Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Spisesæt til børn

134
40%
Konges Sløjd Spisesæt - Silikone - 2 dele - Bunny - Blush Konges Sløjd Spisesæt - Silikone - 2 dele - Bunny - Blush 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Konges Sløjd Spisesæt - Silikone - 2 dele - Bunny - Almond Konges Sløjd Spisesæt - Silikone - 2 dele - Bunny - Almond 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
35%
35%
35%
35%
30%
Liewood Spisesæt - Tritan - 3 Dele - Kain - Sea Blue Mix Liewood Spisesæt - Tritan - 3 Dele - Kain - Sea Blue Mix 237,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
40%
Petit Jour Paris Bestik - 3 Dele - Eventyret Petit Jour Paris Bestik - 3 Dele - Eventyret 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  

Spisesæt til børn

Hvis du er på udkig efter flotte og funktionelle spisesæt til børn, så led ikke længere! Her på siden finder du et stort udvalg af spisesæt til børn med tallerkener, skåle, kopper og bestik.

Spisesættene kommer i lækre og holdbare materialer, som kan tåle at blive smidt på gulvet igen og igen og igen.

Men det hele skal naturligvis ikke handle om praktik. I vores udvalg af spisesæt finder du nemlig også flotte farver og designs, som gør spisetid lidt sjovere.

Gå på opdagelse i vores store sortiment og se om du ikke kan finde et spisesæt, som passer helt perfekt til lige præcis dit barns behov.

Spisesæt til børn i flotte farver

Nogle børn kan lidt blå, mens andre er mere til orange. Uanset hvilken farve, som er yndlingsfarven hjemme hos jer, så kan vi næste garanterer, at I har noget at vælge imellem her på siden. Vi har normalt spisesæt på lager i farverne blå, brun, grå, grøn, gul, hvid, lilla, orange, rosa, rød, sort og turkis.

Det kan også være, at du gerne vil matche dit barns spisesæt med resten af den service, som I har derhjemme. Intet problem, vi har både ensfarvede spisesæt, spisesæt i afdæmpede farver og spisesæt i flotte skrappe farver.

Hvis du er på udkig efter spisesæt i en helt særlig farve, så husk at du kan bruge filteret øverst på siden til hurtigt og nemt at se, hvad vi har hjemme i den farve, som du er på udkig efter.

Spisesæt i mange varianter

Du har besluttet dig for, at du skal have et spisesæt, men hvilken slags skal det være? Vi har mange forskellige slags spisesæt her på siden, og de indeholder ikke alle sammen det samme.

Nogle spisesæt indeholder blot en kop og en tallerken, mens andre også har en skål, en ske og/eller en gaffel. Du kan også finde spisesæt, som indeholder en kop med drikketud.

Endelig kan du også finde spisesæt med ruminddelte tallerkener. Disse er særligt velegnede til børn, som helst ikke vil have, at de forskellige madvarer rør ved hinanden.

Kort sagt er der masser af muligheder og vi håber naturligvis, at der også er et spisesæt, som passer til jeres ønsker og behov.

Overvej også om et Playtray bord er nødvendigt for at gøre spisetiden endnu bedre for hele familien. Se vores udvalg af Playtray borde her for at finde netop det, der passer bedst til jeres Trip Trap stol.

Populære brands

EzPz Difrax Petit Monkey
Nuby Haakaa Sistema

Gratis levering på spisesæt til børn

Når du køber et spisesæt til dit barn her på Kids-world så glem ikke, at leveringen selvfølgelig er gratis. Det eneste krav vi har er, at leveringsadressen skal være i Danmark.

Derudover bestemmer du helt selv, om du vil have dit nye spisesæt leveret hjem til hoveddøren, eller om du hellere vil have det sendt til en pakkebokse eller et posthus, hvor du kan hente det, når det passer dig bedst.

Tilføjet kurv