Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Korte gummistøvler til børn

51
Skostørrelse
40%
Liewood Gummistøvler m. For - Jesse - Leopard Sandy Liewood Gummistøvler m. For - Jesse - Leopard Sandy 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Glimmer - Nirvana Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Glimmer - Nirvana 155,97 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Nirvana Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Wellies - Nirvana 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Liewood Gummistøvler - Tekla - Leopard/Sandy Liewood Gummistøvler - Tekla - Leopard/Sandy 227,97 DKK
Oprindeligt:  379,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kort - Slate Black Mikk-Line Gummistøvler m. For - Kort - Slate Black 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
30%
Woden Gummistøvler - Kort - Siri - Chocolate/Light Lilac Woden Gummistøvler - Kort - Siri - Chocolate/Light Lilac 769,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
30%
Woden Gummistøvler - Kort - Siri - Dark Olive/Pale Lime Woden Gummistøvler - Kort - Siri - Dark Olive/Pale Lime 769,97 DKK
Oprindeligt:  1.099,95 DKK  
40%
Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Adobe Rose Mikk-Line Gummistøvler - Kort - Adobe Rose 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Rubber Duck Gummistøvler - Kort - Lilac Rubber Duck Gummistøvler - Kort - Lilac 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
CeLaVi Termostøvler m. For - Kort - Nutria CeLaVi Termostøvler m. For - Kort - Nutria 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
CeLaVi Termostøvler m. For - Kort - Moonscape CeLaVi Termostøvler m. For - Kort - Moonscape 197,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
40%
20%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Navy m. Print CeLaVi Gummistøvler - Kort - Navy m. Print 287,96 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
20%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Smoke Blue m. Print CeLaVi Gummistøvler - Kort - Smoke Blue m. Print 287,96 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
20%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Rubber m. Print CeLaVi Gummistøvler - Kort - Rubber m. Print 287,96 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
20%
CeLaVi Gummistøvler - Kort - Misty Rose m. Print CeLaVi Gummistøvler - Kort - Misty Rose m. Print 287,96 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  
40%
Bundgaard Gummistøvler m. For - Kort - Sort Bundgaard Gummistøvler m. For - Kort - Sort 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
50%
Viking Gummistøvler - Ada 2C Jr - Lysegrå/Grå Viking Gummistøvler - Ada 2C Jr - Lysegrå/Grå 249,98 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  

Korte gummistøvler til børn

Når regnvejrsdage gør deres indtog, og små fødder er ivrige efter at udforske den våde verden udenfor, er korte gummistøvler til børn et absolut must-have. Dette smarte og praktiske fodtøj sikrer, at de små fødder forbliver tørre, selv når der hoppes i den dybeste vandpyt.

De korte gummistøvler til børn er særligt populære, fordi de er lette at tage af og på, selv for de yngste små eventyrere. Samtidig giver den kortere model en større bevægelsesfrihed, perfekt til de aktive dage med leg udenfor. Mange modeller kommer med praktiske små håndtag eller træksnore, der gør det endnu nemmere for børnene selv at håndtere støvlerne.

Men det handler ikke kun om funktionalitet. De korte gummistøvler findes i et væld af farver, mønstre og designs, så dit barn kan udtrykke sin personlige stil. Fra glitrende detaljer til flotte dyreprint – der er noget for enhver smag. Med et par korte gummistøvler i skoskabet er dit barn klar til enhver regnvejrsdag med stil og komfort. Så lad ikke gråvejrsdage holde jer indendørs. Med de korte gummistøvler til børn er verden et eventyr, uanset vejret.

Stort udvalg af korte gummistøvler

At finde de perfekte korte gummistøvler til dit barn kan synes som en udfordring, men med vores brede udvalg bliver det en leg. Vores sortiment rummer alt fra de mest minimalistiske designs i afdæmpede farver til de mere sprudlende modeller med glade motiver, som dit barn vil elske at vise frem.

Udover et væld af designmuligheder har vi også fokus på funktionalitet. Mange af vores korte gummistøvler til børn kommer med skridmønstre på ydersålerne, der sørger for, at dit barn har et sikkert fodfæste, selv på de mest glatte overflader.

Vi forstår, at børns fødder vokser hurtigt, og derfor tilbyder vi et bredt spektrum af størrelser, så du altid kan finde den perfekte pasform. Med vores store udvalg er det let at finde de korte gummistøvler til børn, der både matcher dit barns stil og behov. Udforsk vores sortiment og gør regnvejrsdage til en stilfuld og sjov oplevelse for dit barn.

Hold varmen med korte gummistøvler med for

Når temperaturen falder, men regnen fortsætter med at sile ned, kan det være en udfordring at holde de små tæer varme og tørre. Med vores korte gummistøvler med for, får dit barn det bedste fra begge verdener. Støvlerne kombinerer det vandtætte ydre, som gummistøvler er kendt for, med et blødt, varmeisolerende indre.

Dette indvendige for er ikke bare en praktisk detalje. Det giver også en ekstra komfort, som kan være en sand redning på de dage, hvor temperaturen ligger i den lave ende. Forets bløde materiale omslutter fødderne og skaber en hyggelig varme, selv når vejret viser sig fra sin mest uforudsigelige side.

Hertil kommer, at designet af vores korte gummistøvler med for ikke går på kompromis med stil. Uanset om du er på udkig efter et klassisk look eller noget lidt mere nyskabende, har vi korte gummistøvler med for, der vil imødekomme dit barns personlige smag.

Så næste gang himlen åbner sig, og temperaturen dykker, behøver du ikke at tænke to gange. Med vores korte gummistøvler med for er dit barn godt rustet til både regn og rusk. Gør klar til masser af sjov under skyerne med komfortable, varme fødder.

Vi har korte gummistøvler fra mange forskellige brands

Når det kommer til at holde små fødder tørre og komfortable på regnfulde dage, er det vigtigt at vælge den rigtige gummistøvle. Hos os finder du et stort udvalg af korte gummistøvler fra nogle af de mest anerkendte brands.

Mikk-Line korte gummistøvler kombinerer funktionalitet med et moderne design. De er perfekte for den aktive unge eventyrer, der ikke lader regnen stoppe sin mission.

Bisgaard er kendt for deres høje kvalitet og klassiske skandinaviske design. Bisgaard korte gummistøvler er ikke kun holdbare, men også stilfulde, og passer til enhver lejlighed.

For dem, der søger både farverige og funktionelle gummistøvler, er CeLaVi korte gummistøvler til børn det oplagte valg. De specialiserer sig i tøj og fodtøj til børn, og CeLaVi korte gummistøvler er ingen undtagelse.

Viking har et anerkendt omdømme for at skabe nogle af de mest slidstærke gummistøvler på markedet. Viking korte gummistøvler er derfor ideelle for børn, der er altid på farten, uanset vejret.

Endelig byder Angulus på en blanding af traditionelt håndværk med moderne design. Angulus korte gummistøvler til børn er en uovertruffen løsning, når det skal være både både elegant og praktisk.

Med så mange fantastiske brands at vælge imellem, er du sikker på at finde de perfekte korte gummistøvler, der passer til dit barns behov og stil. Uanset dit personlige valg kan du være sikker på kvalitet og komfort med hvert skridt.

Shop korte gummistøvler i mange forskellige farver

Når regndråberne begynder at falde, og de små vandpytter lokker, er det tid til at finde de rigtige gummistøvler frem. Farvevalg kan være med til at gøre regnvejrsdage endnu mere spændende for dit barn.

For dem, der søger et klassisk og tidløst look, er sorte korte gummistøvler det oplagte valg. Sort er ikke kun alsidigt, men også praktisk, da det nemt kan matches med ethvert outfit og håndterer smuds godt. Dette gør de korte sorte gummistøvler til et ideelt valg for børn, der elsker at hoppe i mudderpytter eller udforske skovområder.

Korte sorte gummistøvler er også særdeles populære på grund af deres alsidighed. De er korte nok til at give maksimal bevægelsesfrihed, mens den dybe sorte farve tilføjer et strejf af elegance. Uanset om dit barn skal til en legeaftale, en tur i skoven eller blot en tur til skole på en våd dag, er de sorte korte gummistøvler det perfekte valg.

Gå ikke glip af chancen for at give dit barn en kombination af stil og funktionalitet, når du shopper korte gummistøvler. Med så mange forskellige designs, er der noget for enhver smag. Så lad ikke regnen stoppe jer – gør dit barn klar til eventyr med det perfekte par flotte korte gummistøvler.

Sådan får du korte gummistøvler på tilbud

Leder du efter en god deal på korte gummistøvler til børn? Intet slår fornemmelsen af at få kvalitet for pengene, især når det kommer til børnetøj og -sko, der ofte skal fornyes.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, står du forrest i køen til at få besked om de flotteste og sejeste korte gummistøvler på tilbud. Vi ved, at enhver forælder gerne vil have det bedste til deres børn, men det behøver ikke at koste en formue. Med vores eksklusive korte gummistøvler tilbud kan du sikre dig kvalitet til en reduceret pris.

Men fordelene stopper ikke ved tilbud. Som abonnent vil du også være blandt de første til at høre om nye kollektioner, særlige kampagner og andre spændende nyheder.

Gør et klogt valg og tilmeld dig nyhedsbrevet nu. Spar på dine næste korte gummistøvler til børn og hold samtidig dig selv opdateret omkring de seneste trends og tilbud.

Her kan du købe korte gummistøvler med børnepengekredit

Er du på jagt efter de perfekte korte gummistøvler til børn? Du behøver ikke at vente på, at børnepengene tikker ind på kontoen, før du kan shoppe løs. Hos Kids-world kan du shoppe med børnepengekredit, hvilket gør det muligt for dig at købe det, du har brug for nu, og betale, når børnepengene kommer.

Uanset om du leder efter basale farver eller noget mere unikt, vil du kunne finde et bredt udvalg af korte gummistøvler til børn hos Kids-world, og med børnepengekreditordningen behøver du ikke at tøve med at sikre, at dit barns fødder forbliver tørre og komfortable.

Ønsker du at vide mere om børnepengekreditordningen og hvordan den fungerer? Så kan du læse mere her på siden, så du kan sikre dit barns komfort i regnvejr uden ventetid.

Altid gratis fragt på korte gummistøvler

Intet slår bekvemmeligheden ved online shopping, især ikke når fragten er helt gratis. Hos os får du altid gratis fragt på korte gummistøvler til børn, når du bestiller til en dansk adresse. Uanset sæsonen eller anledningen, kan du finde det perfekte par gummistøvler til dit barn uden at bekymre dig om ekstra omkostninger.

Vi ved, hvor vigtigt det er for forældre at få mest muligt for pengene, og med gratis fragt bliver dit køb endnu mere attraktivt. Vores brede udvalg af korte gummistøvler til børn sikrer, at der er noget for enhver smag, og du kan roligt bestille hjemmefra, velvidende at fragten er på husets regning.

Udover at spare på fragtomkostningerne, får du også glæden ved en hurtig og pålidelig levering. Så næste gang regnvejret truer, eller dit barn trænger til et nyt par stilfulde gummistøvler, ved du præcis, hvor du skal shoppe. Gør dit næste køb nemt og bekvemt, og drag fordel af vores altid gratis fragt på korte gummistøvler til børn til din danske adresse.

Tilføjet kurv