Spar 50% på Hummel i lagersalg/outlet
0 VARE(R) 0,00 DKK

Misioo boldbassin

(14) Skjul filter  
Køn
Pris

Misioo Rund Boldbassin - 115x40 - 500 Bolde - Grå Misioo Rund Boldbassin - 115x40 - 500 Bolde - Grå  1.549,95 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 115x40 - 500 Bolde - Lysegrå Misioo Rund Boldbassin - 115x40 - 500 Bolde - Lysegrå  1.625,00 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Mint Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Mint  999,95 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Navy Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Navy  999,95 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Koksgrå Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Koksgrå  999,95 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Grå Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Grå  929,00 DKK 

Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Lysegrå Misioo Rund Boldbassin - 90x40 - 200 Bolde - Lysegrå  929,00 DKK 


Misioo boldbassin

Misioo boldbassinerne er et stort hit blandt børn, både for de små og store børn. Boldbassinet fra Misioo er ideelt til spændende leg med bolde, hvor det er muligt for børnene at tumle rundt i et hav af bolde.

Nu til dags er det svært at finde underholdning uden en skærm er indblandet, men sådan er det ikke med Misioo boldbassin. Både store og små kan boltre sig i boldbassinet, hvor både motorik og sanserne bliver udfordret. Der er lagt fokus på, at boldbassinet skal fungere som en stimulator i forbindelse med børnenes udvikling af deres motorik og sanser. Derudover er Misioo boldbassinet sjovt for både drenge og piger.

Boldbassinerne er lavet af skum og betrukket med bomuld, så det er blødt og fleksibelt, samtidig med at det holder formen under og efter leg. Fyld bassinet op med de medfølgende bolde, og lad legen begynde! Boldbassinerne findes i flere forskellige størrelser, former og farver, så der er rig mulighed for at finde et Misioo boldbassin, der passer til jeres stil. De fås i kvadratiske og cirkulære former.

Dekorativ boldbassin til stuen og børneværelset

Et Misioo boldbassin er både sjovt, dekorativt og praktisk at have med at gøre. Når først boldbassinet er fyldt med bolde, er det klargjort til at både store og små børn kan lege i bassinet.

Misioo boldbassin kan købes i to modeller: Den firkantede og den runde og i flere forskellige farver, så du uanset indretningen i dit hjem, kan finde et boldbassin, som passer ind.

Designet er dansk, flot og stilrent, hvilket har gjort det yderst populært hos børnefamilierne, som uden problemer kan indgå som fast inventar i stuen eller på barnets værelse.

En af de helt store fordele ved de smarte boldbassiner fra Misioo er, at de er nemme at rykke rundt. De vejer ikke alverden, og får I gæster, kan bassinet sagtens klare at stå inde ved væggen eller i hjørnet, uden at det bryder billedet af et pænt og nydeligt rum.  

Perfekt til tumleleg og styrkelse af motorik og sanser

Boldbassinet giver mulighed for masser af tumleleg, der styrker motorikken og sanserne, og børn kan samtidig øve sig i at gribe, kaste og trille.

Misioo boldbassinerne indbyder til masser af sjov og leg, når de fyldes op med de medfølgende Misioo bolde. Stil Misioo boldbassinet i stuen, på legeværelset eller i børneværelset og lad børnene boltre sig i den sjove pool med bolde.

Bassinet kan naturligvis også sagtens bruges uden bolde til f.eks. opbevaring af legetøj eller som en lille hyggekrog. Og det er ikke kun babyer, som kan benytte sig af de lækre bassiner, da de stort set er for børn i alle aldre. 

Vi har generelt masser af legetøj fra både kendte og populære brands, og designet er altid flot og lækkert, så det passer ind i ethvert hjem. Du finder legetøj, der er udformet til at være motorisk udfordrende og stimulerende, som inspirerer barnet. Derudover lægger det også op til kreativitet og nysgerrighed samt til, at barnet skal bruge sin fantasi. Vores produkter er lavet af gode, gedigne og lækre materialer, som selvfølgelig altid er CE-mærket og godkendt til, at børn kan lege med dem, uden at det er sundhedsskadeligt.

Køb ekstra bolde til jeres Misioo boldbassin og kuglebad

Til alle bassinerne medfølger der både grå og hvide bolde, men du kan altid tilkøbe ekstra bolde, så du kan gøre boldbassinerne til farverige oaser af sjov for børn.

Er din babys boldbassin eller kuglebad alligevel efterhånden begyndt at se mindre fyldt ud, er det naturligvis muligt at købe ekstra Misioo bolde. Boldene kan købes i farverne sort, hvide, lyseblå og lyserøde.

Rigtig mange vælger at købe ekstra bolde med allerede ved købet af Misioo boldbassinet. En af årsagener til dette er, at det er rart at kunne skifte ud i farverne alt efter lyst og behov. De mest populære farver er de neutrale farver hvid, grå og sort, som oftest er de farver, som følger med boldbassinet. Dog har farverne grøn og punk også vist sig ret populære. 

Misioo boldbassin af skum med vaskbart bomuldsbetræk

Bassinet er ret så praktisk, når det kommer til rengøringen. Betrækket er lavet af bomuld, og kan tages af og vaskes alt efter behov ved ca. 40 grader. Designet er tidsløst, og passer ind i de fleste hjem.

Misioo boldbassin - Praktisk til opbevaring

Ikke nok med at Misioo boldbassinerne er flotte at se på og sjove at leg i, så er de også super praktiske til opbevaring af f.eks. legetøj. Hvis børnene en dag ikke længere synes, at boldbassinet er sjovt at lege i, kan du sagtens bruge bassinet som en dekorativ og praktisk opbevaringskurv. Det kan også indrettes som en lille hyggekrog på børneværelset

Få din ordre sendt helt gratis

Mulighederne er mange med de mange produkter fra Misioo. Og husk, at hos Kids-world.dk får du gratis fragt på alle danske ordrer, og der er mulighed for gratis kredit i op til 4 måneder. Skulle du fortryde købet, tilbyder vi en returlabel til 29.95 kr - inkl. track and trace, omdeling til vores adresse og pakkeforsikring

Vi leverer lige til døren eller til en pakkeboks eller et posthus i nærheden af dig - kvit og frit, hvis du ønsker det. Du har også mulighed for at betale med børnepenge. Det vil sige, at vi sender din ordre, så hurtigt som muligt, efter du har bestilt dit nye legetøj til børn eller legetøj til babyer. Men vi trækker ikke pengene fra din konto, før næste gang du modtager dine børnepenge. På den måde får du børnepengekredit, så der bliver mere luft i økonomien til at købe lækkert og flot børnelegetøj til glæde for både drenge og piger, store som småModsat fysiske butikker kan du altid handle hos os. I vores netbutik kan du nemlig handle, når det passer dig 24/7 - vi har aldrig lukket! Du vil som altid få din ordre leveret indenfor 1-3 hverdage. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tilføjet til kurv