Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Mikk-Line gummistøvler til børn

21
Skostørrelse
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Doeskin m. Print Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Doeskin m. Print 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Dijon m. Løve Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Dijon m. Løve 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Desert Sage m. Panter Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Desert Sage m. Panter 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Glimmer - Nirvana Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Glimmer - Nirvana 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Brown Sugar m. Giraf Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Brown Sugar m. Giraf 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Solid - Nirvana Mikk-Line Gummistøvler - Wellies - Solid - Nirvana 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Glimmer - Nirvana Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Glimmer - Nirvana 155,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Nirvana Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Nirvana 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kort - Slate Black Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kort - Slate Black 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kelp Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kelp 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Mikk-Line Termostøvler - Beech Mikk-Line Termostøvler - Beech 155,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
40%
Mikk-Line Termostøvler - Glimmer - Multi Mikk-Line Termostøvler - Glimmer - Multi 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kort - Kelp Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kort - Kelp 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Adobe Rose Mikk-Line Gummistøvler - Adobe Rose 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Adobe Rose Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Adobe Rose 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Sunflower Mikk-Line Gummistøvler - Sunflower 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Burlwood Mikk-Line Gummistøvler - Burlwood 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  

Stort udvalg af Mikk-Line gummistøvler

Kig forbi vores store udvalg af Mikk-Line gummistøvler til både drenge og piger. Gummistøvlerne er praktiske og komfortable. Mikk-Line gummistøvlerne har tilmed et lækkert design, som kommer i mangle forskellige farver og af og til også dekorative spænder! 

Vandtætte gummistøvler fra Mikk-Line

Gummistøvler fra Mikk-Line er 100% vandtætte, med udtagelige indersåler, ekstra hæleforstærkning, skridsikker sål, samt refleks bag på støvlen for større sikkerhed. Der kan desuden tilkøbes strømper der passer til gummistøvlerne for ekstra varme.

Mikk-Line gummistøvler er ideelle til skiftende vejrforhold

Gummistøvler fra Mikk-Line har den fordel, at de kan bruges i mange perioder af året. I løbet af året hvor vejret hvor vejret er meget skiftende, kan det godt være udfordrende med andre former for fodtøj, da regnvejrsdagene har det med at gøre dem meget våde og snavsede.

Mikk-Line gummistøvlerne holder jeres barns fødder tørre, selvom at han eller hun befinder sig udenfor i fugtigt vejr. Især hvis han eller hun elsker at gå rundt i vandpytter.Gummistøvler fra Mikk-Line er også nemme at gøre rene uanset om barnet har leget og hoppet i vand og mudder.

Høje eller korte Mikk-Line gummistøvler?

Det er ikke til at vide, hvilke slags gummistøvler Mikk-Line laver til årets fugtige dage. Uanset om det er Mikk-Line eller et andet brand I vælger gummistøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sine fordele.

Høje gummistøvler fra Mikk-Line går naturligvis længere op på benet end lave gummistøvler. De høje Mikk-Line gummistøvler er især gode, til når barnet gerne vil lege i dybe vandpytter.

De korte og mellemhøje Mikk-Line gummistøvler er ret praktiske, når dagen står på aktiv leg udenfor, og der ikke forventes meget regn. De lave gummistøvler fra Mikk-Line er ideelle til sjov og leg ude i regnvejr samtidig med, at de ikke hindrer børnene nær så meget i bevæge sig rundt.

Korte Mikk-Line gummistøvler

Valget af gummistøvler til dit barn afhænger af flere faktorer, herunder hvor ofte barnet befinder sig i regnvejr og dybden af de vandpytter, det hopper i. Korte Mikk-Line gummistøvler har den fordel, at de giver bedre åndbarhed for dit barns fødder.

Når du vælger korte Mikk-Line gummistøvler, dækker de en mindre del af dit barns fod, hvilket gør dem mere åndbare for fødderne.

Derudover er korte Mikk-Line gummistøvler lettere for barnet at tage på, da foden ikke skal så langt ned i støvlen.

Valg mellem korte Mikk-Line gummistøvler eller lange Mikk-Line gummistøvler afhænger af, hvor meget vand og fugtigt terræn du forventer, at dit barn skal færdes i. Det kan også være en god idé at have både et par korte og lange Mikk-Line gummistøvler for at være forberedt.

Størrelsesguide for Mikk-Line gummistøvler

Det er afgørende at vælge den rigtige størrelse, især når det drejer sig om gummistøvler, for at sikre komfort for dit barn. Dette er særligt vigtigt, hvis dit barn forventes at have gummistøvlerne på i længere perioder, for eksempel i børnehaven eller på skoleture.

Du finder en størrelsesguide for Mikk-Line gummistøvler under hvert enkelt par, hvilket gør det nemt at vælge den rette størrelse til dit barn.

Stort udvalg ag Mikk-Line gummistøvler i forskellige farver

I vores store udvalg af Mikk-Line gummistøvler findes de i mange farver. Uanset om du søger gule, røde eller grønne Mikk-Line gummistøvler, kan du finde dem her.

Hvis du leder efter gule Mikk-Line gummistøvler, kan du filtrere efter farve og se vores lager af gule Mikk-Line gummistøvler. Det samme gælder for røde eller grønne Mikk-Line gummistøvler.

Giv regnvejrsdagene lidt farve med Mikk-Line gummistøvler med glimmer

Ønsker du mere farve på de nye Mikk-Line gummistøvler, kan du vælge dem med glimmer. Når du vælger Mikk-Line gummistøvler med glimmer, tilføjes der farve til støvlerne, og de grå regnvejrsdage bliver lidt mere festlige.

Mikk-Line gummistøvler med glimmer har ofte et flerfarvet udseende på grund af glimtet, når lyset rammer dem. Disse er særligt populære hos de yngste, der er vilde med glimmer.

Hold varmen med Mikk-Line gummistøvler med for

Gummistøvler kan føles kolde, når vejret bliver køligt. Det er her, Mikk-Line gummistøvler med for bliver relevante. Foret i disse gummistøvler hjælper med at holde børnenes fødder varme, når temperaturen falder.

Mikk-Line er kendt for deres gummistøvler med for, så hvis du leder efter varme gummistøvler til dit barn, anbefaler vi, at du kigger på Mikk-Line gummistøvler med for.

Mikk-Line gummistøvler på tilbud - Sådan får du dem

Mikk-Line gummistøvler er populære, og der er også ofte tilbud på dem. Du kan altid se vores aktuelle tilbud på Mikk-Line gummistøvler her på hjemmesiden eller ved at besøge vores udsalgssektion.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage tilbud på Mikk-Line gummistøvler. Følg os også på sociale medier for at holde dig opdateret om Mikk-Line gummistøvle-tilbud samt tilbud på mange andre populære brands.

Shop Mikk-Line gummistøvler med børnepengekredit

Når du køber Mikk-Line gummistøvler hos Kids-world, kan du også bruge vores gratis børnepengekreditordning. Med denne mulighed kan betalingen for dine Mikk-Line gummistøvler udskydes til børnepengeudbetalingen, samtidig med at dine gummistøvler bliver sendt til dig med det samme.

Shop Mikk-Line gummistøvler med gratis levering

Ved at I køber jeres barns nye gummistøvler fra Mikk-Line her her ved Kids-world, tilbyder vi jer muligheden for at få leveret dem med gratis fragt, så længe at de skal leveres til Danmark.

Tilføjet kurv