Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

LEGO® Architecture

7

LEGO® Architecture

LEGO® Architecture er kollektionen af LEGO® til børn fra 13 år og voksne. De arkitektoniske modelbyggesæt og arkitektur legetøj i produktlinjen er udfordrende og kreative for alle.

De utrolige LEGO® Architecture sæt inkluderer bygninger fra hele verden - New York, London, Paris, Tokyo og mange andre steder.

Kollektionen fra LEGO® Architecture rummer et kæmpe udvalg af smukke bygninger fra hele verden. Med alle de autentiske detaljer er det en ren fornøjelse at bygge med LEGO® Architecture.

Med LEGO® Architecture kan børn og voksne rejse ud i hele verden og genskabe vartegn, som de måske selv har set før i virkeligheden. Sættene fra LEGO® Architecture er også fantastiske som udstillingsgenstande i hjemmet, når de er bygget færdigt.

Har du et barn, som er særligt vild med arkitektur og verdens store værker, giver LEGO® Architecture en oplagt mulighed for mange timers udfordrende byggeri.

Du finder forskellige kollektioner under LEGO® Architecture. I Skyline-kollektionen finder du utrolige bylandskaber fra hele verden. De autentisk udseende bygninger inspirerer børn til at besøge dem en dag.

Byggesættene fra LEGO® Architecture udgør herlige gaver til børn, voksne og alle hobbyentusiaster. LEGO® Architecture er en beroligende og kreativ oplevelse. Familier kan med fordel bygge en model sammen.

Historien om LEGO® Architecture begynder i Chicago, USA. Det var her Adam Reed Tucker, en arkitekt, begyndte at bruge LEGO® klodser til at genskabe ikoniske vartegn fra Chicago. 

Da LEGO® koncernen så hans værker, tilbød de ham at samarbejde.

Det første LEGO® Architecture sæt blev udgivet i 2008. Disse bestod af Willis Tower og John Hancock Center i Chicago. Efter en række sæt inspireret af bygninger i USA gik turen til Dubai for LEGO® Architecture i 2011.

LEGO® Architecture er en sjov oplevelse, som virkelig sætter gang i rejselysten. Når de herlige modeller er færdige, udgør de en flot dekoration.

Der findes flere end 40 LEGO® Architecture sæt i produktlinjen. Produkterne passer ideelt til voksne og teenagere fra 13 år.

LEGO® Architecture Paris

LEGO® Architecture har lavet flere sæt, som fokuserer på nogle af de mest kendte storbyer i verden. Du kan for eksempel genskabe byer som Paris med LEGO® Architecture.

Med et sæt som LEGO® Architecture Paris kan dit barn konstruere ikoniske attraktioner fra den kulturelle storby. Bring alle de største attraktioner fra Paris sammen med LEGO® Architecture.

LEGO® Architecture Paris lader dig bygge steder fra virkeligheden som Champs-Elysées og Louvre. Sættet er designet til at kunne tilbyde en beroligende, givende oplevelse for alle med interesse for arkitektur, rejser, historie og design.

De forskellige kendte modeller i LEGO® Architecture Paris er sammensat i korrekte størrelsesforhold til hinanden, hvilket giver en realistisk opfattelse af strukturerne.

LEGO® Architecture sættet med LEGO®s tolkning af Paris inkluderer informationer om designeren, arkitekturen og historien bag strukturerne.

LEGO® Architecture Eifeltårn

Eifeltårnet er en ikonisk struktur i Paris, som er kendt og elsket over hele verden. Eifeltårnet blev designet og bygget af den franske entreprenør Gustave Eiffel i 1889.

Eifeltårnet tiltrækker hvert år millioner af besøgende til Paris. Med LEGO® Architecture Paris kan børn og voksne bygge deres helt eget Eifeltårn hjemme i stuen.

LEGO® Architecture Paris produkterne har til formål at hylde arkitekturen ved hjælp af LEGO® klodser. Alle med interesse for historie og bygninger vil få glæde af serien.

LEGO® Architecture Frihedsgudinden

Med LEGO® Architecture sæt som Frihedsgudinden får du mulighed for at bygge et klassisk vartegn fra verden, som kombinerer arkitektur og skulptur. 

USAs ikoniske frihedssymbol står i havnen i New York. Det er nok en af verdens mest genkendelige skulpturer. LEGO® Architectures fortolkning af Frihedsgudinden er en autentisk replika af den originale.

LEGO® Architecture Frihedsgudinden tager dig med til New York med de mange utrolige detaljer. Farverne er de autentiske sand-grønne og beige toner, som vi kender fra den virkelige version. 

Sæt fra LEGO® Architecture som Frihedsgudinden fra New York leverer en utrolig byggeoplevelse for alle, der er interesserede i arkitektur, rejser, historie og design. Den færdige model vil udgøre en flot dekorationsgenstand i hjemmet.

LEGO® Architecture Sydney

Du får mulighed for at fange Sydneys ikoniske look med et LEGO® Architecture sæt inspireret af den australske storby. Du kan bygge utrolige vartegn som Sydney Harbour Bridge, Sydney Tower og Deutsche Bank Place. 

Hver unikke LEGO® Architecture Sydney struktur udgør en beroligende og inspirerende oplevelse for både børn og voksne. Sydneys smukke havn er også repræsenteret i LEGO® Architecture Sydney sættet. 

Dette giver en ekstra dimension og autentisk følelse til LEGO®s fortolkning af en af verdens mest glamourøse byer. Børn vil elske at genskabe Sydney og kunne udstille det færdige resultat på børneværelset bagefter.

LEGO® Architecture Singapore

Med et LEGO® Architecture Singapore sæt får børn mulighed for at rejse til den anden side af kloden uden at bevæge sig.

Besøg den farverige by imens du bygger en kompleks udstillingsmodel af LEGO® Architecture Singapore. Den store udstillingsmodel inkluderer steder som Marina Bay Sands, Lau Pa Sat og Singapore River.

Et sæt fra LEGO® Architecture med Singapore udgør en fantastisk dekoration i hjemmet. Det er også en perfekt gave til alle som elsker at rejse.

Både børn og voksne kan nyde kvalitetstid sammen med at bygge LEGO®s utrolige fortolkning af Singapore. Tilføj LEGO® elementer som repræsenterer Singapore River og træer i et af LEGO® Architectures mest komplekse sæt til dato.

LEGO® Architecture Singapore og lignende sæt fra LEGO® Architecture inkluderer naturligvis instruktioner, som viser hvordan sættene bygges trin-for-trin. 

Hvis du eller dit barn er nybegyndere angående LEGO®, er det intet problem. I kan blot fordybe jer i den kreative proces og nyde oplevelsen sammen.

Byggeprojekterne fra LEGO® Architecture, såsom Singapore sættene, lader større børn og voksne bygge uden grænser. Det er en herlig oplevelse og en fantastisk gave at give til andre.

LEGO® Architecture Det hvide hus

LEGO® Architecture har gjort det muligt for børn og voksne at bygge et amerikansk ikon - nemlig Det hvide hus. Uanset om du har besøgt det før, drømmer om en tur til Washington DC eller bare elsker arkitektur, er LEGO® Architectures Det hvide hus ideelt.

Det hvide hus fra LEGO® Architecture lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge. Sættet er en fantastisk måde at få lidt ro i hverdagen på og skabe en smuk udstillingsmodel sammen.

Med dette herlige hobbyprojekt kan du genskabe LEGO®s version af Det hvide hus. Modellen kan opdeles i 3 sektioner for nøjere inspektion. LEGO® Architectures Det hvide hus inkluderer West Wing, East Wing, Rosenhaven og Jacqueline Kennedy-haven.

Du er sikret den absolut bedste kvalitet, når du køber produkter fra LEGO® Architecture. Det hvide hus sættet er lige så robust, som det er smukt.

LEGO® Architecture London

Du får nu mulighed for at hylde byen Londons arkitektoniske alsidighed med en detaljeret LEGO® Architecture model. Sættet inkluderer en komparativ størrelse på hver struktur. LEGO® Architecture London inkluderer bygninger som National Gallery, London Eye, St. Stephens Tower og Tower Bridge.

LEGO® Architecture sættene såsom London lader større børn og voksne genskabe de smukkeste byer verden over. Med specialdesignede LEGO® klodser får man mulighed for at lave nøjagtige gengivelser af kendte monumenter.

LEGO® Architecture tilbud direkte i din indbakke

Det har aldrig været nemmere at få info om de bedste tilbud på produkter fra LEGO® Architecture serien. Du bør blot tilmelde dig vores nyhedsbrev, da dette er den bedste måde altid at holde sig opdateret om, hvad der sker på vores hjemmeside.

Som modtager af Kids-worlds nyhedsbrev er du altid en af de første til at modtage nyheder om nye brands, produkter, tilbud samt udsalg. 

På denne måde kan du altid være parat, når vi har gode tilbud på diverse produkter fra LEGO® Architecture. Du er også meget velkommen til at følge os på Facebook og Instagram. Her deler vi også ofte nyheder om forskellige ting der sker, på vores side.

Gratis fragt på LEGO® Architecture

LEGO® Architecture produktlinjen er stor og udvides ofte. Hos Kids-world har vi altid de nyeste og mest spændende produkter fra serien på lager. 

En stor fordel ved at købe produkter fra LEGO® Architecture i vores webshop er, at du altid får gratis fragt på alle vores produkter, så længe du har adresse i Danmark.

Vi bestræber os på at sende din bestilling med LEGO® Architecture inden for 1-2 hverdage. Du får dermed din bestilling super hurtigt, så du snart kan få glæde af produkterne.

Tilføjet kurv