Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Wheat gummistøvler til børn og teen

11
Skostørrelse
55%
Wheat Gummistøvler m. For - Print - Red Flower Wheat Gummistøvler m. For - Print - Red Flower 179,98 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
55%
Wheat Gummistøvler m. For - Solid - Deep Forest Wheat Gummistøvler m. For - Solid - Deep Forest 179,98 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
55%
Wheat Gummistøvler m. For - Solid - Old Rose Wheat Gummistøvler m. For - Solid - Old Rose 179,98 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
55%
Wheat Gummistøvler m. For - Solid - Navy Wheat Gummistøvler m. For - Solid - Navy 179,98 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  

Wheat gummistøvler til børn

Når først regnvejrssæsonen begynder, og børnene skal ud og lege i vandpytter, er det vigtigt at have et par gode Wheat gummistøvler, så de kan hoppe i vandpytterne uden at få våde fødder.

Her hos Kids-world finder I et pænt udvalg af Wheat gummistøvler til børn. Uanset om det er gummistøvler fra Wheat, I er på udkig efter, så har vi et pænt udvalg af gode, slidstærke gummistøvler til børn i alle aldre.

Wheat gummistøvler er ideelle til skiftende vejr

Wheat gummistøvler har den klare praktiske fordel, at de kan bruges en stor del af året. I løbet af foråret og efteråret hvor vejret kan være meget skiftende, kan det nemt være problematisk med en række andre former for fodtøj, da de på en regnvejrsdag ofte bliver snavsede og våde.

Wheat gummistøvlerne holder jeres barns fødder tørre, selvom at han eller hun befinder sig udenfor i regnvejr. Især hvis han eller hun holder af at gå rundt i vandpytter. Gummistøvler fra Wheat er også nemme at rengøre uanset om jeres barn har hoppet eller leget i vand og mudder.

Høje eller lave gummistøvler fra Wheat?

Det er ikke til at vide på forkant, hvilken slags gummistøvle Wheat laver til årets regnfulde måneder. Uanset om det er Wheat eller et andet brand I køber gummistøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

Mellemhøje og lave gummistøvler fra Wheat er især praktiske, når dagen står på leg udenfor, og der ikke forventes meget regn. Den lave Wheat gummistøvle er ideel til sjov og leg udenfor i regnvejr samtidig med, at de ikke begrænser børnene nær så meget i bevæge sig rundt.

De høje Wheat gummistøvler går naturligvis længere op på benet end lave gummistøvler. De høje Wheat gummistøvler er fordelagtige, når jeres dreng eller pige leger steder, hvor der er fugtigt og dybe vandpytter.

Shop gummistøvler fra Wheat med gratis fragt

Ved at I handler jeres barns nye Wheat gummistøvler her på Kids-world.dk, giver vi jer muligheden for at få leveret dem med gratis fragt, så længe at de skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv