler.

Er dit barn stor fan af Batman, har vi gode nyheder. LEGO® Technic har nemlig lavet en version af Batmobilen fra Batman-filmen fra 2022, som vil være en spændende byggeoplevelse for alle fans af superhelte.

LEGO® Technic Batmobilen inkluderer to lysende klodser, som bringer bilen til live. Hjulene bevæger sig på en autentisk måde. Batmobilen inkluderer stempler, som bevæger sig, en transparent motor og flammer, der drejer rundt.

LEGO® Technic Porsche racerbilen er fuld af tekniske detaljer. Cockpittet inkluderer en radar skærm og diverse systemer. Racerbilen har et aerodynamisk design og er skabt til fart. Stemplerne i bilen bevæger sig og viser hvordan 6-cylindermotoren fungerer. 

LEGO® Technics Ferrari har mange autentiske egenskaber. Den har for- og baghjulsophæng, ligesom en rigtig bil. Med en V8-motor og stempler i bevægelse vil dit barn blive helt vild med den realistiske oplevelse.

Dørene åbnes på realistisk vis, så I nemt kan se LEGO® Technic Ferrariens detaljerede interiør. Med så mange realistiske egenskaber kan dit barn nyde deres egen smukke Ferrari.

Med et LEGO® Technic byggesæt med en Jeep Wrangler kan du skabe utallige eventyr. Det er den perfekte gave til enhver Jeep-fan. Børn i alderen 9+ vil elske denne udfordrende byggeoplevelse. LEGO® Technic Jeepen er klar til ethvert terræn. Dit barn kan teste den i hjemmet med diverse udfordringer. Bilen inkluderer frontstyring og akselledsophæng.

LEGO® Technic McLaren Senna er en fantastisk bil, som har fans over hele verden. Nu kan dit barn få sin helt egen med LEGO® Technics McLaren Senna byggesæt. Dit barn kan gengive denne ikoniske bil med 830 dele. LEGO® Technic McLaren Senna inkluderer de ikoniske døre, der åbner sig som vinger.

LEGO® Technic lastbiler

Er dit barn vild med byggepladser og store maskiner? Så vil de sikkert elske at bygge og lege med LEGO® Technic lastbiler. LEGO® Technic lastbilen med tippelad er en fantastisk introduktion til LEGO® Technics verden. Dette sæt hjælper børn med at lære og opbygge nye ingeniør evner. 

Med LEGO® Builder appen vil dit barn også få masser af selvtillid i deres byggeevner. 

Børn elsker at styre LEGO® Technic lastbilen rundt på deres egen byggeplads, inden de løfter tippeladen og smider indholdet ned. LEGO® Technic lastbilen har realistiske bevægelser og mekanismer, som introducerer LEGO®-byggere til ingeniørers verden på en tilgængelig og realistisk måde.

LEGO® Technic motorcykel

Giv dit barn dobbelt så meget sjov med 2-i-1 LEGO® Technic motorcyklen, som kan transformeres om til en fed Adventure Bike. Udforsk LEGO® Technic motorcyklens realistiske funktioner, såsom dens kædedrevne 3-cylindermotor, bevægende stempler og roterende kæde. Denne motorcykel er ideel til børn, som er vilde med køretøjer. Den er designet til børn, som elsker at bygge og efterfølgende lege aktivt med deres kreationer.

LEGO® Technic helikopter

LEGO® Technic helikopteren er perfekt til nysgerrige børn. Børn i alderen 11 år og opefter vil elske at lære alt om, hvordan en helikopter fungerer med denne LEGO® model. Den har masser af vilde funktioner, så de vil hurtigt opdage, hvordan forskellige dele passer sammen og skabe en ikonisk redningshelikopter.

LEGO® Technic helikopteren er spækket med funktioner. Motoren bringer modellen til live med bevægelse. Tjek spinrotoren og halerotoren med langsomme og hurtige hastighedsindstillinger. Den har et optrækkeligt landingsstel og en roterende motor. Der er en cockpitdør, glidedøre til passagererne og meget mere endnu.

LEGO® Technic flyvemaskine

LEGO® Technic flyvemaskine sættet er et hit hos alle børn, som elsker fly. Dette byggesæt vil med sikkerhed inspirere den næste generation af piloter. LEGO® Technic fly byggesættet tilbyder mange timers kreativ og udfordrende leg, når de lærer en masse om fly funktioner og ingeniørarbejde. Konkurrenceflyet fra LEGO® Technic er et 2-i-1-produkt - dette vil sige, at det kan samles som enten et konkurrencefly eller et sejt jetfly.

Køb LEGO® Technic med gratis fragt

Her hos Kids-world har vi gjort det nemt og bekvemt for dig at shoppe online. Du kan med fordel købe de lærerige og kreative produkter fra LEGO® Technic til dit barn her hos os. Vi leverer nemlig til hele Danmark med gratis fragt. Vi forsøger altid at sende din bestilling indenfor en-to hverdage. Bestiller du inden kl. 15 på en hverdag, bliver din ordre som regel sendt selv samme dag. Vi har folk på vores lager syv dage om ugen, for at sikre den hurtigst mulige levering.

Tilføjet kurv