Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Color Kids gummistøvler til børn

12
Skostørrelse
35%
Color Kids Termostøvler m. Lys - Sort m. Grøn Color Kids Termostøvler m. Lys - Sort m. Grøn 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Color Kids Termostøvler m. Lys - Fudge m. Rød Color Kids Termostøvler m. Lys - Fudge m. Rød 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
35%
Color Kids Termostøvler m. Lys - Total Eclipse m. Blå Color Kids Termostøvler m. Lys - Total Eclipse m. Blå 259,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Color Kids gummistøvler til børn

Når børnene skal ud og lege i vandpytter, er det vigtigt at have et par gode Color Kids gummistøvler, sådan at de kan pjaske med vand uden at skulle bøvle med våde tæer.

Her ved Kids-world finder I et pænt udvalg af gummistøvler fra Color Kids til børn. Uanset om I finder det rigtige par gummistøvler fra Color Kids til jeres barn eller ej, så sælger vi også mange andre lækre og praktiske gummistøvler fra andre brands.

Color Kids gummistøvler til skiftende vejr

Color Kids gummistøvler har den praktiske fordel, at de kan bruges en stor del af året. I løbet af året hvor vejret hvor vejret er meget skiftende, kan det godt være en udfordring med andre typer sko, da de på en regnvejrsdag ofte bliver snavsede og våde.

Gummistøvlerne fra Color Kids holder jeres barns fødder tørre, selvom at hun eller han er ude og lege i fugtigt vejr. Især hvis barnet fornøjer sig med at hoppe i vandpytter. Gummistøvler fra Color Kids er også nemme at rengøre uanset om barnet har leget og hoppet i vand og mudder.

Høje eller lave gummistøvler fra Color Kids?

I kan ikke altid vide jer sikker på, hvilke slags gummistøvler Color Kids laver til årets fugtige måneder. Dog skal det siges, at uanset om det er Color Kids eller et andet brand I vælger gummistøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sine fordele.

De høje Color Kids gummistøvler går naturligvis længere op på benet end lave gummistøvler. Høje Color Kids gummistøvler er især gode, til når barnet gerne vil lege i dybe vandpytter.

Mellemhøje og lave Color Kids gummistøvler er ret praktiske, når der ikke forventes meget regn. De lave Color Kids gummistøvler er ideelle til sjov og leg udenfor i fugtigt vejr samtidig med, at de ikke hindrer børnene nær så meget i bevæge sig rundt.

Køb Color Kids gummistøvler med gratis levering

Ved at I køber jeres barns nye Color Kids gummistøvler her på Kids-world.dk, tilbyder vi jer muligheden for at få leveret dem ganske gratis, så længe at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv