Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Marvel Spiderman

19
Anbefalet Alder (Legetøj)

LEGO® Marvel Spiderman

Vi har gode nyheder til alle fans af Spiderman. Vi tilbyder nemlig herlige LEGO® Marvel Spiderman sæt, den ideelle gave til børn, som elsker Marvel.

Du finder LEGO® Spiderman sæt til børn helt ned til 4-årsalderen. De får mulighed for at lære at bygge med LEGO®, imens de leger helt.

Disse LEGO® Marvel Spiderman Duplo sæt er inspireret af serien. De giver børn mod på at bygge, samtidig med at børn har sjov, actionfyldt leg.

Spiderman optrådte første gang på film i 1969. I 2002 udkom storfilmen Spiderman første gang. Siden da er der kommet både flere film og serier til. Spiderman er blevet et kulturelt ikon. Figurens store succes har gjort den populær hos mange børn og dermed også legetøjsproducenter. Der findes mange LEGO® Marvel Spiderman sæt, som er højt elsket af børn verden over.

Du kan vælge at give din lille superhelt derhjemme sin egen LEGO® Marvel Spiderman actionfigur, som de selv skal bygge først. Dette er en enormt kreativ og givende proces for børn, som vil være ekstra stolte over at lege med en actionfigur, som de selv har sat sammen.

Den seje netsvingende superhelt giver børn i alderen 8 år og op efter deres helt egen Spiderman mellem hænderne. Den perfekte gave på fødselsdage til børn, som er store fans af Peter Parker og Spiderman.

Du finder LEGO® Marvel Spiderman sæt til børn i alderen 4+ år fra LEGO® Duplo. Dermed kan selv de mindste Spiderman-fans også være med på legen.

LEGO® Marvel Spiderman Miles Morales

Miles Morales er en populær figur fra Marvels Spiderman-univers. Børn kan tage på endeløse eventyr og missioner med realistiske LEGO® figurer med Miles Morales.

Se eksempelvis den leddelte Miles Morales figur. Børn kan bevæge figuren og arrangere den i forskellige stillinger, hvilket gør den mere realistisk og sjov at lege med. Først skal børn fokusere på at bygge den, hvorefter de kan lege med den igen og igen. Den seje figur egner sig også perfekt til udstilling eller dekoration på børneværelset.

LEGO® Marvel Spiderman Miles Morales er 23 cm høj. Mange børn elsker at tage den med sig overalt og den bliver ofte en favorit blandt samlingen af actionfigurer. Figuren har også realistiske net i hænderne, så børn føler, at de er med i en realistisk Spiderman kamp. Denne legefigur fra LEGO® Marvel Spiderman produktlinjen er en fantastisk gaveide til børn som elsker superhelte.

Gratis fragt på LEGO® Marvel Spiderman

Der er mange fordele ved at købe LEGO® Marvel Spiderman produkter fra Kids-world. Vi tilbyder nemlig gratis fragt i hele Danmark, uanset hvor meget eller lidt du vælger at købe hos os.

Vi behandler altid din ordre hurtigt og bestræber os på at sende din ordre indenfor 1-2 hverdage. Du kan derfor trygt og bekvemt bestille LEGO® Marvel Spiderman produkter til dit barn fra Kids-world.

Tilføjet kurv