Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

CeLaVi gummistøvler til børn og teen

67
Skostørrelse
35%
CeLaVi Gummistøvler m. For - Windsor Wine CeLaVi Gummistøvler m. For - Windsor Wine 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
35%
35%
CeLaVi Gummistøvler m. For - Pageant Blue m. Maskiner CeLaVi Gummistøvler m. For - Pageant Blue m. Maskiner 246,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
CeLaVi Gummistøvler - Burlwood CeLaVi Gummistøvler - Burlwood 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
CeLaVi Gummistøvler - Burlwood m. Print CeLaVi Gummistøvler - Burlwood m. Print 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
CeLaVi Gummistøvler - Frost Gray m. Print CeLaVi Gummistøvler - Frost Gray m. Print 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
20%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Navy m. Print CeLaVi Gummistøvler - Kort - Navy m. Print 287,96 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
20%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Smoke Blue m. Print CeLaVi Gummistøvler - Kort - Smoke Blue m. Print 287,96 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
20%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Rubber m. Print CeLaVi Gummistøvler - Kort - Rubber m. Print 287,96 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  

CeLaVi gummistøvler til børn

CeLaVi laver en stor serie af forskellige gummistøvler. Fællestræk for dem alle er, at gummistøvlerne er af god kvalitet, har en god pasform og farverne er sjove og spændende for både børn og voksne.

Du finder CeLaVi gummistøvler med og uden for, i alverdens farver; blå, brun, grå, grøn, gul, lilla, orange, rosa, rød og med et utal af motiver og ikke mindst CeLaVi-elefanten.

CeLaVi gummistøvler i naturgummi

CeLaVi er kendt for deres gummistøvler, lavet i naturgummi - de er altid fyldt med sprald og sjove farver som børnene elsker.

Flere af gummistøverne fra CeLaVi har en praktisk refleks bagpå ved hælen, der er med til at sørge for, at varnet er lettere at se i mørket.

CeLaVi gummistøvler med en unik pasform og affjedrende bund

Unik pasform og affjedrende bund gør CeLaVi gummistøvler til nogle af de mest komfortable på markedet. Klare og glade farver samt enkle motiver tiltaler børn i alle aldre.

CeLaVi gummistøvler er lavet af naturgummi og er specielle ved at være smalle bagtil. Det bevirker, at støvlerne sidder godt fast på foden, så de giver støtte og ikke "svupper" op og ned, når børnene løber rundt i dem. Samtidig er de ikke særligt brede for oven, og det gør det nemmere at få regnbukserne uden over.

Gummistøvler til skiftende vejrforhold

Gummistøvler fra CeLaVi har den klare fordel, at de er brugbare i flere perioder af året. I de forskellige årstider hvor vejret godt kan variere en del, kan det nemt være en udfordring med andre former for fodtøj, da de på en regnvejrsdag ofte bliver våde og beskidte.

CeLaVi gummistøvlerne holder jeres barns fødder tørre, selvom at hun eller han er ude og lege i regnvejr. Især hvis han eller hun holder af at gå rundt og hoppe i vandpytter.CeLaVi gummistøvlerne er nemme at gøre rene efter at jeres barn har haft en travl dag udenfor.

Høje eller korte CeLaVi gummistøvler?

Det er ikke til at vide, hvilke styles CeLaVi beslutter sig for at lave årets gummistøvler i. Uanset om det er CeLaVi eller et andet brand I vælger gummistøvlerne fra, har de forskellige typer hver sine fordele.

Mellemhøje og korte gummistøvler fra CeLaVi er ret så praktiske, når dagen står på leg udenfor, og der med stor sandsynlighed ikke kommer meget regn. De korte CeLaVi gummistøvler er ideelle til leg udenfor i regnvejr samtidig med, at de ikke forhindre ham eller hende nær så meget i bevæge sig rundt.

De høje CeLaVi gummistøvler går naturligvis længere op på benet end lave gummistøvler. De høje CeLaVi gummistøvler er fordelagtige, når jeres dreng eller pige leger steder, hvor der er fugtigt og dybe vandpytter.

Du skal vælge korte CeLaVi gummistøvler når...

Dit valg af gummistøvler til dit barn afhænger af flere faktorer. Her kan alt fra hvor tit barnet er ude i regnen til, hvor dybe de vandpytter der hoppes i, er. Korte CeLaVi gummistøvler har den fordel, at de er mere åndbare for dit barns fødder.

Når du vælger korte CeLaVi gummistøvler, dækker gummistøvlerne er kortere stykke af dit barns fod, hvilket gør dem mere åndbare for dit barns fødder.

Korte CeLaVi gummistøvler har også den fordel, at de er lettere for barnet at tage på, da foden ikke skal så langt ned i gummistøvlen.

Så om du skal vælge CeLaVi gummistøvler eller lange CeLaVi gummistøvler afhænger af, hvor meget vand og vådt underlag, som du regner med, at dit barn skal færdes i. Man kan altid helgardere sig og vælge både et par korte og lange CeLaVi gummistøvler.

CeLaVi gummistøvler i mange forskellige farver

Du finder CeLaVi gummistøvler i en lang række farver i vores store sortiment af CeLaVi gummistøvler. Uanset om du leder efter gule, røde eller grønne CeLaVi gummistøvler, så finder du dem her.

Er du på udkig efter gule CeLaVi gummistøvler, så kan du vælge gul i vores farvefilter og få vist de gule CeLaVi gummistøvler, som vi har på lager. Det samme gælder, hvis du er på udkig efter røde eller grønne CeLaVi gummistøvler.

Sæt farve på regnvejrsdagene med CeLaVi gummistøvler med glimmer

Skal der lidt mere farve på de nye CeLaVi gummistøvler, så kan du altid vælge CeLaVi gummistøvler med glimmer. Når du vælger et par CeLaVi gummistøvler med glimmer, så kommer der i den grad farve på gummistøvlerne, så de grå regnvejrsdage bliver knap så kedelige.

CeLaVi gummistøvler med glimmer ser oftest ud som om, at de er flerfarvet, da de glimter, når lyset rammer dem. CeLaVi gummistøvler med glimmer er ikke overraskende ret populære hos de mindste glimmerfans.

Hold varmen med CeLaVi gummistøvler med for

Et par gummistøvler kan være kolde, når vi rammer den årstid, hvor vejret for alvor begynder at blive koldt. Når vi rammer den årstid, er det en god ide at se på CeLaVi gummistøvler med for. Her er foret i de forskellige CeLaVi gummistøvler med til at gøre, at gummistøvlerne bliver varmere, så børnene bedre kan holde varmen.

CeLaVi er kendte for deres gode gummistøvler med for, så er du på udkig efter gummistøvler med for til dit barn, så kan vi klart anbefale, at du ser på et par CeLaVi gummistøvler med for.

Størrelsesguide for CeLaVi gummistøvler

Især for gummistøvler er det vigtigt, at du vælger et par, der har den rette størrelse, så de er behagelige for dit barn at have på. Det gælder især, hvis dit barn risikerer at have gummistøvlerne på i lange perioder - for eksempel i børnehaven, eller når der er tur med skolen.

Du finder derfor en størrelsesguide for CeLaVi gummistøvler under hvert enkelt par CeLaVi gummistøvler. På den måde kan du nemt se, hvilken størrelse, der passer dit barns fødder.

I vores CeLaVi gummistøvler størrelsesguide finder du de forskellige CeLaVi gummistøvler mål, så du nemt kan se og sammenligne målene for de enkelte CeLaVi gummistøvler og finde det par og den størrelse, der passer til dit barn.

CeLaVi gummistøvler på tilbud - Sådan får du dem

CeLaVi gummistøvler er ikke overraskende populære. Det er tilbud på CeLaVi gummistøvler også. Du kan altid se vores aktuelle tilbud på CeLaVi gummistøvler her på siden eller ved at besøge vores udsalgssektion.

Du kan også få CeLaVi gummistøvle tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde er du altid opdateret, når vi har nogle CeLaVi gummistøvle tilbud.

Vi anbefaler også, at du følger os på sociale medier. På den måde kan du også holde dig orienteret om vores forskellige CeLaVi gummistøvle tilbud og tilbud på mange andre kendte brands.

Shop CeLaVi gummistøvler med børnepengekredit

Når du køber CeLaVi gummistøvler hos Kids-world, så kan du også anvende vores gratis børnepengekreditordning. Når du vælger at betale med børnepengekredit, så udskydes betalingen for dine CeLaVi gummistøvler, til når du får børnepenge. Dine CeLaVi gummistøvler bliver selvfølgelig sendt til dig med det samme.

Shop CeLaVi gummistøvler med gratis levering

Ved at I handler jeres barns nye gummistøvler fra CeLaVi her hos os, giver vi jer muligheden for at få leveret dem helt gratis, så længe at de skal leveres til en adresse i Danmark.

Tilføjet kurv