Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Angulus gummistøvler til børn og teen

12
Skostørrelse
40%
Angulus Termostøvler - Vinter Have Print Angulus Termostøvler - Vinter Have Print 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Angulus Gummistøvler - Ocean Print Angulus Gummistøvler - Ocean Print 233,97 DKK
Oprindeligt:  389,95 DKK  

Angulus gummistøvler til børn

Står der regnvejr på programmet, og børnene skal ud og lege i vandpytter, er det vigtigt at have et par gode Angulus gummistøvler, så de kan hoppe i vandpytterne uden at få drivvåde fødder.

Her hos Kids-world kan du finde et skønt udvalg af gummistøvler fra blandt andet Angulus til børn. Så uanset om du finder det rigtige par Angulus gummistøvler til din pige eller dreng eller ej, så tilbyder vi også mange andre gode og praktiske gummistøvler fra et pænt udvalg af andre mærker.

Gummistøvler fra Angulus til skiftende vejrforhold

Angulus gummistøvler har den klare praktiske fordel, at de kan bruges en stor del af året. I de forskellige årstider hvor vejret er meget skiftende, kan det godt være problematisk med andre typer fodtøj, da de på en regnvejrsdag ofte bliver våde og beskidte.

Angulus gummistøvlerne holder dit barns fødder tørre, selvom at hun eller han er ude og lege i fugtigt vejr. Især hvis han eller hun elsker at hoppe i vandpytter. Gummistøvler fra Angulus er nemme at gøre rene efter at dit barn har haft en travl dag udenfor.

Skal det være høje eller lave gummistøvler fra Angulus?

Det er ikke altid til at vide sig sikker på, hvilken slags gummistøvle Angulus laver til årets regnfulde dage. Dog skal det siges, at uanset om det er Angulus eller et andet mærke du vælger gummistøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

De høje gummistøvler fra Angulus går naturligvis længere op på benet end lave gummistøvler. De høje gummistøvler fra Angulus er fordelagtige, når barnet gerne vil forcere dybe vandpytter.

Lave og mellemhøje Angulus gummistøvler er ret praktiske, når der ikke forventes meget regn. Den lave gummistøvle fra Angulus er ideel til sjov og leg ude i fugtigt vejr samtidig med, at de ikke er med til at begrænse ham eller hende nær så meget i bevæge sig rundt.

Køb gummistøvler fra Angulus med gratis levering

Ved at du køber dit barns nye Angulus gummistøvler her hos os, giver vi dig muligheden for at få leveret dem med gratis fragt, så længe at ordren skal leveres til en dansk adresse.

Tilføjet kurv