Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Liewood gummistøvler til børn

13
Skostørrelse
55%
Liewood Gummistøvler m. For - Jesse - Bats/Khaki Liewood Gummistøvler m. For - Jesse - Bats/Khaki 202,48 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
55%
Liewood Gummistøvler m. For - Mason - Bats/Khaki Liewood Gummistøvler m. For - Mason - Bats/Khaki 224,98 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
55%
55%
55%
55%

Liewood gummistøvler til børn

Står der regnvejr på programmet, og børnene skal ud og lege i vandpytter, er det vigtigt at have et par gode Liewood gummistøvler, så de kan pjaske med vand uden at skulle bøvle med våde tæer.

I finder et stort udvalg af gummistøvler fra blandt andet Liewood til børn her ved Kids-world. Så uanset om det er gummistøvler fra Liewood, I er på udkig efter, så har vi et pænt udvalg af gode, slidstærke gummistøvler til børn i alle aldre.

Gummistøvler fra Liewood er ideelle til skiftende vejrforhold

Liewood gummistøvler har den klare praktiske fordel, at de kan bruges en stor del af året. I løbet af foråret og efteråret hvor vejret er meget skiftende, kan det nemt være udfordrende med andre typer sko, da regnvejrsdagene har det med at gøre dem meget våde og beskidte.

Derfor er det vigtigt, at Liewood gummistøvlerne passer til årstid og hans eller hendes behov. Dette gælder uanset jeres barn blot skal hoppe i vandpytter eller blot gå en tur i fugtigt vejr. Liewood gummistøvlerne er også nemme at gøre rene efter at jeres barn har haft en travl dag udenfor.

Skal det være høje eller lave gummistøvler fra Liewood?

I kan ikke altid vide, hvilke styles Liewood beslutter sig for at lave dette års gummistøvler i. Uanset om det er Liewood eller et andet brand I vælger gummistøvlerne fra, har de forskellige typer hver sine fordele.

De høje Liewood gummistøvler går naturligvis længere op på benet end lave gummistøvler. De høje Liewood gummistøvler er fordelagtige, når jeres dreng eller pige har tænkt sig at forcere dybe vandpytter.

Lave og mellemhøje Liewood gummistøvler er især praktiske, når der ikke forventes meget regn. Den lave gummistøvle fra Liewood er ideel til leg udenfor i fugtigt vejr samtidig med, at de ikke er med til at hindre børnene nær så meget i bevæge sig rundt.

Shop Liewood gummistøvler med gratis levering

Ved at I handler jeres barns nye Liewood gummistøvler her hos os, giver vi jer muligheden for at få leveret dem med gratis fragt, så længe at ordren skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv