Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Say-So t-shirts til børn

4
Størrelse
40%
Say-So T-Shirt - Stribes - Rosa/Lilla/Turkis Say-So T-Shirt - Stribes - Rosa/Lilla/Turkis 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Say-So T-shirt - Grå m. Palmer Say-So T-shirt - Grå m. Palmer 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  

T-shirts fra Say-So

Say-So t-shirts er som regel et hit hos de fleste piger og drenge. En t-shirt er behagelig at have på indenunder en trøje, eller som overdel om sommeren, hvor en Say-So t-shirt sammen med et par shorts eller nederdele er rigelig med tøj.

Det er bestemt ikke ekstraordinær, at børn bruger deres t-shirt fra Say-So, som det yderste stykke tøj ovenpå en trøje eller bluse, for at få et mere tjekket stil.

Brug Say-So t-shirten til enhver lejlighed

Der er på mange måder noget helt tidløst over en t-shirt, og de kan næsten altid sættes sammen med det meste tøj i garderoben - det samme gælder med en t-shirt fra Say-So. Det mest fantastiske ved en Say-So t-shirt er, at den kan kombineres med mange andre typer tøj. Hvad end man har planlagt et trendy udseende eller et mindre frembrusende udseende, kan en Say-So t-shirt som regel altid bruges.

Lækkert udvalg af Say-So t-shirt

Der skulle være rigelige Say-So t-shirts at vælge mellem i vores sortiment. Her Kids-world tilbyder et kæmpe udvalg af t-shirts i en bredt vifte af designs og farver, så vi håber selvfølgelig på, at der er noget til enhver smag. Du kan finde bl.a. langærmede, kortærmede og poloer. Der er dermed ikke andet for, end at kigge rundt i udvalget af Say-So t-shirts. Se dig endelig omkring i resten af vores univers af babytøj og børnetøj og ikke mindst t-shirts.

Gratis levering af jeres nye Say-So t-shirt

Ved at købe din dreng eller piges Say-So t-shirt her hos os, har i muligheden for, at få den leveret gratis til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv