Soft Gallery kampagne - 40% på Coral ugler - Gælder så længe lager haves!
0 VARE(R) 0,00 DKK

Misioo Boldbassin

(13) Skjul filter  
Køn
Pris

Misioo Rund Boldbassin - 115x40 - 500 Bolde - Lysegrå Misioo Rund Boldbassin - 115x40 - 500 Bolde - Lysegrå  1.625,00 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Mint Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Mint  999,95 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Navy Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Navy  999,95 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Koksgrå Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Koksgrå  999,95 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Grå Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Grå  929,00 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Lysegrå Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Lysegrå  929,00 DKK 


Misioo boldbassin til baby og barn

Misioo boldbassinerne er et stort hit blandt børn, både for de små og store børn. Boldbassinet fra Misioo er ideelt til spændende leg med bolde, hvor det er muligt for børnene, at tumle rundt i et hav af bolde.

Der er lagt fokus på, at boldbassinet skal fungere som en stimulator i forbindelse med børnenes udvikling af deres motorik og sanser. Derudover er boldbassinet sjovt for både drenge og piger.

Boldbassinerne er lavet af skum og betrukket med bomuld, så det er blødt af fleksibelt, samtidig med at det holder formen under og efter leg. Fyld bassinet op med de medfølgende bolde, og lad legen begynde!

Dekorativ boldbassin til stuen og børneværelset

Boldbassinerne fra Misioo er både sjove, dekorative og praktisk at have med at gøre. Når først at boldbassinet er fyldt med bolde, er det klargjort til at både store og små børn kan lege i bassinet.

Boldbassinet fra Misioo kan købes i to modeller: Den firkantede og den runde og i flere forskellige farver, sådan at du uanset indretningen i dit hjem, kan finde et boldbassin, som passer ind.

Designet er dansk, flot og stilrent, hvilket har gjort det yderst populært hos børnefamilierne, som uden problemer kan indgå som fast inventar i stuen eller på barnets værelse.

En af de helt store fordele ved de smarte boldbassiner fra Misioo er, at de er nemme at rykke rundt. De vejer ikke alverden, og får i gæster, kan bassinet sagtens klare at stå inde ved væggen eller i hjørnet, uden at det bryder billedet af et pænt og nydeligt rum.  

Perfekt til tumleleg og styrkelse af motorik og sanser

Boldbassinet giver mulighed for masser af tumleleg, der styrker motorikken og sanserne, og børn kan samtidig øve sig i at gribe, kaste og trille.

Misioo boldbassinerne indbyder til masser af sjov og leg, når de fyldes op med de medfølgende Misioo bolde. Stil Misioo boldbassinet i stuen, på legeværelset eller i børneværelset og lad børnene boltre sig i den sjove pool med bolde.

Bassinet kan naturligvis også sagtens bruges uden bolde til f.eks. opbevaring af legetøj eller som en lille hyggekrog.

Køb ekstra bolde til jeres boldbassin og kuglebad

Er din babys bassin eller kuglebad efterhånden begyndt at se mindre fyldt ud, er det naturligvis muligt at købe ekstra Misioo bolde. Boldene kan købes i farverne sort, hvide, lyseblå og lyserøde.

Rigtig mange vælger at købe ekstra bolde med allerede ved købet af boldbassinet. En af årsagener til dette er, at det er rart at kunne skifte ud i farverne alt efter lyst og behov. De mest populære farver er de neutrale farver hvid, grå og sort, som oftest er de farver, som følger med boldbassinet. Dog har farverne grøn og punk også vist sig ret populære. 

Boldbassin af skum med vaskbart bomuldsbetræk

Bassinet er ret så praktisk, når det kommer til rengøringen. Betrækket er af bomuld, og kan tages af og vaskes alt efter behov. Designet er tidløst, og passer ind i de fleste hjem.

Du kan også bruge boldbassinet til opbevaring

Selvom at Misioo boldbassinerne er sjove at lege i, er det ikke sikkert, at interessen for bassinet forbliver lige så høj. Derfor er netop boldbassinerne fra Misioo skønne, da de kan bruges til opbevaring af ting og sager såsom legetøj.

Mulighederne er mange med de mange produkter fra Misioo. Og husk, at hos Kids-world.dk får du gratis fragt på alle danske ordrer, og der er altid mulighed for gratis kredit i op til 4 måneder.

Tilføjet til kurv