Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Designers Remix t-shirts til børn

6
Størrelse
40%
Designers Remix Top - Emme - Cream Designers Remix Top - Emme - Cream 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Designers Remix Top - Sandrine - White Flower Print Designers Remix Top - Sandrine - White Flower Print 599,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
40%
Designers Remix Top - Sandrine - Black Flower Print Designers Remix Top - Sandrine - Black Flower Print 599,97 DKK
Oprindeligt:  999,95 DKK  
40%

Designers Remix t-shirt til børn i alle aldre

Designers Remix t-shirts er som regel en vinder hos drenge og piger.

En t-shirt er behagelig at have på indenunder en trøje, eller som overdel om sommeren, hvor en Designers Remix t-shirt sammen med et par shorts eller nederdele længe er nok tøj.

Det er hyppigt setbørn bruger deres t-shirt fra Designers Remix, over en langærmet trøje, for at få et lidt mere trendy udseende.

Brug en Designers Remix t-shirt til enhver lejlighed

Der er på mange måder noget helt fantastisk over en t-shirt, og t-shirten kan som regel sammensættes med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Designers Remix. Det mest fantastiske ved en Designers Remix t-shirt er, at den kan kombineres med meget andet tøj. Uanset om man har planlagt et casual udseende eller et mindre frembrusende udseende, passer en Designers Remix t-shirt som regel rigtig godt.

T-shirts til enhver

Der skulle være rigelige Designers Remix t-shirts at vælge mellem i vores sortiment. Her hos Kids-world fører et enormt udvalg af t-shirts i en bredt vifte af designs og farver, så vi håber selvfølgelig på, at der er noget til enhver smag. Du kan finde blandet andet poloer, langærmede, kortærmede. Der er dermed ikke andet for, end at kigge rundt i udvalget af Designers Remix t-shirts. Se dig endelig omkring i resten af vores univers af tøj til børn og teens og ikke mindst t-shirts.

Gratis levering af jeres nye Designers Remix t-shirt

Har I fundet den Designers Remix t-shirt, har i muligheden for, at få den leveret med fri fragt til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv